Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrrr benim telefondaki takvimime göre yumurtlama günüm yarın. Bugün şeffaf akıntım başlamış. Şimdi bugün öbür gün falan değerlendiricem siz ovulasyon takibi yaptıgınız için daha bilgilisinizdir. Yumurtlama olunca şeffaf akıntı mı oluyordu?

Kızlarrrr benim telefondaki takvimime göre yumurtlama günüm yarın. Bugün şeffaf akıntım başlamış. Şimdi bugün öbür gün falan değerlendiricem siz ovulasyon takibi yaptıgınız için daha bilgilisinizdir. Yumurtlama olunca şeffaf akıntı mı oluyordu?
Evet canim.benimde oyle oluyor ama bu ay yumutalama gunumden sonra cok az akintim geldi o normal mi bilmiyorum

Evet canım benim de öyle oluyodu

Sağol canım teşekkür ederim 😘 pili gördüğümüz gün değerlendirdik sonra ki gün değerlendirme olmadı 1 gün değerlendirip 1 gün boş geçtik sanırım benim yumurtlama tam çatlama esnasında değerlendirdik çünkü ertesi gün testte silik çıkmıştı yani çatlama olayı bitmisti
Çok sağol cevabın için canım benim. Bize de dua et olur mu 🤲 ❤️

kızlar bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Yumurtlama sorunum ya da çatlama sorunum yok. Doktor şansı arttırmak için verdi. Ama çatlatma iğnesi kullanacağız demedi. Acaba talep etsem mi? 🤔

Ben bu aydan umudumu kesmeye başladım biraz. Bugün adetin 19. Günü ama ben hala pik görmedim yumurtlama olmuyor galiba stres olmaya başladım artik 😢 geçen ay çatlatma iğnesiyle adetim 30. gün gelmisti bu ay olmayacak galiba 😔
Aa olur mu kız benim de 19. Gün bugün bugün pik oldu gece saatlerinde yapmistim o kadar silikti ki bugün öğlen bir yaptim pik devam et yapmaya

Aa olur mu kız benim de 19. Gün bugün bugün pik oldu gece saatlerinde yapmistim o kadar silikti ki bugün öğlen bir yaptim pik devam et yapmaya
İlk defa testle takip edeyim dedim ama yumurtlama olmuyor bir türlü. Moralim bozuldu o yüzden ya 😐 bir de sürekli bebek videolari resimler sürekli birşeyler cikiyor ya insanın karşısına insan daha kötü oluyor. Her hamile ya da bebek videosu görünce ağlıyorum artık

kızlar bu ay ilk defa klomen kullanıyorum. Yumurtlama sorunum ya da çatlama sorunum yok. Doktor şansı arttırmak için verdi. Ama çatlatma iğnesi kullanacağız demedi. Acaba talep etsem mi? 🤔
Yumurtan zamanında catlıyorsa sadece yumurtayı geliştirmek için vermiştir. O yüzden çatlatma iğnesi vermemiştir canım

Kızlar ben kan verdim 28.3 çıktı iki gün sonra tekrar vericem rabbim en kısa zamanda sizlerin de haberini duymayı nasip etsin 🙏bu arada gerçekten belirtiye akıntıya vs bakmayın benim hiç bir belirtim yoktu kabızlık ve sivilcelenmem dışında
Gözün aydın sağlıkla gelsin bebiş. Bat ne zmandı. İlk gebelik mi

Back
X