- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
Eldeen bişeeey geliiir miii? Ah ulan ahAy rahatlık mahatlık keşke olsaydı yani![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eldeen bişeeey geliiir miii? Ah ulan ahAy rahatlık mahatlık keşke olsaydı yani![]()
İyiyim canım yazılanları okuyorum baya geri sayfalarda kalmışım anca ilerledim. Benim bat 18 mayıs benimde kafam ovulasyon testine takıldı ya 26 nisanda orta koyulukta çizgi gördüm sonra silikleşti silikleştikten sonra dedim 30 unda başlayayım bugün sabah peçeteye hafif lekelenme geldi beyaz akıntının içinde kan gibi bişi acaba yumurtladım mı dedim test yaptım çok silik çıktı bu ay neden böyle dengesiz oldu anlamadım
İnşallah bebiştir inşallahBende o ağrı bugün artık sürekli var hani altta diyordum ya. Hafif hafif rahatsız edecek kadar değil ama var yani. Yaklaşık 10-15 gündür devam ediyor dua edin kızlar inşallah bebiştir ya. Hiç sanmıyorum ama :')
Amann hiç de sevmem zaten boşverSorması ayıp ne ki adı![]()
Benimde karnim grulduyor surekli ikincimi sizin Allah bagislasinBen suan hissedemiyorum. Diger hamile oldugum ay hissetmistim. İstahım artmıstı ve sıcak basıyodu
insallah dualarim sizlerleSağlıkla kucağına al inşallah canımHamile duası çabuk kabul olur derler bizlere dua et
![]()
Uymuyorum canım Allah ıslah etsin onuNeymiş kız evlat. Kendisi erkekmiymiş. Hiç anlamıyorum böyle düşünenleri. Sağlıklı olsun demiyolarda. Sen uyma kuzucum kaynanaya![]()
Yok canım. Ben düşük yaptım 2 ay oldu.Benimde karnim grulduyor surekli ikincimi sizin Allah bagislasin
Kız olursada ismini sen ver madem eşin erkeğe bulmuşUymuyorum canım Allah ıslah etsin onu![]()
İnşAllah canım hadi bana kız ismi söyleyinKız olursada ismini sen ver madem eşin erkeğe bulmuş![]()
Bende hiç bilmiyorum şuan yani pek araştırmadımda manası güzel bi isim olur diye dğşünüyorumİnşAllah canım hadi bana kız ismi söyleyin![]()
Hahahahaj aynenn benimde öyle olmuşş annem ilk kez doktora 5 aylıkken gitmiş şaka gibi nasıl bi sabırdır bu ben olsam duvarlara tırmanırım meraktanAnnem bile bana hamileyken bi kere hastaneye gitmiş 5 aylıkken o zaman da çok edepli oldugum için cinsiyetimi göstermemişim sonra doğunca öğrenmişler dkskls zaten evde doğmuşum![]()
Unutur muyum hiç fırsat buldukça bakıyorumBende iyiyim canım. Neler yapıyosun nasıl geciyo? Bizi unutmayın buraya da uğrayın![]()
İyiyim canım yazılanları okuyorum baya geri sayfalarda kalmışım anca ilerledim. Benim bat 18 mayıs benimde kafam ovulasyon testine takıldı ya 26 nisanda orta koyulukta çizgi gördüm sonra silikleşti silikleştikten sonra dedim 30 unda başlayayım bugün sabah peçeteye hafif lekelenme geldi beyaz akıntının içinde kan gibi bişi acaba yumurtladım mı dedim test yaptım çok silik çıktı bu ay neden böyle dengesiz oldu anlamadım. Senin nasıl gidiyor belirtilerin arttımı
![]()
Evet canım anlamı güzel olsunBende hiç bilmiyorum şuan yani pek araştırmadımda manası güzel bi isim olur diye dğşünüyorum![]()
Ya benimde kızımın ismi hazırAzze Senin son 3 gün benim 2. Benim kızın da oğlanın da isimleri hazır inşallah. Kızlar çok dua edelim birbirimize
![]()
Bizim senle neden bu kadar ortak noktamız varyaHahahahaj aynenn benimde öyle olmuşş annem ilk kez doktora 5 aylıkken gitmiş şaka gibi nasıl bi sabırdır bu ben olsam duvarlara tırmanırım meraktan![]()
Hoşgeldin canım. Çatlatma iğnesi hakkında benim pek bilgim yok bilen kızlar cevaplarlar şimdiKızlar merhabaa benide aranıza alır mısınız☹
8mayıs bat tarihim. Çatlatma iğnesinin 11.günündeyim bugün test yaptırdım 1.54çıktı acaba yükselir mi![]()
Çıkmadı ya bugün yaptım ama adetim geciksin birdaha yapıcamNaptın canım merak ettim![]()