Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide alirmisiniz aranıza:)
2 yıldır çocuk için uğraşıyorum rahim ağzı cin1 bı iki kez lup ameliyatı yapıldı kazıma yani sonra neden olmuyo diye rahim filimi cekildim tuplerim sağ kapalı sol orta derece çıktı derken apse oldu 20 gün hastanede yattım sağ tüpünü almak zorunda kaldılar eşimin önceki evliliğinden çocuğu var ve çocuk için hiçbir heyecanı yok olursa olur diyor doktora bile gitmedi kendi cabamla uğraşıyorum olmuyor dua edin banada ALLAH hepimizin yüzünü guldurur inşallah🙏

Merhaba benide alirmisiniz aranıza:)
2 yıldır çocuk için uğraşıyorum rahim ağzı cin1 bı iki kez lup ameliyatı yapıldı kazıma yani sonra neden olmuyo diye rahim filimi cekildim tuplerim sağ kapalı sol orta derece çıktı derken apse oldu 20 gün hastanede yattım sağ tüpünü almak zorunda kaldılar eşimin önceki evliliğinden çocuğu var ve çocuk için hiçbir heyecanı yok olursa olur diyor doktora bile gitmedi kendi cabamla uğraşıyorum olmuyor dua edin banada ALLAH hepimizin yüzünü guldurur inşallah🙏
Hoşgeldin canımm ama eşine çok kızdım. Tamam onun cocugu olabilir ama annelik duygusunu tatmak seninde hakkın. İnşallah sanada nasipp olur :))

Ama burda hiç aklından çıkarmayıp hamile olanlar da varr. Ben şimdi topiğimi bırakıp gidemem kiii. Olcaksa da sizle olsun :)
Olacaksa her türlü oluyor bence. Sonuçta korunmuyorsak çocuk istediğimiz için. Hem korunmayıp hem düşünmemek mümkün mü ki illaki aklımızda olacak :KK64:

Olacaksa her türlü oluyor bence. Sonuçta korunmuyorsak çocuk istediğimiz için. Hem korunmayıp hem düşünmemek mümkün mü ki illaki aklımızda olacak :KK64:
Aynen öyle sonucta diğer hamileliğimi de düşünürken kaldım :halay:işin bahaneleri onlar. Eğer alnımızda yazılıysa kalırız hiçbişey engel olamaz

Sorma kuzum kaybettiğim evladımdan beri yanıp tutuşuyorum yeniden hamile olmak için 🤲😍
Bir şey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim:dua:ovu testini ilk defa kullanıyorum , normalde adetten sonraki 15. Günüm dün testte iki tarafta yakın koyuluktaydi bugün tekrar yaptgmda silik çıktı ,bugünü degerlendirdik :KK43: şimdi ben kaçırmış mi oldum yumurtlama günümü

İftardan önce idrarın çok koyu olduğu için ovulasyon testi için uygun değil tatlım. Oruç tutan için en uygun zaman iftardan sonra 10 gibi. 2 saat sıvı almamış olmalı ama uzun süre iyi değil
Tamamdr bunu da göz önünde bulundurup yarın öyle yapayım çok teşekkür ederim :)

Valla ben o ay çok ağır migren ilacı içmiştim 1 tanesi bile doğumu tetikliyormus ileriki haftalarda ben 3 tane içtim ondan oldu gibime geliyor bilmiyorum yani tam nedenini. Senin neden oldu düsük? Rengine hiç dikkat etmedim bir de ben sezaryandan sonra 5 yıldır neredeyse kabız gibiydim hamile kalınca ishal gibi olunca çok sevinmiştim
Valla ben o ay çok ağır migren ilacı içmiştim 1 tanesi bile doğumu tetikliyormus ileriki haftalarda ben 3 tane içtim ondan oldu gibime geliyor bilmiyorum yani tam nedenini. Senin neden oldu düsük? Rengine hiç dikkat etmedim bir de ben sezaryandan sonra 5 yıldır neredeyse kabız gibiydim hamile kalınca ishal gibi olunca çok sevinmiştim
Bende uzun sure hamile kalamayınca olmadığını kabullenmiştim o ay ıhtımal vermemiştim en azından havalar soğuk ben öyle bir üşütmüşümki evde soğukluğu algınlığımı dersin agrı kesicimi gripin ne bulduysam içtim sanırım ondan hesap yaptığımda ben ilaçları içerken daha aylık bile yokmuşum doktor basından beri sağlıksız bu gebelik demişti

Bende uzun sure hamile kalamayınca olmadığını kabullenmiştim o ay ıhtımal vermemiştim en azından havalar soğuk ben öyle bir üşütmüşümki evde soğukluğu algınlığımı dersin agrı kesicimi gripin ne bulduysam içtim sanırım ondan hesap yaptığımda ben ilaçları içerken daha aylık bile yokmuşum doktor basından beri sağlıksız bu gebelik demişti
Ayy alakası bile yok ya insanlar neler yapıyooor hamileyken ya

Hoşgeldin canımm ama eşine çok kızdım. Tamam onun cocugu olabilir ama annelik duygusunu tatmak seninde hakkın. İnşallah sanada nasipp olur :))
Çok teşekürederim inşallah ALLAH'in izniyle bekliyorum Mayis ayı hepimize uğur getirsin güzel haberler verelim😍

Kızlar yüzüstü yatmayı deneyin derim ben de.

Benim rahim tersmis doktorlar bunu normal gördüğü için senelerdir söylememişti, tesadüfen doktorun biri dedi çok sonradan.

Belki sizin de öyledir haberiniz yoktur. İlişki bittikten sonra önce bacakları biraz kaldırın, sonra yüzüstü dönüp bı 10 dk öyle yatın.

He bu arada arada soran yazan oluyor ağrınız olduğunda parol veya minoset agri kesici içebiliyorsunuz 2 gebeliğimde de doktor yazmıştı ne ağrılar yaşıyor insan rabbim vermesinde tabi doktor kontrolünde aman diyim

Son düzenleme:
Kızlar yüzüstü yatmayı deneyin derim ben de.

Benim rahim tersmis doktorlar bunu normal gördüğü için senelerdir söylememişti, tesadüfen doktorun biri dedi çok sonradan.

Belki sizin de öyledir haberiniz yoktur. İlişki bittikten sonra önce bacakları biraz kaldırın, sonra yüzüstü dönüp bı 10 dk öyle yatın.
Peki sen öyle mi hamile kaldın? Ya bilmiyorum ben diğer hamileliğimde öyle yapmadan kaldıgım icin gerek var mı ki ama denemekten de zarar gelmez:KK33:

Azze Azze kafama huni takip gezerim artık oğlan 8 yaşında kızcem 2 yaşında erken olur ama adam dinlemiyor :ukala:
ay benim bi olmaya baslasa yas farkı felan dinlemem peşpeşe gider de :D ya büyüğü baya büyümüş zaten diğeri de büyüyo abisi de yardımcı olur :) geniş aile olursunuz ne güzell

Dogacagi varsa muhakkak dogar ama sebepler dairesi diye bir şey var ve ben bir doktordan dinlemiştim TV de en basit bir ilaç bile küçücük bir embriyoya büyük etki edebilir bunu da şöyle anlatıyor bir bardak su senin üstüne dökülse ölmezsin ama karincanin üstune dökülse hayatı tehlikeye girer örneğiyle anlatıyor. Evet teslimiyet güzel ve olması gereken şey ama önce tedbir, onun bünyesi etkilenmezde benim bünyem etkilenir ne yazık ki bu boyle

Peki sen öyle mi hamile kaldın? Ya bilmiyorum ben diğer hamileliğimde öyle yapmadan kaldıgım icin gerek var mı ki ama denemekten de zarar gelmez:KK33:

Valla kuzum neyin sebep olduğunu bilmiyorum ki.

Bir önceki ay bal çörekotu yapmıştım. 2 aydır filan da o yüzüstü yatmayı deniyordum.

Bunların bir faydası oldu mu yoksa zaten bişey yapmadan da olacak mıydı bilmiyorum 🤷

Back
X