Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yapma ya ,dopıng cayı falan hzırlasan biliyor mu yumurtlam olcagını
neyse ki dünolmus
Yumurtlama değil de dün çatladığını biliyor söyledim dün için önemli diye . Ya kuzu benim regl tarihi 13 mayıs 6 gün kaldı ama daha yeni yumurtam çatladı bu regl süremi etkiler mi ?

Nane limon zencefil bal tarçın ıhlamur çayı yaptım ama bakalım kuzum
faydasıolur onların bı kac saat dınlensın inşallah bi degrlendırme daha yapabılırsınız
Buralar da olmasa sıkılcaz instegram a giresim gelmiyor çevrem de herkes ya hamile ya doğurdu sürekli Bi ben anne olmayı çok sevdim fotorafları görmek den bunaldım.
hiç sorma ama ben ınstagramdan bebek resımlerıne bakıyorum çok güzeller

Yumurtlama değil de dün çatladığını biliyor söyledim dün için önemli diye . Ya kuzu benim regl tarihi 13 mayıs 6 gün kaldı ama daha yeni yumurtam çatladı bu regl süremi etkiler mi ?
aynen 14 gunsonra olursun adet,inşallah olmazsın ama :)

O zaman benim regl tarihim baya attı ya ama bakalım aynı tarih de mi Olcam uzayacak mı gireceğiz tabi temennimiz hiç gelmemesi onun yerine bebiş gelmesi

Kuzum normal bebek resimlerine ben de bakarım ama tanıdığım çevremde ki kişiler yaşamayan bilemez anne olmak farklı Bi hismiiş ben 27 yıl sonra en çok anne olmayı sevdim bebek eli bebek ayağı ultrason u şişmiş göbek, eli göbeğinde, daha bir sürü şey görüyorum kötü oluyorum

O zaman benim regl tarihim baya attı ya ama bakalım aynı tarih de mi Olcam uzayacak mı gireceğiz tabi temennimiz hiç gelmemesi onun yerine bebiş gelmesi
inşallahhhhh
evet onlara ben de sinir oluyorum bızım okulda bıhoca karsıma gecıp karnını severdı eve gelip hıckıra hıckıra aglamıslıgım coktur

Kızlar sanırım ben bu aydan ümidimi kestim...adet belirtilerimin hepsi var bikaç gündür...pazar yada salı olurum gibi geliyo....göğüslerim ve kasiklarim ağrıyor aradan hafid bi karın ağrısı. .Çünkü ben çoğunlukla adet 1 hafta 10 gün kala böyle oluyordum

Canım benim kırmızıları görene kadar umut vardır

Rabbim bizlere de nasip etsin inşalah ❤ evladımı dört aylıkken kaybettimden beri evlat hasreti sardı içimi.. Benle gebe olanlar karnı burnunda doğurdu doğuracak Rabbim bize de aratmasın inşalah
Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın. Niye 4 aylıkken kaybettin. Pıhtılaşma mı vardı:/

Aynen gittiğimde sorayım ilaç vericek diyordu ama hangi ilacı verir bilmiyorum, bu ilaçtan memnun musun adetin düzenli oluyor musun yumurtlama oluyor mu

Çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın. Niye 4 aylıkken kaybettin. Pıhtılaşma mı vardı:/
Allah razı olsun canım. Hayır canım benim hiç bir sorun yoktu ikili tarama testi falan tertemizdi. Kontrole gittiğimde doktor yarım saat uğraşırdı bakmak için öyle hareketliydi ki çok yaramaz olacak derdi. Ama Bi kontrole gittiğimizde kalbi durmuş doktor sağlıksızdır dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…