Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizi bulmaz ki öylesi :KK70: aslında evde test olsa deneyip yaparım ama hem regl olup hemde gidip test almak sacma :KK70:
Regl derken çok yoğun kanama değil ki lekelenme şeklinde oluyor hamilelikte, regl başlangıcı gibi öyle tam adetliyken gebelik olmaz üstüne görmek denilen şeyde öyle harıl haril kan gelmesi değil. Çok mu gevezeyim ne :ukala::ukala:

Bilmiyorum kuzumm. Ben regl olup hamile olanları okuyunca her reglmde acaba bende olabilir miyim diyorum :KK70:

Onu bende hep düşünüyorum fjekdkekekek bu arada regl 1.5 gün sürdü yaw. Bu aralar bunu yaşayan varmı acaba bir sıkıntı yoktur inş🤦‍♀️

Regl derken çok yoğun kanama değil ki lekelenme şeklinde oluyor hamilelikte, regl başlangıcı gibi öyle tam adetliyken gebelik olmaz üstüne görmek denilen şeyde öyle harıl haril kan gelmesi değil. Çok mu gevezeyim ne :ukala::ukala:

Kuzenimin eşi bildiğin harıl harıl oldu valla. Doktor hamilesin demiş şaka yapıyor falan sandım diyor. Bildiğin regl oluyordum o an dedi:)

Kuzenimin eşi bildiğin harıl harıl oldu valla. Doktor hamilesin demiş şaka yapıyor falan sandım diyor. Bildiğin regl oluyordum o an dedi:)
Bende geçen ay her belirti vardı ama regl oldum hemde hiç ağrımadığı kadar ağrılı geçti istifar ettirdi😒

Canım öyle diyolar ama regl kanaması gbi kanama yaşayanlarda olmş kimi ilk ay kimi 2,3 ay kimi 9 ay :) ben yaşamadım bilemem söyleyenlerin yalancısıyım :D

Onu bende hep düşünüyorum fjekdkekekek bu arada regl 1.5 gün sürdü yaw. Bu aralar bunu yaşayan varmı acaba bir sıkıntı yoktur inş🤦‍♀️
Ben yaşadım cnm 1 bucuk gün cok kısa sürdü ve yogun deildi, sonra leke leke geldi

kız çok az sürmüş ya ben olsam çok şüphelenirdim :KK70:

Aman yok nerede bizde o şans :) yalnız hala göğüslerim de ağrıyor ama hormon ilaçlarının etkisi hala sürüyor die düşünüyorum :)

Kızlar bir şey sorcam. Çakşır suyunu hemen kullanmaya başlamanın bir zararı olur mu acaba? Yoksa bir süre beklenmeli mi doğal yoldan gebelik için?

Back
X