Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum neyin sebep olduğunu bilmiyorum ki.

Bir önceki ay bal çörekotu yapmıştım. 2 aydır filan da o yüzüstü yatmayı deniyordum.

Bunların bir faydası oldu mu yoksa zaten bişey yapmadan da olacak mıydı bilmiyorum 🤷
Tabi biz elimizden geleni yapalımda. Birşeyler nasip oluyor illa ki :dua:

Kız evlat başkaymış arkadaş ya nazi niyazi cilvesi eşim kızdan sonra baba olduğumu anladım diyo baba baba naraları dönüyor koşarak kapısını acıyor işten gelince sofra kuruyorum elinden tutup masaya getiriyor baba gel mama diyo adam çok çocuğa karşıydı zaten aralarındaki yaş farkı ondan istemedi uzun süre şimdi tutturdu 3 olsun

ay benim bi olmaya baslasa yas farkı felan dinlemem peşpeşe gider de :KK70: ya büyüğü baya büyümüş zaten diğeri de büyüyo abisi de yardımcı olur :) geniş aile olursunuz ne güzell
Kızım şimdi bebekleriyle oynuyor korkum ben mutfaktayken yakasından tutup silkelemesi :-)

Kız evlat başkaymış arkadaş ya nazi niyazi cilvesi eşim kızdan sonra baba olduğumu anladım diyo baba baba naraları dönüyor koşarak kapısını acıyor işten gelince sofra kuruyorum elinden tutup masaya getiriyor baba gel mama diyo adam çok çocuğa karşıydı zaten aralarındaki yaş farkı ondan istemedi uzun süre şimdi tutturdu 3 olsun
maşallah Rabbim bozmasın mutlulugunuzu ne güzel.. benimde hayalim 3 cocuklu felan :)

Back
X