Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bu sefer ki totemimm çocugun hangi ay dogcagını hesaplamamak ve totem olarak o topiğe mesaj yazmamak
Ben bir de belirti aramıcam hiç bu sefer kesin kararlıyım günüm gelmedende test mest yapmam boşa yıpranıyoruz. Geçen ay adete 10 gün varken başladım test yapmaya deli gibi hayır cıkmıcagınıda biliyorum ama hala gidip titreye titreye test yapıyorum

Bende aynı şekilde kimse bana belirti sormasın sakın benim evde test yok Allahtan ve günüm geçmeden de almam :)

İlk kez mi pazartesi gideceksin inşallah hemen görünür de merakta koymaz seni. Bana çarşamba günü gel dedi doktor. Ama dayanamayıp pazartesi başka bi doktora da gidebilirim
Aslında ilk kez değil hamileliğim ama bütün hamileliklerim kötü sonuçlandı bu yüzden telaşın ve stresim var heyecanda tabi

anlayabiliyo musun kendinden peki yumurtlama olduğunu
Normalde anlıyordum akıntıdan ama bu ay ilk kez korunmayı bıraktığımız için mi bilmem sürekli akıntı ve kasık/bel ağrısı var anlayabilmem mümkün değil o yüzden ovulasyon testi yapıyorum

Hadi bakalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…