Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@Yagmurr07 @Sinebend @Ayseee1987 @Forbi2 D DilekBurcu Kızlar yarın bat günü bugünden test yapan var mı :KK37:
Ben dün yaptım çıkmadı ama daha adet günüm geçmedi ben erken yaptım beklicem ama çok rahatsızım inan ki göğüs ağrım o kadar çok ki ilk defa böyle acıyor sızlıyor kaşınıyor anlamadım eğilip kalkınca kasıklarım batıyor çok rahatsızım gün içinde bakalım

Ben dün yaptım çıkmadı ama daha adet günüm geçmedi ben erken yaptım beklicem ama çok rahatsızım inan ki göğüs ağrım o kadar çok ki ilk defa böyle acıyor sızlıyor kaşınıyor anlamadım eğilip kalkınca kasıklarım batıyor çok rahatsızım gün içinde bakalım
Kuzum reglin geçsin bekle bakalım. Göğüs kaşıntısı hamilelikte olurmuşş

Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah :anne:Pik gününden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta değil mi? Çatlama olduktan kac saat sonra test siliklesiyor onu biliyor musun? Su testleri araştırırken beynim yandı iyice :confused:

vallahi kuzum 18 mayısta kopkoyu çizgiler vardı ovüde. Hem sabah hem akşam yaptım ikisi de koyuydu. 19 mayıs sabah da koyuydu. Öğleden sonra akşamüzerine doğru tekrar yaptığımda silikleşmişti.

Kuzum reglin geçsin bekle bakalım. Göğüs kaşıntısı hamilelikte olurmuşş
Hiç farkında değilim bu ay bana 2 ayrı kişi gönlümüze düştün dua ettik sana diyor biliyor musun o kadar zaman geçti kendimi gerçekten hamile hissediyorum inşallah öyleyimdir bilmiyorum ama içime doğuyor sanki hamileyim inşallah üzülmem

Kadın doğum genetik ve hematoloji doktoruna gösterdim genetik ve hematoloji doktoru hiç Bi şeye gerek yok dedi. Kadın doğumcu önlem olarak coraspirin hapı kullan iğnelik durum yok dedi kime uyayım bilemedim Bi coraspirin aldım evde duruyor ama başlamadım. Tam başka doktorlara soracaktım ki corona virüsü çıktı hastanelere gidemedim hani doktorunuz size Bi şeyler söyledi ise 4G/4G ile ilgili diye danışmak istedim size ❤ @Glnkymn @Storycan
Kuzu benim kadin dogum doktorum ve genetik doktorum pai genine baktirmana gerek yok düşükle kanıtlanmış ilgisi yok dedi, bende mthfr c677t heterozigot mutasyon var b12 ve folik asit dışında herhangi birsey kullanmana gerek yok dediler, icin rahat edecekse aspirin kullan dediler ama gebelik oncesi birsey başlamadım cunku bebegin tutunmasini da engelliyormus, cok riskli pihtilasma egilimi olmadikca gebelik oncesi birsey kullanmaya gerek yok🙏

Martta doktora gittim yumurta takibi yapmak için bana letu diye bir ilaç verdi ama hiç yumurta oluşmadı bende bu ay bal, tarçın, çörek otu kullandım ne oldu bilmiyorum

Hayırlısıyla kucağına alırsın canm ilkler bazen belirti olarak bende 2 buçuk gün kanama oldu sağ ve solda batma o ara çalışıyordum otururken uyuya kalıyordum meğer 2kiz miş
İnşallah hepimiz🤍 benim uyku halim çok yok ama daha doğrusu sahurdan sonra da eşimle oturuyoruz sabah namazıyla uyuyoruz geç uyanıyoruz malum yapacak bir şey yok😁 yani kısacası halsizlik olayını anlayamıyorum. Ama hareket ederken özellikle şu günlerde ağrıyor kasıklarım

hiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Teste damlayı damlattım yaklaşık 2,5-3 dakika içerisinde bu haldeydi tatlım.
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kendiminmis gibi sevindim 😍 ne zamandır deniyordunuz?

İnşallah hepimiz🤍 benim uyku halim çok yok ama daha doğrusu sahurdan sonra da eşimle oturuyoruz sabah namazıyla uyuyoruz geç uyanıyoruz malum yapacak bir şey yok😁 yani kısacası halsizlik olayını anlayamıyorum. Ama hareket ederken özellikle şu günlerde ağrıyor kasıklarım
Belirtiler var gibi hayırla gelsin mübarek ramazanda😁

Hiç farkında değilim bu ay bana 2 ayrı kişi gönlümüze düştün dua ettik sana diyor biliyor musun o kadar zaman geçti kendimi gerçekten hamile hissediyorum inşallah öyleyimdir bilmiyorum ama içime doğuyor sanki hamileyim inşallah üzülmem
Ben hislere cok inanıyorum. Bende hissettigim ay hamileydim yani icimden bi ses hamilesin diyodu sanki bu ayda öyle inşallah hamileyimdir,hamilesindit,hamileyizdir

Bir de bir şey soracağım kaset test yapmıştım hani şu normal olanlardan ne de olsa çıkmaz diye😁 o an hiçbir şey çıkmadı ama sonra dolapta unuttum bakınca çift çizgi var ama çoook silik. Kuruma çizgisi mi deniyor ona

Back
X