- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 103
- 31
Benimkide kullanıyor hemde çokAzze benim eşim de sigara kullanıyor canım çok etkiliyor diyorlar spermi ama bilemiyoruz tabi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide kullanıyor hemde çokAzze benim eşim de sigara kullanıyor canım çok etkiliyor diyorlar spermi ama bilemiyoruz tabi
Evetİlk mi olcak
Ben dün yaptım çıkmadı ama daha adet günüm geçmedi ben erken yaptım beklicem ama çok rahatsızım inan ki göğüs ağrım o kadar çok ki ilk defa böyle acıyor sızlıyor kaşınıyor anlamadım eğilip kalkınca kasıklarım batıyor çok rahatsızım gün içinde bakalım@Yagmurr07 @Sinebend @Ayseee1987 @Forbi2 D DilekBurcu Kızlar yarın bat günü bugünden test yapan var mı![]()
Bu arada çok geçmiş olsunAhahaahah aynen![]()
Benimki de. İnşallah bi etkisi olmazBenimkide kullanıyor hemde çok![]()
Kuzum reglin geçsin bekle bakalım. Göğüs kaşıntısı hamilelikte olurmuşşBen dün yaptım çıkmadı ama daha adet günüm geçmedi ben erken yaptım beklicem ama çok rahatsızım inan ki göğüs ağrım o kadar çok ki ilk defa böyle acıyor sızlıyor kaşınıyor anlamadım eğilip kalkınca kasıklarım batıyor çok rahatsızım gün içinde bakalım
Tebrik ederim canım darısı başımıza inşallahPik gününden sonra 24-36 saat içinde çatlıyor yumurta değil mi? Çatlama olduktan kac saat sonra test siliklesiyor onu biliyor musun? Su testleri araştırırken beynim yandı iyice
![]()
Hayırlısıyla kucağına alırsın canm ilkler bazen belirti olarak bende 2 buçuk gün kanama oldu sağ ve solda batma o ara çalışıyordum otururken uyuya kalıyordum meğer 2kiz mişEvet ☺
Hiç farkında değilim bu ay bana 2 ayrı kişi gönlümüze düştün dua ettik sana diyor biliyor musun o kadar zaman geçti kendimi gerçekten hamile hissediyorum inşallah öyleyimdir bilmiyorum ama içime doğuyor sanki hamileyim inşallah üzülmemKuzum reglin geçsin bekle bakalım. Göğüs kaşıntısı hamilelikte olurmuşş
Kuzu benim kadin dogum doktorum ve genetik doktorum pai genine baktirmana gerek yok düşükle kanıtlanmış ilgisi yok dedi, bende mthfr c677t heterozigot mutasyon var b12 ve folik asit dışında herhangi birsey kullanmana gerek yok dediler, icin rahat edecekse aspirin kullan dediler ama gebelik oncesi birsey başlamadım cunku bebegin tutunmasini da engelliyormus, cok riskli pihtilasma egilimi olmadikca gebelik oncesi birsey kullanmaya gerek yokKadın doğum genetik ve hematoloji doktoruna gösterdim genetik ve hematoloji doktoru hiç Bi şeye gerek yok dedi. Kadın doğumcu önlem olarak coraspirin hapı kullan iğnelik durum yok dedi kime uyayım bilemedim Bi coraspirin aldım evde duruyor ama başlamadım. Tam başka doktorlara soracaktım ki corona virüsü çıktı hastanelere gidemedim hani doktorunuz size Bi şeyler söyledi ise 4G/4G ile ilgili diye danışmak istedim size ❤ @Glnkymn @Storycan
İnşallah hepimizHayırlısıyla kucağına alırsın canm ilkler bazen belirti olarak bende 2 buçuk gün kanama oldu sağ ve solda batma o ara çalışıyordum otururken uyuya kalıyordum meğer 2kiz miş
Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kendiminmis gibi sevindimhiç umudum yoktu yalan yok. Çatlama günü benim herifle atıştık zaten. İlişki yaşıycakhalimiz yoktu. Aha dedim bu ay da boşa geçti ama öyle değilmiş meğerse.
Teste damlayı damlattım yaklaşık 2,5-3 dakika içerisinde bu haldeydi tatlım.
Belirtiler var gibi hayırla gelsin mübarek ramazandaİnşallah hepimizbenim uyku halim çok yok ama daha doğrusu sahurdan sonra da eşimle oturuyoruz sabah namazıyla uyuyoruz geç uyanıyoruz malum yapacak bir şey yok
yani kısacası halsizlik olayını anlayamıyorum. Ama hareket ederken özellikle şu günlerde ağrıyor kasıklarım
Ağustosta evlendik. Hiç korunmadık. Ama tarihi denk getirememişiz. Benim adetlerim düzensizdir. İlk defa bu ay takip ettim testle. Ve oldu şükürler olsunCanım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah kendiminmis gibi sevindimne zamandır deniyordunuz?
Bazen belirti de olmuyor bulantı yoksa iştahda artış olabiliyorBelirtiler var gibi hayırla gelsin mübarek ramazanda![]()
Ben hislere cok inanıyorum. Bende hissettigim ay hamileydim yani icimden bi ses hamilesin diyodu sanki bu ayda öyle inşallah hamileyimdir,hamilesindit,hamileyizdirHiç farkında değilim bu ay bana 2 ayrı kişi gönlümüze düştün dua ettik sana diyor biliyor musun o kadar zaman geçti kendimi gerçekten hamile hissediyorum inşallah öyleyimdir bilmiyorum ama içime doğuyor sanki hamileyim inşallah üzülmem
Ayy inşallahh Allah isteyen herkese versin hayırlı sağlıklı evlatlarBelirtiler var gibi hayırla gelsin mübarek ramazanda![]()
İnşalllaaaaaaaahBen hislere cok inanıyorum. Bende hissettigim ay hamileydim yani icimden bi ses hamilesin diyodu sanki bu ayda öyle inşallah hamileyimdir,hamilesindit,hamileyizdir