Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yumurtlama ne zaman olmuştu adete bu kadar süre varken öğrenmek mümkün mü acaba
Canım 26 sı pikti geçenlerde topikteki bi arkadaş 5-6 gün kala yapıp hafif ikinci çizgiyi görmüştü şuan hamile bende yaptım o yüzden bilmiyorum doğrumudur değil midir ama inşallah vardır ya

Baya erken yapmışsın canım bende yaptım ama ilk yaptığımda silikcikti 2 gün önce bir daha yaptım ama çizgi çıkmadı meragim yüzünden testleri erken yapiyorum ama işte
Valla kuzum belki benim de çıkmaz geçenlerde topikteki arkadaş da erken yapmıştı şu an hamile ben de dayanamadım yaptım böyle çıktı işte güya adetim geçmeden yapmayacaktım ama durduramıyorum işte kendimi

Canım 26 sı pikti geçenlerde topikteki bi arkadaş 5-6 gün kala yapıp hafif ikinci çizgiyi görmüştü şuan hamile bende yaptım o yüzden bilmiyorum doğrumudur değil midir ama inşallah vardır ya
Benimle yumurtlama hemen hemen ayni sayılır, ama adet günüm yarın benim test yaptım bi şey çıkmadı

Benimle yumurtlama hemen hemen ayni sayılır, ama adet günüm yarın benim test yaptım bi şey çıkmadı
Valla kuzum diyorum ya benim de daha adete var bugün böyle çıkınca bi ümitlendim ama yanılıyorsam acaba diye de aklımda bakalım yarın yada ertesi gün erken gebelik testi yaparım bi inşalalh vardır ya

Bence var sende canım net çıkmış benimkini ben zor görüyordum belkide olmasını çok isterdigim için öyle gordum

Bende pazar pazartesi salı olabilirmişim geliyor ama yumurtlama ustunden 2 hafta bile gecmemis olucak...olsa bile cikacagini sanmiyorum testte...belki erken gebelik testiyle belli olur ama onuda simdilik düşünmüyorum çünkü hissiyatim olmadi diyor

Öyle yaparım olmazsa ya burda bi hastane var yakında pandemi hastası almıyor ama senin dediğin daha güvenli olacak sanırım
Eğer özel hastaneyse hiçbir yere uğramadan direk kan vereceğim diye fiş kestirip yaptırabilirsiniz.40 dakikada çıkıyor genelde. Hayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…