- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
Canım kac günde ulaşıyo eline? Bide o sitede ödeme nasıl oluyoGitti gidiyor da Bi aktardan aldım, yeni ürün deil muhtemelen ama renkleri canlı duruyor, yeni ürün toplanma zamanı HAZİRAN mıs cunku arastırdım da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kac günde ulaşıyo eline? Bide o sitede ödeme nasıl oluyoGitti gidiyor da Bi aktardan aldım, yeni ürün deil muhtemelen ama renkleri canlı duruyor, yeni ürün toplanma zamanı HAZİRAN mıs cunku arastırdım da
Canım benim kıyamam sana3 aydır bir daha olsun diye deliriyorum hesap kitap yapıyorum.enfeksiyon var doğumdan kalan şuan azaldı ama bitti mi bilmiyorum virüs yüzünden gidip baktıramadım.sigaraya başladım deli gibi..içme kızım ya allah yine vermezse sana diyorum ama kafayı yicem başka türlü yerimde duramıyorum.sttes yapma tutmaz sigara içme tutmaz yemek ye dikkat et moralini yüksek tut neşelen kafana takma.yoksa bebek gelmez...biliyorum ama yapamıyorum...elimi son kez tuttuğunu bilsem önüne yatar götürmeyin derdim
Zordur....12 saatte doğdu kalp hastasıydı onu gibi bebekler ameliyattan çıktı ama benim oğlumun ömrü yetmedi.yok öyle deme nolur allah düşmanıma vermesin taşınacak bişey değilİman eksikliğine vuranlar da yaşasın aynı acıyı bakalım iman eksikliğimiymiş. İnsan o an acısıyla ağzından herşey çıkar. Ben 6 haftalık kürtaj oldugum halde ne kadar isyan edici konustum o zaman tabi sonra pişman oldum ama o an acıyla herşeyi de söyledim
Erken Doğum mu yaptınız3 aydır bir daha olsun diye deliriyorum hesap kitap yapıyorum.enfeksiyon var doğumdan kalan şuan azaldı ama bitti mi bilmiyorum virüs yüzünden gidip baktıramadım.sigaraya başladım deli gibi..içme kızım ya allah yine vermezse sana diyorum ama kafayı yicem başka türlü yerimde duramıyorum.sttes yapma tutmaz sigara içme tutmaz yemek ye dikkat et moralini yüksek tut neşelen kafana takma.yoksa bebek gelmez...biliyorum ama yapamıyorum...elimi son kez tuttuğunu bilsem önüne yatar götürmeyin derdim
Gitmicek dimi olur yine..bekletmez beni ve yine oğlan olursa adını yine yusuf koyarım belki..o zaman nefes alabilirim yineCanım benim kıyamam sanaolcak yine olcak. B sefer sımsıkı tutcak elini ve asla gitmicek.
Senin doğum günü hediyen bizlere de bayram hediyesi ya inşallah olur cnm18 Mayıs benim doğum günüm ayrıcaolursa hediye gibi olur
Benim için çok erken tabi öyle hemen olmayabilir ama senin inşallah olur![]()
Hayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadıErken Doğum mu yaptınız
BAşınız sağolsunHayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
Tabiki de olcak. Sabret. İmtihan bu. Rabbim hepimizi bi şekilde sınıyo. Ne zaman oldu bu olay?Gitmicek dimi olur yine..bekletmez beni ve yine oğlan olursa adını yine yusuf koyarım belki..o zaman nefes alabilirim yine
Suyu az içiyorsun dur belki cnmEvet idrar rengide belirti diyolar. Ama benim ramazandan beri hep koyu zaten![]()
Bilmiyorum olabilir sonucta su icince acık olıuyo rengi :)Suyu az içiyorsun dur belki cnm
8 mm yazmıştım diye hatırlıyorum ondan.Kaç ml goremıyoruz ki ondan ultrason terimlerini de ceksen dedim
Kaç ml kese suan
İnanın çok üzüldüm içimden Bi şey sızladı sanki.. Halimize şükretmek lazımmış. Ben 16 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim sekiz saat suni sancı ile normal doğum yaptım şokunu aylarca atlatamadım sizi düşünemiyorum Allah sabır versinHayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
Üzülme diyicem ama biliyorum üzüleceksin takma diyeceğim ama biliyorum takacaksın ama sen anne olucam diyorsun istiyorsun dimi o zaman bırak sigarayı bir tarafa ve o bebek inşallah gelicek deyip ayağa kalk sen ayakta olursan sen iyi olursan eninde sonunda sana gelecek o kuzucuk daraldığın zamanlar inşirah suresini oku o kadar çok faydası var ki dene en azından ben denedim de Rabbbime bırak canım benim Allaha emanetsin3 aydır bir daha olsun diye deliriyorum hesap kitap yapıyorum.enfeksiyon var doğumdan kalan şuan azaldı ama bitti mi bilmiyorum virüs yüzünden gidip baktıramadım.sigaraya başladım deli gibi..içme kızım ya allah yine vermezse sana diyorum ama kafayı yicem başka türlü yerimde duramıyorum.sttes yapma tutmaz sigara içme tutmaz yemek ye dikkat et moralini yüksek tut neşelen kafana takma.yoksa bebek gelmez...biliyorum ama yapamıyorum...elimi son kez tuttuğunu bilsem önüne yatar götürmeyin derdim
İnşallahAynen var baya canım bata. Daha yeni yumurtlama gördüm 2 mayısta değerlendirdik bakalım insallah bebisim annesine gelir
![]()
![]()
Yaşadıgın cok zor hepimizden kat be kat zor. Ama karşılığıda çok güzel olcak...4 şubatta oldu 3 ay önce.yavrum 24 ocakta doğdu
Tüm kalbimle herseyden cok istiyor hemde hala psikolojim kötü Anca hamile kalırsam unuturum bu yaşadığımı hergece ağlayarak uyudum eşim psikiyatriye bile götürmek istedi cok zor günleri yaşadım cookkk seninde vardı kürtaj kaç ay oldu