- 30 Nisan 2020
- 122
- 144
- 23
- 34
Yaa ne özel bir duyguNasıl anlatılır bilmiyorum ki. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. İhtimal gibi değil her hareketimde sanki var gibi davranıyorum. Planlarım çok net falan. Ve içime doğuyor yaa. Belirtilerim var gibiden çok bebeğim yerleşiyor gibi hissediyorum. Ben rüyalarıma çok güveniyorum. İlla çıkar ve ne görsem hamilelikle ilğili.
Daha emriyonun oluşmasına fırsat vermedençocuk dicek bu kadar mı istiyosunuz beniii ölüyoruuuz annem senin iciiiin istemek ne kelime
Yani söyle gece görür sabah yaşarım ve ben bunu görmüştüm derim. Yorumlamak gibi değil ama hep rüyalarım çıkar.Rüyadan anlarmısın peki
Olsun yaaAma çok yorucu. Her şeyi bilmek bazen sıkıntı oluyor
Bebegim gözün aydın tadını cıkar bu duygunun :) bizi de bu topikte tek bırakma olur muHemen kliniğe gittim pandemi olmayan evin önünde var şükür
Ayy inşallah canım benim. Herkese çok dua ediyorum. Hepimiz peş peşe güzel haberler verelim inşallah.Kuzumm inşallah hamilesindirr o kadar güzel ifade etmişsin ki. Ben yaşadım o duyguyu resmen :)
Allah razı olsun canımm inşallahAyy inşallah canım benim. Herkese çok dua ediyorum. Hepimiz peş peşe güzel haberler verelim inşallah.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Olsun yaao heyecanlı stresli bekleyiş o kalbini duyacak olmanin gergin mutluluğu daha hiç yaşamadım ama hissedebiliyorum güzelliğini
Sağlıkla al kucağına inşallah. Dua et bize.Hemen kliniğe gittim pandemi olmayan evin önünde var şükür
Asla bırakmam siz bana uğur getirdiniz ailemin haberi yok sizin varBebegim gözün aydın tadını cıkar bu duygunun :) bizi de bu topikte tek bırakma olur mu
IYgulama otomatik sistem o nerden bilsin ne zamana yumurtalucaz dimi bence de pvulasyona devammmBenim 21 pik yaptı ovülasyon. Sonraki 2 günü değerlendirdim bence orda oldu. Kesinlikle ovülasyon alın ben bu ay sadece onu izledim ve oldu
Pepaap mesela 20 nisan diyordu ama 21 pik yaptı. Uygulama değil ovülasyon doğru sonuç veriyor
Ay canım benimm. Olumlu düşünmeye uğraşıyoruz inşallah olur kuzum bizim bebişlerimizde gelir.Asla bırakmam siz bana uğur getirdiniz ailemin haberi yok sizin varherkesi tek tek öğrenicem. Bu ay bilinç altı ile ilgili kitap okudum ve sürekli olumlu düşündüm biliyorum ordasın dedim hep karnımı sevdim reglyken bile lütfen olumlu düşünelim. Allah inşallah sağlıklı bir gebelik nasip eder inşallah ama olmazsa da hep üzülmemize rağmen olumlu düşünmeyi öğrenmemiz lazım. Bu yüzden hemen olmuyor. Negatif görücez diye o kadar şartlandırmışız ki elim titriyordu yaparken testi
Kesinlikle. Ve totem yapalım bu ay kimse önceden test yapmasınIYgulama otomatik sistem o nerden bilsin ne zamana yumurtalucaz dimi bence de pvulasyona devammm
İnşallah sağlıkla huzurla gelecek sıpalarAy canım benimm. Olumlu düşünmeye uğraşıyoruz inşallah olur kuzum bizim bebişlerimizde gelir.
hahaja yanii benim kürtajdan önce hamile kaldıgım ay dogru gösteriyodu gelen akıntıdan anlamıstım ve zaten ilişki olmuştu :) ama kürtajdan sonra dengem hormonlarım herşeyim şaştıIYgulama otomatik sistem o nerden bilsin ne zamana yumurtalucaz dimi bence de pvulasyona devammm
Canım seninki gec döllenme olabilir. Cünkü adetten 3 gün önce silikte olsa cıksrdı bence. Benim adetten bi gün sonra 339 cıkmıstı degerimİnşallah sağlıkla huzurla gelecek sıpalarkuzum sen ilk gebeliğini öğrendiğinde hcg kaç çıkmıştı sence normal mi bu değer
NEDen canım neden değerlendiremedin benim gibi adet mi oldun şandın yoksamhahaja yanii benim kürtajdan önce hamile kaldıgım ay dogru gösteriyodu gelen akıntıdan anlamıstım ve zaten ilişki olmuştu :) ama kürtajdan sonra dengem hormonlarım herşeyim şaştıo yüzden bilemiyo uygulama. Ama ilk kez bu ay yumurtlama kanaması yasadım onuda degerlendiremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?