Evet canım 6 gün varken yaptım6 gün varken mı yaptın
Baya erken yapmışsın canım bende yaptım ama ilk yaptığımda silikcikti 2 gün önce bir daha yaptım ama çizgi çıkmadıEvet canım 6 gün varken yaptım
Canım 26 sı pikti geçenlerde topikteki bi arkadaş 5-6 gün kala yapıp hafif ikinci çizgiyi görmüştü şuan hamile bende yaptım o yüzden bilmiyorum doğrumudur değil midir ama inşallah vardır yaCanım yumurtlama ne zaman olmuştu adete bu kadar süre varken öğrenmek mümkün mü acaba
Valla kuzum belki benim de çıkmaz geçenlerde topikteki arkadaş da erken yapmıştı şu an hamile ben de dayanamadım yaptım böyle çıktı işte güya adetim geçmeden yapmayacaktım ama durduramıyorum işte kendimiBaya erken yapmışsın canım bende yaptım ama ilk yaptığımda silikcikti 2 gün önce bir daha yaptım ama çizgi çıkmadımeragim yüzünden testleri erken yapiyorum ama işte
Benimle yumurtlama hemen hemen ayni sayılır, ama adet günüm yarın benim test yaptım bi şey çıkmadıCanım 26 sı pikti geçenlerde topikteki bi arkadaş 5-6 gün kala yapıp hafif ikinci çizgiyi görmüştü şuan hamile bende yaptım o yüzden bilmiyorum doğrumudur değil midir ama inşallah vardır ya
Valla kuzum diyorum ya benim de daha adete var bugün böyle çıkınca bi ümitlendim ama yanılıyorsam acaba diye de aklımda bakalım yarın yada ertesi gün erken gebelik testi yaparım bi inşalalh vardır yaBenimle yumurtlama hemen hemen ayni sayılır, ama adet günüm yarın benim test yaptım bi şey çıkmadı
Teşekkür ederim o zaman mesaj içinHe dikkat etmemişim demek. Neysem sende görmüş oldun belkide evrenin mesajıdır d
Bence var sende canım net çıkmış benimkini ben zor görüyordum belkide olmasını çok isterdigim için öyle gordumValla kuzum belki benim de çıkmaz geçenlerde topikteki arkadaş da erken yapmıştı şu an hamile ben de dayanamadım yaptım böyle çıktı işte güya adetim geçmeden yapmayacaktım ama durduramıyorum işte kendimi
İnşallah vardır kuzum ama belli de olmuyor bu işler bakarsın sende de güzel haberler gelirBence var sende canım net çıkmış benimkini ben zor görüyordum belkide olmasını çok isterdigim için öyle gordum
Amin. İnşaallah canimİnşallah vardır kuzum ama belli de olmuyor bu işler bakarsın sende de güzel haberler gelir
yeni bat ne
Cok bişey kalmamış güzel haberlerle gel insallah☺Benimde 13 mayıs bekliyorum bakalım
İnşalllaaahhCok bişey kalmamış güzel haberlerle gel insallah☺
Uzun süredir devam mı ediyoCanım benim reglim biteli 2 hafta olacak hala regl olacakmış gibi sancı oluyor. Daha önce olmazdı
Evet canım bugün akıntıda yoğun yumurtlama takvime göre dündü o yüzden mi acaba bilemedimUzun süredir devam mı ediyo
olabilir canım değerlendir :)Evet canım bugün akıntıda yoğun yumurtlama takvime göre dündü o yüzden mi acaba bilemedim
Kuzum dün değerlendirdik acaba bugün de değerlendirsek mi karar veremedimolabilir canım değerlendir :)
Canım şimdi senle konuştuktan sonra icime bir his doldu ve tekrar test yaptım ve pozitif çıktıİnşallah vardır kuzum ama belli de olmuyor bu işler bakarsın sende de güzel haberler gelir
Eğer özel hastaneyse hiçbir yere uğramadan direk kan vereceğim diye fiş kestirip yaptırabilirsiniz.40 dakikada çıkıyor genelde. Hayırlısı olsun bu arada sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Öyle yaparım olmazsa ya burda bi hastane var yakında pandemi hastası almıyor ama senin dediğin daha güvenli olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?