- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Yumurtlama değil de dün çatladığını biliyor söyledim dün için önemli diyeyapma ya ,dopıng cayı falan hzırlasan biliyor mu yumurtlam olcagını
neyse ki dünolmus
faydasıolur onların bı kac saat dınlensın inşallah bi degrlendırme daha yapabılırsınızNane limon zencefil bal tarçın ıhlamur çayı yaptım ama bakalım kuzum
hiç sorma ama ben ınstagramdan bebek resımlerıne bakıyorum çok güzellerBuralar da olmasa sıkılcaz instegram a giresim gelmiyor çevrem de herkes ya hamile ya doğurdu sürekli Bi ben anne olmayı çok sevdim fotorafları görmek den bunaldım.
aynen 14 gunsonra olursun adet,inşallah olmazsın ama :)Yumurtlama değil de dün çatladığını biliyor söyledim dün için önemli diye. Ya kuzu benim regl tarihi 13 mayıs 6 gün kaldı ama daha yeni yumurtam çatladı bu regl süremi etkiler mi ?
O zaman benim regl tarihim baya attı ya ama bakalım aynı tarih de mi Olcam uzayacak mı gireceğiz tabi temennimiz hiç gelmemesi onun yerine bebiş gelmesifaydasıolur onların bı kac saat dınlensın inşallah bi degrlendırme daha yapabılırsınız
hiç sorma ama ben ınstagramdan bebek resımlerıne bakıyorum çok güzeller
aynen 14 gunsonra olursun adet,inşallah olmazsın ama :)
Kuzum normal bebek resimlerine ben de bakarım ama tanıdığım çevremde ki kişiler yaşamayan bilemez anne olmak farklı Bi hismiiş ben 27 yıl sonra en çok anne olmayı sevdim bebek eli bebek ayağı ultrason u şişmiş göbek, eli göbeğinde, daha bir sürü şey görüyorum kötü oluyorumfaydasıolur onların bı kac saat dınlensın inşallah bi degrlendırme daha yapabılırsınız
hiç sorma ama ben ınstagramdan bebek resımlerıne bakıyorum çok güzeller
aynen 14 gunsonra olursun adet,inşallah olmazsın ama :)
inşallahhhhhO zaman benim regl tarihim baya attı ya ama bakalım aynı tarih de mi Olcam uzayacak mı gireceğiz tabi temennimiz hiç gelmemesi onun yerine bebiş gelmesi
evet onlara ben de sinir oluyorum bızım okulda bıhoca karsıma gecıp karnını severdıKuzum normal bebek resimlerine ben de bakarım ama tanıdığım çevremde ki kişiler yaşamayan bilemez anne olmak farklı Bi hismiiş ben 27 yıl sonra en çok anne olmayı sevdim bebek eli bebek ayağı ultrason u şişmiş göbek, eli göbeğinde, daha bir sürü şey görüyorum kötü oluyorum
Ya kuzum çok iyi anlıyorum seni çok zor,inşallahhhhh
evet onlara ben de sinir oluyorum bızım okulda bıhoca karsıma gecıp karnını severdıeve gelip hıckıra hıckıra aglamıslıgım coktur
zaten bizi evlat hasretı cekenler anlıyor bitekYa kuzum çok iyi anlıyorum seni çok zor,
Canım benim kırmızıları görene kadar umut vardırKızlar sanırım ben bu aydan ümidimi kestim...adet belirtilerimin hepsi var bikaç gündür...pazar yada salı olurum gibi geliyo....göğüslerim ve kasiklarim ağrıyor aradan hafid bi karın ağrısı. .Çünkü ben çoğunlukla adet 1 hafta 10 gün kala böyle oluyordum
Rabbim bizlere de nasip etsin inşalahzaten bizi evlat hasretı cekenler anlıyor bitek
ben hiçgebe kalamadımRabbim bizlere de nasip etsin inşalah❤ evladımı dört aylıkken kaybettimden beri evlat hasreti sardı içimi.. Benle gebe olanlar karnı burnunda doğurdu doğuracak Rabbim bize de aratmasın inşalah ❤
Neyse bekleyelim bakalim..sonucu yazicam yine buraya....Hayirlisini versin RabbimCanım benim kırmızıları görene kadar umut vardır
Ben etkietlemedim kız seniBen o konuda yoktum ☺etiketlenince ben mi kacırdım dedim ☺
Çok kaldı mı bat cnm hadi inş dualarım seninleHehehebebisin gelmek istemis ondan da olmuş olabilir bakalım bizimkisi gelecek mi bekliyorum
Sağol kuzmmm eksik olmaAh yanında olup sana sarılasım geldi şuan
Rabbim nasip etsin inşalah canım benim ❤ben hiçgebe kalamadım
Valla bilmiyorum canım inşallah dediğin gibi olurAaa sen şanslısın o zaman kuzum ben de hem İnsülin direnci hem de karaciğer yağlanması var pko dan dolayı. Senin maşallah ın var gerek yok tedaviye bence de olur senin inşalah
Çok geçmiş olsunRabbim bizlere de nasip etsin inşalah❤ evladımı dört aylıkken kaybettimden beri evlat hasreti sardı içimi.. Benle gebe olanlar karnı burnunda doğurdu doğuracak Rabbim bize de aratmasın inşalah ❤
Aynen gittiğimde sorayım ilaç vericek diyordu ama hangi ilacı verir bilmiyorum, bu ilaçtan memnun musun adetin düzenli oluyor musun yumurtlama oluyor muKuzum ben de pco yum kendi kendine zor regl oluyorum. Çocuk istediğim için hem yumurtlama da yumurta oluşup çatlamadan kiste dönmesin diye hem de rahat yumurtlama takibi yapayım diye her ay düzenli regl olmam için Progestan 100 Mg verdi doktor bu sayede her ay düzenli regl olabilirsin dedi. Doktoruna Bi sor istersen
Allah razı olsun canım. Hayır canım benim hiç bir sorun yoktu ikili tarama testi falan tertemizdi. Kontrole gittiğimde doktor yarım saat uğraşırdı bakmak için öyle hareketliydi ki çok yaramaz olacak derdi. Ama Bi kontrole gittiğimizde kalbi durmuş doktor sağlıksızdır dedi.Çok geçmiş olsunAllah bidaha yaşatmasın. Niye 4 aylıkken kaybettin. Pıhtılaşma mı vardı:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?