- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Kız korkuyorum da şimdi bu kadar kapalı kaldık kaldık Bi de uzun yol kısa değil hani yolda kapalı otobüs de birinden bulaşırsa diyeOtobüsler yavaştan açılmış izin belgesi ile gidebiliniormuş.
Aynen öyle vallaha. İnş uçuşlar başlar bayrama kadarKız korkuyorum da şimdi bu kadar kapalı kaldık kaldık Bi de uzun yol kısa değil hani yolda kapalı otobüs de birinden bulaşırsa diye
HeheheYaptım cnm yaomazmıyım ama yaptım diemi hamile kaldım bilmiyorum
Bilmiyorum kiKredi kartsız satan yerler yok mu ki
Ben o konuda yoktumGünaydın cnm. Konumuz pozisyon ve bekleme süresi
AA hadi bu ay iyi değerlendirelim günleriaynıyız canım :)
Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım. Benim de oğlum var ikinci için çalışıyoruz ben kız istiyorum ama eşim tek erkek çocuk olduğu için oğlum tek kalmasın erkek olsun diyor. Aslında kız olursa 3.yü istemeyeceğimi bildiği için böyle diyor :) Bende yüzük testi yaptım maksat eğlence olsun 2 oğlan 1 kız çıktı :)))) Hadi siz de yapın azıcık havamız değişsin kafamız dağılsınKız evlat başkaymış arkadaş ya nazi niyazi cilvesi eşim kızdan sonra baba olduğumu anladım diyo baba baba naraları dönüyor koşarak kapısını acıyor işten gelince sofra kuruyorum elinden tutup masaya getiriyor baba gel mama diyo adam çok çocuğa karşıydı zaten aralarındaki yaş farkı ondan istemedi uzun süre şimdi tutturdu 3 olsun
Bende yaptım 3 oğlan bir kız çıktıAllah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım. Benim de oğlum var ikinci için çalışıyoruz ben kız istiyorum ama eşim tek erkek çocuk olduğu için oğlum tek kalmasın erkek olsun diyor. Aslında kız olursa 3.yü istemeyeceğimi bildiği için böyle diyor :) Bende yüzük testi yaptım maksat eğlence olsun 2 oğlan 1 kız çıktı :)))) Hadi siz de yapın azıcık havamız değişsin kafamız dağılsın
İnsallah canim okurken aaa ben dedimEn çok neyi seviyorum biliyo musunuz kızlar. Regli oluyoruz hıçkıra hıçkıra ağlıyoruz dertleniyoruz felan ama bi iki güne düzelip tekrar içimizde o ümit ortaya cıkıyo. Yine deniyoruz. Rabbim de bizim bu isteğimizi cabamızı görsün inşallah.
Nasil yapiliyor ben bilmiyorumAllah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım. Benim de oğlum var ikinci için çalışıyoruz ben kız istiyorum ama eşim tek erkek çocuk olduğu için oğlum tek kalmasın erkek olsun diyor. Aslında kız olursa 3.yü istemeyeceğimi bildiği için böyle diyor :) Bende yüzük testi yaptım maksat eğlence olsun 2 oğlan 1 kız çıktı :)))) Hadi siz de yapın azıcık havamız değişsin kafamız dağılsın
kız napıyosun :)
Ne yapayım kuzum dün değerlendirdim biliyorsun bugün de 15:00 da yapcam testi bakalım nasıl çıkacak. Ama bu gün ilişki olmaz galiba eşim hasta ya oruç bile tutamadı dün saha da işi vardı başına güneş geçmiş galiba yatak döşek yatıyorkız napıyosun :)
Sen napıyosun kuzucumkız napıyosun :)
yapma ya ,dopıng cayı falan hzırlasan biliyor mu yumurtlam olcagınıNe yapayım kuzum dün değerlendirdim biliyorsun bugün de 15:00 da yapcam testi bakalım nasıl çıkacak. Ama bu gün ilişki olmaz galiba eşim hasta ya oruç bile tutamadı dün saha da işi vardı başına güneş geçmiş galiba yatak döşek yatıyor
ben de dersten çıktım dolanıyorum öyle buralarda :)Sen napıyosun kuzucum
Nane limon zencefil bal tarçın ıhlamur çayı yaptım ama bakalım kuzumyapma ya ,dopıng cayı falan hzırlasan biliyor mu yumurtlam olcagını
neyse ki dünolmus
Buralar da olmasa sıkılcaz instegram a giresim gelmiyor çevrem de herkes ya hamile ya doğurdu sürekli Bi ben anne olmayı çok sevdim fotorafları görmek den bunaldım.ben de dersten çıktım dolanıyorum öyle buralarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?