Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin inşallah canım. Benim de oğlum var ikinci için çalışıyoruz ben kız istiyorum ama eşim tek erkek çocuk olduğu için oğlum tek kalmasın erkek olsun diyor. Aslında kız olursa 3.yü istemeyeceğimi bildiği için böyle diyor :) Bende yüzük testi yaptım maksat eğlence olsun 2 oğlan 1 kız çıktı :)))) Hadi siz de yapın azıcık havamız değişsin kafamız dağılsın

Bende yaptım 3 oğlan bir kız çıktı

İnsallah canim okurken aaa ben dedim

Nasil yapiliyor ben bilmiyorum

kizlar dün yumurtlama gunumdu yumurtlamadim diye üzülüyordum düşükten sonra gecikecek diyordum bugün yumurtlamistim çok sevindim dününüde degerlendirmistim burdan okuyunca yüzüstü pozisyonda

kız napıyosun :)
Ne yapayım kuzum dün değerlendirdim biliyorsun bugün de 15:00 da yapcam testi bakalım nasıl çıkacak. Ama bu gün ilişki olmaz galiba eşim hasta ya oruç bile tutamadı dün saha da işi vardı başına güneş geçmiş galiba yatak döşek yatıyor

Bu arada benim adet döngüm 28 ama 14. Gün yumurtlamiyorum şu tele indirilen programlar varya regli ovu için ona göre 19. Gün yumurtlamis oldum

yapma ya ,dopıng cayı falan hzırlasan biliyor mu yumurtlam olcagını
neyse ki dünolmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…