Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum menopoz a girene kadar sürekli kullan ya da çocuk isteyene kadar kullan dedi beş ay oldu diyeli Bi daha gidemedim ama artık yordu beni ilaç bünyem i hissediyorum yani kuzum bu ilaç pko da yumurtamın gelişip çatlaması nı kist e dönüşmeden çatlama olmasını sağlamak için o yüzden çatlayana kadar kullandım sen çatladı çok silik olmasını bekleme dedin ya bıraktım ilacı çatlamayı bekliyordum. Kuzum ben de doktor a sormadan bırakmak istemem ama cidden yordu beni ilaç :KK43:
Anlıyorum seni ama keşke 2 hafta daha dayanabılseydın en azından adet olana kadar, uyarıcı işlevi var demek ki

Benimde bugün karın ağrılarım çoğaldı sanırım eli kulağında adetimin...bu ay yumurtlamayi görüp değerlendırdim ama çatlama olmadı sanırım. .çatlamaya iyi gelen şeylerr nelerdi kızlar?
Sen de benimle aynı durumda idin dimi kuzum karıştırmıyorum

Ben de öyleydim canım. Önce zayıfladım 160 boyunda 70 kiloydum 58 e düştüm. Sonra hem adet olmamı sağlayan hem de gebeliği engellemeyen bir ilaç kullandım 3 ay. Bu şekilde olmayınca klomen verdi doktor ve ilk ay hamile kaldım. Doğumdan sonra da kilolardan dolayı düzensizlik başlamıştı zayıfladım yeniden düzene girdi. Sen de kilo var mı bilmiyorum canım ama pkos un en büyük destekçisi kilo malesef
Boyum 167 kilom 61 kuzum dört aylık gebeliğim de çok zayıfladım miğde bulantısı ile bebeğimi kaybedince çok yemeye başladım hızlı Kilo aldım normalde 55 dim acaba hem regl olmanı sağlayan hem de gebeliğe engel olmayan ilacın adı nedir canım?

Kız bak şimdi tekrar başlasam mı akşam o zaman :KK64:
Bence iç doktora gidene kadar, beni mahvetti dersın belki dozunu falan düşürür.
Ben diaformını direncim düştü diye birakmıstım kafama gore, geri yukselmıs doktor bi süre kullanacaksın dedi sonra. Geri basladım aynı yan etkıleri tekrar yasadım

Nasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu
Kullanım şekline göre değişiyor canım. Doktor bana iki kutu yazıyordu 10 gün kullanıyordum ama nasıl bir düzende kullandığımı hatırlamıyorum. Bu şekilde gebelik şansın yükselecek demişti

Bence iç doktora gidene kadar, beni mahvetti dersın belki dozunu falan düşürür.
Ben diaformını direncim düştü diye birakmıstım kafama gore, geri yukselmıs doktor bi süre kullanacaksın dedi sonra. Geri basladım aynı yan etkıleri tekrar yasadım
Kendi doktoruma gitmicem ama kuzum ya evime yakın Bi küçük poliklinik var oraya kadın doğuma randevu aldım hormonlarım a Bi baksın diye Bayadır baktırmadım lh progesteron falan ne durumda diye

Back
X