İnşalllah güzel haberlerinizi alırızBattaşız o zamam canıminsallah olmayız gebelik haberimizi paylaşırız burada
Reglin gecmisti dimi canım senin geç döllenme olma ihtimali var mıEki Görüntüle 2631488 Tabikş negatif hayalet bile yok
Amin insallah canımİnşalllah güzel haberlerinizi alırız
Canım hayırlı olsun bisey sorabilirmiyim ovulasyon takibi yapmismiydin ne zaman pik olmustuTeşekkür ederimne olur çok dua edin benim bütün gebeliklerim olumsuz sonlandı kötü sonlandı dua edin sağlıkla kucagima alıyım
Olabilir mi bilmıyorum ki 33gun bugunReglin gecmisti dimi canım senin geç döllenme olma ihtimali var mı
GECti kiRegle ne kadar vardı ki canim
Bende uygulamadan takip ediyorum sence doğrumu yapıyorum yoksa testlerden falan mı takip etmeyelim zaten az çok anlaşılıyor yunurtlama günü akıntının yoğunluğundan amaAmin insallah canımöyle çok yoğun değerlendiremedik daha seyrek oldu sefer insallah tutar
Allah gönlüne göre versin kuzumBende uygulamadan takip ediyorum sence doğrumu yapıyorum yoksa testlerden falan mı takip etmeyelim zaten az çok anlaşılıyor yunurtlama günü akıntının yoğunluğundan ama
Olmazsa bir daha yaparım canım yarınCanım bide senin testin daha 6 gün varken yaptığın için öyledir
Sağol canım evet yapmıştım ve 26 sında pik olmustuCanım hayırlı olsun bisey sorabilirmiyim ovulasyon takibi yapmismiydin ne zaman pik olmustu
Aa evet battaşız bunu ilk defa duydum çok hoşuma gittiBattaşız o zamam canıminsallah olmayız gebelik haberimizi paylaşırız burada
Bence yarından sonra yap canim gunden güne koyulaşır ya o zaman daha koyu çıkar bence sen bilirsin tabiOlmazsa bir daha yaparım canım yarın
Aynen canım öyle yaparımBence yarından sonra yap canim gunden güne koyulaşır ya o zaman daha koyu çıkar bence sen bilirsin tabi
Olmican inşllh18 mayısta bat var ama insallah regli olmicam
valla inşallah devamı gelir kuzum kan sonucunu almadan rahat edemeyeceğim herhaldeHannereyyan M Mom42 kızlarr inanmıyorum yaa gözünüz aydın cok sevindimmm ne güzel duygular içindesinizdir şimdiii ah ah
Hepimiz kuzum tez zamanda kavuşalım inşallah şu mübarek günlerde tek dileğim buHannereyyan M Mom42 kızlarr inanmıyorum yaa gözünüz aydın cok sevindimmm ne güzel duygular içindesinizdir şimdiii ah ah
Amin insallah canım benimOlmican inşllhhissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?