Ama onlara da soracagız bi gelsin bebişler şimdilik susma hakkımızı kullanıyoruzHahahahha sorma valla bugünde karnım agrıyor dedim kesin hamilesindir dedi bana
Ben bir de belirti aramıcam hiç bu sefer kesin kararlıyım günüm gelmedende test mest yapmam boşa yıpranıyoruz. Geçen ay adete 10 gün varken başladım test yapmaya deli gibi hayır cıkmıcagınıda biliyorum ama hala gidip titreye titreye test yapıyorumBenim bu sefer ki totemimm çocugun hangi ay dogcagını hesaplamamak ve totem olarak o topiğe mesaj yazmamak
Bende aynı şekilde kimse bana belirti sormasın sakınBen bir de belirti aramıcam hiç bu sefer kesin kararlıyım günüm gelmedende test mest yapmam boşa yıpranıyoruz. Geçen ay adete 10 gün varken başladım test yapmaya deli gibi hayır cıkmıcagınıda biliyorum ama hala gidip titreye titreye test yapıyorum
Benim bi tane var hemde erken gebelik testiBende aynı şekilde kimse bana belirti sormasın sakınbenim evde test yok Allahtan ve günüm geçmeden de almam :)
Aslında ilk kez değil hamileliğim ama bütün hamileliklerim kötü sonuçlandı bu yüzden telaşın ve stresim var heyecanda tabiİlk kez mi pazartesi gideceksin inşallah hemen görünür de merakta koymaz seni. Bana çarşamba günü gel dedi doktor. Ama dayanamayıp pazartesi başka bi doktora da gidebilirim
Aklından cıkar onları :)Benim bi tane var hemde erken gebelik testihahahha kendime hakim olcam ama
İyidir canım senden naberNasılsınız kizlaar
Direk söktürüyor canımNasıl bişedir bilmem kan sonucu 2 çıktı tarlusala başlıyorum kozları tarlusal yumurtlamamı yapıyor yoksa direk söktürüyor mu
Çok iyi biliyorum o duyguyu. Bu sefer güzel sonuçlanacak inşallahAslında ilk kez değil hamileliğim ama bütün hamileliklerim kötü sonuçlandı bu yüzden telaşın ve stresim var heyecanda tabi
İyiyim ben de hala yumurtlama bekliyorumİyidir canım senden naber
anlayabiliyo musun kendinden peki yumurtlama olduğunuİyiyim ben de hala yumurtlama bekliyorumtakvime göre 5. Günde olmam gerekirken
Amin canım inşallahÇok iyi biliyorum o duyguyu. Bu sefer güzel sonuçlanacak inşallah
Kesinliklee unuttumAklından cıkar onları :)
Normalde anlıyordum akıntıdan ama bu ay ilk kez korunmayı bıraktığımız için mi bilmem sürekli akıntı ve kasık/bel ağrısı var anlayabilmem mümkün değilanlayabiliyo musun kendinden peki yumurtlama olduğunu
Yumurtlama sağlamıyor yani ölemiDirek söktürüyor canım
Kuzum hiçç takma kafana elbet olacak, bu ay kalamazsam bende önümüzdeki dönemde ovu testleriyle deneyeceğimmm ilk defaAynen belirti kisiye göre degisiyo bence tekrar ovu testi sipariş vericem bilmiyorum bu ay hic umudum yok niyeyse
Ama yumurtlama olmadan nasıl oluyor hayla aklım almadı cnımCanım baya geç yazdım cevabını almışsındır belki :) bende tarlusal kullanmıştım adet söktürüyor. Bittikten birkaç gün sonra adetin geliyor
Yok canım ben kullandım bi ay oldum ondan sonraki ay aynı yine olamadımYumurtlama sağlamıyor yani ölemi
Hadi bakalım canımNormalde anlıyordum akıntıdan ama bu ay ilk kez korunmayı bıraktığımız için mi bilmem sürekli akıntı ve kasık/bel ağrısı var anlayabilmem mümkün değilo yüzden ovulasyon testi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?