Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keske doktor bişey demeden bırakmasaydın, gittiğinde sorardın
Ya kuzum ağır Bi ilaç baş dönmesi uyku resmen hortlak gibi oldum yumurtlama oldu az da olsa silik Bi çatlama da oldu bıraktım artık ben de doktor a da gitcem ya yumurtlama öncesi bırakamazdım da oldu zaten

Ya kuzum ağır Bi ilaç baş dönmesi uyku resmen hortlak gibi oldum yumurtlama oldu az da olsa silik Bi çatlama da oldu bıraktım artık ben de doktor a da gitcem ya yumurtlama öncesi bırakamazdım da oldu zaten
Sürekli mı kullanmam gerek yoksa adet- yumurta arası gıbı bi süre kısıtlaması var mı, ben de şeker ilacına alsana kadar neler cektım bi bilsen.

Bu arada benım testim de pozıtıf bugun yine, ama düne göre sanki bi tık rengi açık gibi.. Gece kesin çatlar

Benimde bugün karın ağrılarım çoğaldı sanırım eli kulağında adetimin...bu ay yumurtlamayi görüp değerlendırdim ama çatlama olmadı sanırım. .çatlamaya iyi gelen şeylerr nelerdi kızlar?

Kuzum şöyle söyleyim 😂 eğer ben ilaç kullanmazsam zaten dokuz ay adet olmuyorum :KK48:
Ben de öyleydim canım. Önce zayıfladım 160 boyunda 70 kiloydum 58 e düştüm. Sonra hem adet olmamı sağlayan hem de gebeliği engellemeyen bir ilaç kullandım 3 ay. Bu şekilde olmayınca klomen verdi doktor ve ilk ay hamile kaldım. Doğumdan sonra da kilolardan dolayı düzensizlik başlamıştı zayıfladım yeniden düzene girdi. Sen de kilo var mı bilmiyorum canım ama pkos un en büyük destekçisi kilo malesef

Sürekli mı kullanmam gerek yoksa adet- yumurta arası gıbı bi süre kısıtlaması var mı, ben de şeker ilacına alsana kadar neler cektım bi bilsen.

Bu arada benım testim de pozıtıf bugun yine, ama düne göre sanki bi tık rengi açık gibi.. Gece kesin çatlar
Kuzum menopoz a girene kadar sürekli kullan ya da çocuk isteyene kadar kullan dedi beş ay oldu diyeli Bi daha gidemedim ama artık yordu beni ilaç bünyem i hissediyorum yani kuzum bu ilaç pko da yumurtamın gelişip çatlaması nı kist e dönüşmeden çatlama olmasını sağlamak için o yüzden çatlayana kadar kullandım sen çatladı çok silik olmasını bekleme dedin ya bıraktım ilacı çatlamayı bekliyordum. Kuzum ben de doktor a sormadan bırakmak istemem ama cidden yordu beni ilaç :(

Back
X