- 16 Mart 2020
- 285
- 239
- 33
- 26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah çok sevindimmmm Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yumurtlamadan sonra kaçıncı gün acaba? Ben de bekliyorum daKızlarrrrDelircem şuan
Canımın içi Allah razı olsun inşallah bana da nasip olurKan sonucum ve heyecanım geçsin üstümden hemen her şeyi yazacağım canlarım o kadar içten dua ediyorum ki rabbim herkese nasip etsinAzze aklımdan ilk geçensin
Yaaa Tebrik ederim. ❤KızlarrrrDelircem şuan
Canım tebrik ederimmm darısı bizlere inşallahKızlarrrrDelircem şuan
Canımm tebriklerr sağlıkla kucagına al inşallahhKızlarrrrDelircem şuan
Evet olabilirKızlarrr her zaman içtiğimiz hazır su iftarı açtığımdan beri böyle acı mı desem kireçli mi desem tuhaf bir tadı vardı hatta musluktan mı doldurduk acaba dedim kendi kendime sonra aynı suyu eşim içti her zaman ki tad dedi bugun çok soru sordum farkındayım ama sizce bu belirtimi
Olabilir canım ben oğluma hamileyken sadece tek markanın suyunu içebiliyordum diğerleri ağzımın içini zehir gibi yapıyorduKızlarrr her zaman içtiğimiz hazır su iftarı açtığımdan beri böyle acı mı desem kireçli mi desem tuhaf bir tadı vardı hatta musluktan mı doldurduk acaba dedim kendi kendime sonra aynı suyu eşim içti her zaman ki tad dedi bugun çok soru sordum farkındayım ama sizce bu belirtimi
Yoğun bir kireç acımsı bir tad aldım tuhafıma gitti bat 8 gün kaldı sormak istedim çok teşekkür ederim canımOlabilir canım ben oğluma hamileyken sadece tek markanın suyunu içebiliyordum diğerleri ağzımın içini zehir gibi yapıyordu
Teşekkür ederim canımEvet olabilir
Maşallah benimkimde hic gecikmez :)Merhaba kızlar geçen ay reglim pas geçti tam şaşırdım buraya post açtım hatta ama 3ünde oldum![]()
Düşünsene 19 Martta regl oldum. 17 Nisanda olmam gerekiyordu 3 Mayıs’ta oldum. Sizce de garip değil mi?Maşallah benimkimde hic gecikmez :)
Ee peki test yapmadın mı?Düşünsene 19 Martta regl oldum. 17 Nisanda olmam gerekiyordu 3 Mayıs’ta oldum. Sizce de garip değil mi?
Yapmaz olur muyum yaptım hem de 2 kere martta da 10 gün gecikti. Ben de anlamadımEe peki test yapmadın mı?
Tebrikler darısı başımıza inşaallahKızlarrrrDelircem şuan