Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En güzeli vallahi ne kalp atışını bekleme derdi var ne cinsiyet bekleme derdi

Bat 16 mayıs. Çok var daha ama sanki şuan benimle bebeğim. Eşime çok emin konuşuyorum bu kadar emin olma üzülürsün diyor. Haklı ama ne bileyim aşırı var hissediyorum.
Nasıl bir his biraz bahseder misin en merak ettiğim duygu bu. Hamile olduğunu bilmiyorsun, ama hissediyorsun. Nasıl yani

Insan hhıssediyor biliyormusun
Kesinlikle kızımda da aynen böyle hissettim. Bat gelmeden test yaptım silikti bir kaç arkadaşım yok falan dedi dedim ben eminim var. Cidden git gide koyulaştı. Şuan 3 yaşında.

Bende hamile oldugum ay hissetmiştim bebegim benimle diyodum. Hatta bu ayda ilk başlarda baya ümitliydim sonra bi his oluştu içimde gercektende olmadı

Nasıl bir his biraz bahseder misin en merak ettiğim duygu bu. Hamile olduğunu bilmiyorsun, ama hissediyorsun. Nasıl yani
Nasıl anlatılır bilmiyorum ki. Onunla yatıp onunla kalkıyorum. İhtimal gibi değil her hareketimde sanki var gibi davranıyorum. Planlarım çok net falan. Ve içime doğuyor yaa. Belirtilerim var gibiden çok bebeğim yerleşiyor gibi hissediyorum. Ben rüyalarıma çok güveniyorum. İlla çıkar ve ne görsem hamilelikle ilğili.

senin bat ne zaman kuzum ya heycanlandırdın :)

Kızlar ben gecikmeden ve göğüs uçlarım hep çıkıktı ordan anladım benim hiç sekmez regl ya erken olurum ya da tam 30 günde. Bu ay geciktim. Bugün gecikmemin 3. Günü mesela reglden 3 gün önce yaptım negatif. Ayaklarım çok üşüyordu çok. Ve hep akıntı vardı su gibi bazen bazen kıvamlı. Kasık ağrım mütemadiyen vardı hiç öyle ara ara falan değildi aynı regl olacak gibi. Orucumu açımca midem bulanıyordu resmen ordan da anladım

Rüyadan anlarmısın peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…