- 12 Nisan 2019
- 24.221
- 38.434
- 598
Kredi kartıyla ödedim 3 günde geldi cnmCanım kac günde ulaşıyo eline? Bide o sitede ödeme nasıl oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kredi kartıyla ödedim 3 günde geldi cnmCanım kac günde ulaşıyo eline? Bide o sitede ödeme nasıl oluyo
O seni bekliyor biliyor musun ayetlerde var anneciğine öbür tarafta duacı olucak ve karşılaşıcaksınızHayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
ah o ilk zamanlar düşünmek bile istemiyorum. Gözümde yaş kalmamıştı ağlamaktan. Sürekli durup dururken ağlamak. Namazlardan sonra ağlayarak dua etmek nasıl bi caresizlik. 3 ay olcak bu ayın 8indeTüm kalbimle herseyden cok istiyor hemde hala psikolojim kötü Anca hamile kalırsam unuturum bu yaşadığımı hergece ağlayarak uyudum eşim psikiyatriye bile götürmek istedi cok zor günleri yaşadım cookkk seninde vardı kürtaj kaç ay oldu
Ben 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.
Adetim düzensizdi cycloprogynova verdi. Onu kullandim 1 ay. Folik asit olarak da inofolic verdi. Onu da 3 aydır kullanıyorum. Adetim düzene girdi döngü tam 30 gün oldu29 Nisan'da bitti adetim. Artık başlayalım dedik. Daha yumurtlama günü bile gelmedi sanirim ama kasık ve bel ağrısı, beyaz akıntı belirtilerim var. Sordum kızlara, ilk defa korunmayı bıraktığım için de olabilirmiş hemen adet sonrası da yumurtlamis ve hamile kalmış olabilirmisim
beklicem bakalım.
Ben de inofolic başlamak istiyorum. Sigorta ödüyor mu canım ne kadara aldın bide suya katılan mı yoksa hap mıBen 3 ay önce muayeneye gitmiştim artık yavaş yavaş bebek düşünüyoruz diye.
Adetim düzensizdi cycloprogynova verdi. Onu kullandim 1 ay. Folik asit olarak da inofolic verdi. Onu da 3 aydır kullanıyorum. Adetim düzene girdi döngü tam 30 gün oldu29 Nisan'da bitti adetim. Artık başlayalım dedik. Daha yumurtlama günü bile gelmedi sanirim ama kasık ve bel ağrısı, beyaz akıntı belirtilerim var. Sordum kızlara, ilk defa korunmayı bıraktığım için de olabilirmiş hemen adet sonrası da yumurtlamis ve hamile kalmış olabilirmisim
beklicem bakalım.
Tamam biraz küçük gibi Benım 12 bucuk mm di 5 6daa da tabi en iyi bilgiyi doktor soler ben bilemem benımkine 5.6 da küçük diyenler oldu8 mm yazmıştım diye hatırlıyorum ondan.
Cok üzüldüm okuyunca o sana cennette şefaatci olacak annesi seni bekleyecek orada inşallah Rabbim sana mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine çifter çifter evlatlar versin hayırlı sağlıklı ve de tüm isteyenlere annelik bambaşka birsey seni çok iyi anlıyorum benimde evladım var tırnağı kırılsa benim yüreğim cız ediyor. İmtihan dünyası nice peygamberler de bu acıyı yasadı sabırla karşılayıp Allah a tevekkül et cnm cok zor ama en kısa zamanda yeniden evladına kavuşursun inşallah her günün mutlulukla dolar Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın hepsi Allah a emanetHayır 41haftalık doğdu bebeğim kalp hastasıydı bir kapakçığı dardı.ameliyatı oldu tüm bebekler çıktı benim oğlum çıkamadı
Gece 12de gittim gündüz 12.30 oğlum doğdu dikişlerim fazlaydı ve hasta olduğu için yoğun bakımı alindi kucağıma alamadım.akşam gösterdiler sadece ayağına dokun dediler ertesi güne kadar görmedim.sonra ameliyat için başka hastaneye aldılar orada korku dolu bakışlarını gördüm...içim paramparça oldu.ambulansa koştum öne aldılar beni ama yanına değil.sonra 10 gün dikişli halimle yoğun bakımda girip çıktım emzirdim eve gitmek istemedim hiç ve anne otelinde kaldım artık gecede görebiliyordum onu.son günler hali değişti artık canlılığı azaldı ve beni bırakmak istemiyordu son gece...ağladım ve ona gözyaşımı sürdüm nolur kokumu al kal benle demek istedim ama ben ağlayınca o da iç çekti...emmek istemedi sarıldı ve yattı ameliyata girecek elimi sıktı gözlerime baktı veda etti ağlıyordu az önce sizi görünce sustu dediler.ve bana elveda dedi.ben ömrümde böyle acı görmedim.oğlum fenalaştı ve beni çağırıp son kez gör demek yerine teyzesi kapıda diye onu görüp çağırdılar elini son defa ben değil teyzesi tuttuİnanın çok üzüldüm içimden Bi şey sızladı sanki.. Halimize şükretmek lazımmış. Ben 16 haftalıkken kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim sekiz saat suni sancı ile normal doğum yaptım şokunu aylarca atlatamadım sizi düşünemiyorum Allah sabır versin
Namazlarda ağlamak nedir bende bilirim Yaaa bizde enfeksiyon olmasın yada yapısıklıkah o ilk zamanlar düşünmek bile istemiyorum. Gözümde yaş kalmamıştı ağlamaktan. Sürekli durup dururken ağlamak. Namazlardan sonra ağlayarak dua etmek nasıl bi caresizlik. 3 ay olcak bu ayın 8inde![]()
Kalp sesini duyana kdr 12 gün geçene kadar.. Korkuyorum ilk deneyim kötü olunca. Duanızda eksik etmeyin. Teşekkür ederimTamam biraz küçük gibi Benım 12 bucuk mm di 5 6daa da tabi en iyi bilgiyi doktor soler ben bilemem benımkine 5.6 da küçük diyenler oldu
Hergun en az bir mm büyümesi lazım önemli olan ilerleme nasıl
kafaya takma oyuzden
BilmiyorumNamazlarda ağlamak nedir bende bilirim Yaaa bizde enfeksiyon olmasın yada yapısıklık
Cok fazla kurcalama sitres yapma cok etkılerKalp sesini duyana kdr 12 gün geçene kadar.. Korkuyorum ilk deneyim kötü olunca. Duanızda eksik etmeyin. Teşekkür ederim![]()
Sen yeni evlimizinBilmiyorumAllahm nolur bu ay olsun demekten asla vazgecmicem. Diğer hamileliğimi de 3.ayımda öğrenmiştim inşallah buda öyle olur
![]()
Çok teşekkürler canım benim dualarını esirgemeİnşallahgelecek. Dualarım hepinizle
Benim ondan önce kürtaj oldu 2 aylıktı kanama oldu bebek düştü mü yoksa kimyasal mıydı anlamadık.bebeğim 2 sene sonra oldu.yumurtlama azalmıştı estradol diye bir kadınlık hormonu var o bende sık sık düşüyor.o yüzden 2 yıl olmadı sanırım.BAşınız sağolsun![]()
Rabbim birdaha yasatmasın enfeksiyon için soğan suyu için söker enfeksiyonu içildiği gün başlıyor akıntı gelmeye diyorlar
Benşmde kaybım oldu kürtajdan sonra bir daha kalamadım her ay olsun diye kafayı yiyorum ben de ama olmuyor
Enfeksiyon kapmış olabilir miyim bende ?
Yaa aklımda bulunsun ihtiyacım olursa kullanırım o zamanBu hayıt aslında sadece bebek için değil cnm tüm kadın hastalıklarına iyi geliyor mesela bende yara olmuştu iki ay kullandım gecti. Doktora sorsan yakalım ya da donduralım demişti iyiki doktoru dinlememişim
Ödemiyor canım 90 TL.Ben de inofolic başlamak istiyorum. Sigorta ödüyor mu canım ne kadara aldın bide suya katılan mı yoksa hap mı
E2 hormonumuBenim ondan önce kürtaj oldu 2 aylıktı kanama oldu bebek düştü mü yoksa kimyasal mıydı anlamadık.bebeğim 2 sene sonra oldu.yumurtlama azalmıştı estradol diye bir kadınlık hormonu var o bende sık sık düşüyor.o yüzden 2 yıl olmadı sanırım.
Bir arkadasım da rahatsızdı kullandı bir ay sonra hamile oldugunu öğrendim enfeksiyon vardı galiba. Biz kapsül şeklinde almıştık ama kaynatıp içenler de varmış. Ben o ara korunuyordum bebek düşünmüyordum zaten enfeksiyonum da vardı oda geçti cok şükür cünkü yanma fln olurduYaa aklımda bulunsun ihtiyacım olursa kullanırım o zaman
Ödemiyor canım 90 TL.
Hap olan benimki, mavi paketli
Evet 6 aylıkSen yeni evlimizin
Aktarlarda mi satılıyorBir arkadasım da rahatsızdı kullandı bir ay sonra hamile oldugunu öğrendim enfeksiyon vardı galiba. Biz kapsül şeklinde almıştık ama kaynatıp içenler de varmış. Ben o ara korunuyordum bebek düşünmüyordum zaten enfeksiyonum da vardı oda geçti cok şükür cünkü yanma fln olurdu