Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regen_ Regen_ Sen nasılsın canım, senin ne kadar kaldı bat'a ? 😊
İyiyim canım yazılanları okuyorum baya geri sayfalarda kalmışım anca ilerledim. Benim bat 18 mayıs benimde kafam ovulasyon testine takıldı ya 26 nisanda orta koyulukta çizgi gördüm sonra silikleşti silikleştikten sonra dedim 30 unda başlayayım bugün sabah peçeteye hafif lekelenme geldi beyaz akıntının içinde kan gibi bişi acaba yumurtladım mı dedim test yaptım çok silik çıktı bu ay neden böyle dengesiz oldu anlamadım :KK43: . Senin nasıl gidiyor belirtilerin arttımı :KK68::KK54:

Bende o ağrı bugün artık sürekli var hani altta diyordum ya. Hafif hafif rahatsız edecek kadar değil ama var yani. Yaklaşık 10-15 gündür devam ediyor dua edin kızlar inşallah bebiştir ya. Hiç sanmıyorum ama :')
İnşallah bebiştir inşallah

Annem bile bana hamileyken bi kere hastaneye gitmiş 5 aylıkken o zaman da çok edepli oldugum için cinsiyetimi göstermemişim sonra doğunca öğrenmişler dkskls zaten evde doğmuşum :KK70:
Hahahahaj aynenn benimde öyle olmuşş annem ilk kez doktora 5 aylıkken gitmiş şaka gibi nasıl bi sabırdır bu ben olsam duvarlara tırmanırım meraktan :KK48:

Kızlar merhabaa benide aranıza alır mısınız☹️
8mayıs bat tarihim. Çatlatma iğnesinin 11.günündeyim bugün test yaptırdım 1.54çıktı acaba yükselir mi😔

İyiyim canım yazılanları okuyorum baya geri sayfalarda kalmışım anca ilerledim. Benim bat 18 mayıs benimde kafam ovulasyon testine takıldı ya 26 nisanda orta koyulukta çizgi gördüm sonra silikleşti silikleştikten sonra dedim 30 unda başlayayım bugün sabah peçeteye hafif lekelenme geldi beyaz akıntının içinde kan gibi bişi acaba yumurtladım mı dedim test yaptım çok silik çıktı bu ay neden böyle dengesiz oldu anlamadım :KK43: . Senin nasıl gidiyor belirtilerin arttımı :KK68::KK54:

Allah Allah niye öyle oldu ki canım yumurtlama kanaması desek testte çıkmamış olsun sen yine de 3 günde bir birlikte ol inşallah denk gelir. Bak ben de bu ay yumurtlama yakalayamamistm 3 günde bir olmuştu biri denk gelmiş.

Benim şimdilik iyi şükür yorulunca kasık ağrısı oluyor başka da bişey yok. 😊

Hahahahaj aynenn benimde öyle olmuşş annem ilk kez doktora 5 aylıkken gitmiş şaka gibi nasıl bi sabırdır bu ben olsam duvarlara tırmanırım meraktan :KK48:
Bizim senle neden bu kadar ortak noktamız varya :KK70: :KK200: biz sabırsızıs eski insanlar öyle değilmiş

Kızlar merhabaa benide aranıza alır mısınız☹
8mayıs bat tarihim. Çatlatma iğnesinin 11.günündeyim bugün test yaptırdım 1.54çıktı acaba yükselir mi😔
Hoşgeldin canım. Çatlatma iğnesi hakkında benim pek bilgim yok bilen kızlar cevaplarlar şimdi:KK200:

Back
X