- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
İnşallah bebişin gelirKızlar ben son kez bu akşam değerlendirip artık değerlendirme düşüncesi olmadan regl günümü bekleyeceğim inşallah regl değil bebiş gelir hadi hayırlısı❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bebişin gelirKızlar ben son kez bu akşam değerlendirip artık değerlendirme düşüncesi olmadan regl günümü bekleyeceğim inşallah regl değil bebiş gelir hadi hayırlısı❤
Keske doktor bişey demeden bırakmasaydın, gittiğinde sorardınBen de devlet e randevu aldım da ilgili olur mu baştan mı savar bilmiyorum bu ilaç pko için de kullanılıyor muş diye duydum Bi sorarım belki ondan yazar Progestan çok ağır çünkü
İnşaallah canım hakkında hayırlısı olsunKızlar ben son kez bu akşam değerlendirip artık değerlendirme düşüncesi olmadan regl günümü bekleyeceğim inşallah regl değil bebiş gelir hadi hayırlısı❤
İnşallah canım benim ilk buraya yazacağım eğer güzel Bi haber alırsamİnşallah bebişin gelir![]()
Yazmazsan küserimmİnşallah canım benim ilk buraya yazacağım eğer güzel Bi haber alırsam❤
Ya kuzum ağır Bi ilaç baş dönmesi uyku resmen hortlak gibi oldum yumurtlama oldu az da olsa silik Bi çatlama da oldu bıraktım artık ben de doktor a da gitcem ya yumurtlama öncesi bırakamazdım da oldu zatenKeske doktor bişey demeden bırakmasaydın, gittiğinde sorardın
Amin kuzum cümlemiz hakkında inşalahİnşaallah canım hakkında hayırlısı olsun
Aaahh ahhh kız sen deli misin buraya çift çizgili bir gebelik testi atmayı ne çok isterim Bi bilsenYazmazsan küserimm![]()
inşallah nasip olurrAaahh ahhh kız sen deli misin buraya çift çizgili bir gebelik testi atmayı ne çok isterim Bi bilsen![]()
Sürekli mı kullanmam gerek yoksa adet- yumurta arası gıbı bi süre kısıtlaması var mı, ben de şeker ilacına alsana kadar neler cektım bi bilsen.Ya kuzum ağır Bi ilaç baş dönmesi uyku resmen hortlak gibi oldum yumurtlama oldu az da olsa silik Bi çatlama da oldu bıraktım artık ben de doktor a da gitcem ya yumurtlama öncesi bırakamazdım da oldu zaten
E burda işin ne, kızmaya mı geldinkorona var korona nasil muayene olacaksınız nasil dogum yapacaksınız hic mi enini sonunu düşünmüyorsunuz
Rahim filminde görünür canımKist mist bir şey yokmuş hersey normal miş şu yapısıklık ultrasonda gözükür mü acaba
Cevap vermeyince gider diye düşünmüştümE burda işin ne, kızmaya mı geldin
O gökyüzü mü yoksaCevap vermeyince gider diye düşünmüştüm![]()
Ben de öyleydim canım. Önce zayıfladım 160 boyunda 70 kiloydum 58 e düştüm. Sonra hem adet olmamı sağlayan hem de gebeliği engellemeyen bir ilaç kullandım 3 ay. Bu şekilde olmayınca klomen verdi doktor ve ilk ay hamile kaldım. Doğumdan sonra da kilolardan dolayı düzensizlik başlamıştı zayıfladım yeniden düzene girdi. Sen de kilo var mı bilmiyorum canım ama pkos un en büyük destekçisi kilo malesefKuzum şöyle söyleyimeğer ben ilaç kullanmazsam zaten dokuz ay adet olmuyorum
![]()
Kuzum menopoz a girene kadar sürekli kullan ya da çocuk isteyene kadar kullan dedi beş ay oldu diyeli Bi daha gidemedim ama artık yordu beni ilaç bünyem i hissediyorum yani kuzum bu ilaç pko da yumurtamın gelişip çatlaması nı kist e dönüşmeden çatlama olmasını sağlamak için o yüzden çatlayana kadar kullandım sen çatladı çok silik olmasını bekleme dedin ya bıraktım ilacı çatlamayı bekliyordum. Kuzum ben de doktor a sormadan bırakmak istemem ama cidden yordu beni ilaçSürekli mı kullanmam gerek yoksa adet- yumurta arası gıbı bi süre kısıtlaması var mı, ben de şeker ilacına alsana kadar neler cektım bi bilsen.
Bu arada benım testim de pozıtıf bugun yine, ama düne göre sanki bi tık rengi açık gibi.. Gece kesin çatlar
Değil büyük ihtimal önceden kayıt olmuş ama burda ona prim vermek istemiyorum :)O gökyüzü mü yoksa