Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inşallah güzel haberler ver 😃🤲 ah o akıntılar ya psikolojimiz ve vücudumuz bizimle oyun oynuyor resmen 😂 çakşır suyunu bıraktın değil mi yumurtlamayı görünce? 🤔 Ben bugün bıraktım piki görünce 🤗
Aynen canım çift çizgiyi görür görmez bıraktım ama eşim 5 gun daha içmeye devam etti 😊 vallahi oyun oynuyor ya yada kendimizi o kadar kaptiriyoruz ki vücudumuzda hamile olduğuna inanıyor 😂😂 ama çok ilginç bir sekilde çok affedersin dün ilişki sırasında sağ kasığımda çok şiddetli ağrı oldu bu ilk defa başıma geliyor inşallah kist falan değildir ya internette çok kötü şeyler yazıyor psikolojim bozuldu resmen 😒

Ne mutlu bana biraz olsun kafanızı dağıtabilip sizi bunalımdan kurtardiysam
Ne o
halsizlik yapan sizsiniz . asil siz bulaşmak icin yer atıyormuşsunuz benim yorum yapmam işinize gelmiş . konuya giderimde yorumda yaparım burasi ortak bir paylaşım alani sizr soracak degilim
kız ne odu hiç bişey anlamadım bi anda

Asıl merak ettıgım sen ne yapıyorsun gebelıge hazırlık sayfasında
tesadufen gördüm girdim baktim yorum yaptim görüşünü belirttim iyi dileklerde bulundum bazi üyelere ama her yazdığım sorum oldu biri gelmiş bunun gibilerin anne olmasına üzülüyorum en çokta demis lafa bak ! . oburu gelmiş ben alıştım boyle şeylere demis hersey zorunuza gider olmus normal mi bu sizce

Ben de bebeğimi kaybedince kendimi yemeğe verdim dört ay bulantı dan yiyemedim falan. Sonra abi kilo aldım özellikle göbek bölgem aşırı yağlandı corona yüzünden de hep evdeyim hareketsiz yaşam İnsülin ve pko yı etkiliyor
Evet canım eğer diz, boyun ve belinde sakatlık yoksa hafif tempolu spor yap. Ben haftada 4 gün spor yapan biriyDİM:(((( baklavalarımm vardı benim 1 ay önce ama şu an 20 gündür yatışşş ben bile yağlandım. Yeniden başlayacağım bu haftaaa

hepiniz ruh

hanımlar sizin psikolojiniz bozulmuş en ufak şeye alınır olmuşsunuz hormonlarınız tavan yapmış . yardim alın çatacak adam atıyormuşsunuz benim yorum yapmam isabet olmus
Ayyy bi git Allah aşkına kimin psikolojisi bozuk çok net belli oluyor seninle mi uğraşalım burada git başka uğraşlar bul kendine RAHAT BIRAK BİZİ

Ben de bebeğimi kaybedince kendimi yemeğe verdim dört ay bulantı dan yiyemedim falan. Sonra abi kilo aldım özellikle göbek bölgem aşırı yağlandı corona yüzünden de hep evdeyim hareketsiz yaşam İnsülin ve pko yı etkiliyor
Evde Leslie sansone yap canim çok faydasını gördüm ben sende görürsün

tesadufen gördüm girdim baktim yorum yaptim görüşünü belirttim iyi dileklerde bulundum bazi üyelere ama her yazdığım sorum oldu biri gelmiş bunun gibilerin anne olmasına üzülüyorum en çokta demis lafa bak ! . oburu gelmiş ben alıştım boyle şeylere demis hersey zorunuza gider olmus normal mi bu sizce
Biraz halden anlamayı deneseniz keşke, herkes bebek ıcın yıllarca beklıyor, 2.ayimizda biz de hamile kalmak isterdik ama olmadı rabbim vermedi. Biraz empati yapın. Buraya gelip nispet yapar gibi soylemnız hos olmadı

Kimse kimseye bulaşmazken neden sana bulaşılsınki insan birazda kendine bakmalı🤣
kendimide inceliyorum nerde hata yaptım diye birazda sizler kendinize baksaniz keske
Ayyy bi git Allah aşkına kimin psikolojisi bozuk çok net belli oluyor seninle mi uğraşalım burada git başka uğraşlar bul kendine RAHAT BIRAK BİZİ
uğraşmayın hanimefendi bende onu diyorum ya uğraşmayın

Kesinlikle başla canım... sadece çocuk için değil kronik hastalıklardan korunmak için. Fıtığını da böylece koruyabilirsin, özellikle karın, bel ve bacak kaslarını güçlendiren hareketleri yapmalısın böylece fıtığını ilerletmez ve ağrılarını azaltabilirsin. 🤗
Ya ben çalışıyordum, spor da yapıyordum düzenli olarak 4 sene önce. Sonra dedim üniversite sınavına gireyim kendimi deneyeyim bir. Sonra baktım 4 yıllık üniversite için tutuyor puanım. En çok istediğim şeydi örgün olarak üniversiteye gitmek. Dedim ben yaparım bu işi 😄 işimi bıraktım gittim okumak icin. Bilgisayar programcılığı mezunuyum, AÖF iktisat, dedim bir de yönetim bilişim sistemleri olsun 😅 Sonra zaten bütün sağlık problemleri ortaya cikti, sporu bıraktım. Hareketsiz yaşam zaten vardı. Şu son 2 senedir de inanilmaz kilo aldım. Arkadaşım Leslie önerdi ona başlayacağım 😊

Bat son 4 gün kızlar 8 günden beri gögüslerim büyüdü ve ucu içine gömüktü baya çıktı ama bugun her zaman regl olunca çenemde bir nokta var orada sivilce çıkar an itibariyle orada sivilce çıkmaya başlıyor her an regl de olabilirim beklemek ve bilmemek çok zormuş kızlar yaa

Her ay acaba bebek olur da sper min ilerlemesini döllenme sini falan engellerim hareket edersem diye korka korka yapmıyorum çok hoplamak zıplamak falan spermi dölleyecekken akıtırsa diye ama bu ay yapayım ya
Cok hoplatmayan vıdeoları dene kuzum ben yumurtlamaya kadar hergun yaptım yumurtlamadan sonra 2 gune bır yapıyorum gecen aydan bu yana iyi gidiyorum şimdilik

Emin misin ama yumurtlama olduguna? Tıp literaturunu alt ust edeceksıniz ☺
Cnm heryerde okuyoruz 14 günü hatta her doktor soyler bunu. Bazı kişiler benım 13 gün oluyor der ama o da silikleşmenin hangi gün oldugunu tam kestiremedikerinden. Benim net 14 gün sonra adet oluyor.
Flo uygulamasını indir telefonuna oraya ovulasyon testinin pik oldugunu gir, sana adetin ne zaman geleceğini hesaplıyor. Ben 2 aydır kullanıyorum uygulamadan cok memnun kaldım ve hıc sasmadı gecen ay 2 gün erken yumurtladım 2 gun erken geldı adet
Benim geçen ay 3 gün gec geldi yumurtlama gec olduğu icin mi o zaman? Mesela bu ayda yumurtlama p. Tesi görünüyordu kasık ağrıları ve akıntı perşembe arttı muhtemelen o gün yumurtlama oldu. O zaman bu ay geciktim hamileyim galiba stresi yasamayacgm 😀

Aynen canım çift çizgiyi görür görmez bıraktım ama eşim 5 gun daha içmeye devam etti 😊 vallahi oyun oynuyor ya yada kendimizi o kadar kaptiriyoruz ki vücudumuzda hamile olduğuna inanıyor 😂😂 ama çok ilginç bir sekilde çok affedersin dün ilişki sırasında sağ kasığımda çok şiddetli ağrı oldu bu ilk defa başıma geliyor inşallah kist falan değildir ya internette çok kötü şeyler yazıyor psikolojim bozuldu resmen 😒
Yok yok hiç moralini bozma güzel şeyler olacak inşallah 😊 benim de sürekli kasıklarımda bir hareketlenme var yumurtlamadan mıdır nedir anlamadım 🤔😅

Biraz halden anlamayı deneseniz keşke, herkes bebek ıcın yıllarca beklıyor, 2.ayimizda biz de hamile kalmak isterdik ama olmadı rabbim vermedi. Biraz empati yapın. Buraya gelip nispet yapar gibi soylemnız hos olmadı
en samimi halimle söylüyorum kesinlikle nispet yapmak değildi yorumun amacı bir uye ile konuşurken su kadar yıldır olmuyor demis ona cevaben 2 ayı soyledim nispet neden yapayım Allah verir de Allah esirgesin alırda . birinizin gelip en çokta bunların anne olmasına üzülüyorum demesine ne demeli buda kırıcı birsey birazda bu yönden düşünün

Ya ben çalışıyordum, spor da yapıyordum düzenli olarak 4 sene önce. Sonra dedim üniversite sınavına gireyim kendimi deneyeyim bir. Sonra baktım 4 yıllık üniversite için tutuyor puanım. En çok istediğim şeydi örgün olarak üniversiteye gitmek. Dedim ben yaparım bu işi 😄 işimi bıraktım gittim okumak icin. Bilgisayar programcılığı mezunuyum, AÖF iktisat, dedim bir de yönetim bilişim sistemleri olsun 😅 Sonra zaten bütün sağlık problemleri ortaya cikti, sporu bıraktım. Hareketsiz yaşam zaten vardı. Şu son 2 senedir de inanilmaz kilo aldım. Arkadaşım Leslie önerdi ona başlayacağım 😊

Spor geçmişin varsa hareketlere hakimsindir,Leslie’nin yanında bölgesel antrenmanları yapmayı unutma kuzumm. En hızlı sonucu o şekilde alırsın. Yağ yakımı antremanları yapmadığın günlerde her bölge için bir hareketle başlayabilirsin.Üst karın,alt karın için mekik ve leg raise; bacak vr kalça için squat şimdilik yeterli olur bence 😊 hadiii yarın başlaaa ❤️

Benim geçen ay 3 gün gec geldi yumurtlama gec olduğu icin mi o zaman? Mesela bu ayda yumurtlama p. Tesi görünüyordu kasık ağrıları ve akıntı perşembe arttı muhtemelen o gün yumurtlama oldu. O zaman bu ay geciktim hamileyim galiba stresi yasamayacgm 😀
Bence o yuzden, adetleriniz düzenli oluyor mu pko yok deil mi

en samimi halimle söylüyorum kesinlikle nispet yapmak değildi yorumun amacı bir uye ile konuşurken su kadar yıldır olmuyor demis ona cevaben 2 ayı soyledim nispet neden yapayım Allah verir de Allah esirgesin alırda . birinizin gelip en çokta bunların anne olmasına üzülüyorum demesine ne demeli buda kırıcı birsey birazda bu yönden düşünün
Neden söyledin o zaman 2 ayı? Kime ne faydası oldu?

Yok yok hiç moralini bozma güzel şeyler olacak inşallah 😊 benim de sürekli kasıklarımda bir hareketlenme var yumurtlamadan mıdır nedir anlamadım 🤔😅
Yumurtlmadan olabilir canım inşallah güzel haberler verelim ya 😊 bugün 5 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim darısı başımıza insallah umudu kaybetmemek lazım 🤲🤲

Back
X