Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kuzum 40 50 kg kaldırıyordum ben. Bu bir kerede olan bir şey değil önce 5 kg deniyosun, 10 kg, 15 kg... böyle devam ediyor. Hareketleri doğru yaptığın sürece de güçleniyorsun. Herkes böyle yapmak zorunda değil tabiiii ama lanet selülitler 😁
Selülit için at kılı fırcalar meshur su sıralar ☺️onu yapmak daha az yorar benı 😂
Ama güzel yapıyorsun alıstıysan da bırakma dikkat ederek tabi

ard niyetli birsey degil er yada gec olur mesajini vermek istedim . baska bir üyede alınmış senin gibilerin anne olmasina üzülüyorum demis . benim gibiler ? .
Efendim yanlış anlamazsanız bu başlık insanların anne olmaya uğraştığı bir başlık ve bi çok insan maalesef sizin gibi 2. Ayında değil bir kaç sene veya ay uğraşmak zorunda kalıyor ve buraya duygularını yazıyor nasıl anne olabileceklerini konuşuyor yani bu yazdığınız şeyde art niyet yoksa neden böyle bir başlığa böyle bir şey yazdınız anlayamadık gruptaki arkadaşlar olarak istemeden incitmişte olabilirsiniz tabiki anlarım onu da. İstemeden yanlış anlaşıldıysam özür dilerim deyip bir erdem gösterebilirsiniz zira baya kişiyi üzdünüz teşekkür ederim

Şimdi biz mi seni bulduk bulaştık yoksa sen mi buldun dur şunlarla uğraşayım dedin önce buna bir açıklık getirelim HANIM EFENDİ. Psikolojiniz bozulmuş hepiniz demişssin ya psikolojik sorun nedir biliyor musun şuan tam olarak senin yaptığın şey. Seni alakadar etmeyen konulara ve kişilerin hayatına gayet saygısızca karışman ve psikolojik bozukluğunun olduğu kısımda tam da burada başlıyor yaptığın davranışın gayet normal ve iyi niyetli olduğunu düşünmen. Umarım tez vakitte tedavi olursun, insanlara daha saygılı olmayı başarabilirsin...
açıkca söylüyorum amacım kimseyi kırmak degildi diye daha ne söyleyeyim kendi kullandığınız kelimelere bakın biraz

Evet o bendim bana yazdınız 2 yıldır beklıyorum dedım siz de ben 2.ayımda kaldım dedınız, üzdünüz gercekten gözlerim doldu onu soyledıgınızde, arkadslar da ona tepkı gosterdıler. Burdaherkesın durumu az cok aynı , hepımız beklıyoruz dua edıyoruz.
Bence sessiz kalmak daha mantıklı bu durumda. Allahım evladınıza uzun saglıklı ömürler nasıp etsin, ikinci bebeğinize de beklemeden kavusursjnuz inşallah. Hoscakalın benım diyeceklerim bu kadar
Cnm sımdı cıdden coooooookkkkk haklisın bnde 2. Ayimda kaldım neden dırek söylemiştir sen deyince iki senedir olmuyor diyince belki sende ona soracağini düşünüp sen sormadan cvp vermek istemiştir cunki bu sorulara hep birbirimize soruyoruz bu işler nasıp kismet elimizde hiç bişey değil sende üzülme sende kucağına alicaksın inş mucizeni buna İnan ve o günü umutla bekle 🙏

Efendim yanlış anlamazsanız bu başlık insanların anne olmaya uğraştığı bir başlık ve bi çok insan maalesef sizin gibi 2. Ayında değil bir kaç sene veya ay uğraşmak zorunda kalıyor ve buraya duygularını yazıyor nasıl anne olabileceklerini konuşuyor yani bu yazdığınız şeyde art niyet yoksa neden böyle bir başlığa böyle bir şey yazdınız anlayamadık gruptaki arkadaşlar olarak istemeden incitmişte olabilirsiniz tabiki anlarım onu da. İstemeden yanlış anlaşıldıysam özür dilerim deyip bir erdem gösterebilirsiniz zira baya kişiyi üzdünüz teşekkür ederim
valla sabahtan beri özür diliyorum yorumları biraz okuyun ben daha ne diyeyim

açıkca söylüyorum amacım kimseyi kırmak degildi diye daha ne söyleyeyim kendi kullandığınız kelimelere bakın biraz
O zaman sayfadan çıkın ve kendi işinize bakın. Burada amaç evlat sahibi olmak ama siz çok başka bir konu açıyorsunuz.

Cnm sımdı cıdden coooooookkkkk haklisın bnde 2. Ayimda kaldım neden dırek söylemiştir sen deyince iki senedir olmuyor diyince belki sende ona soracağini düşünüp sen sormadan cvp vermek istemiştir cunki bu sorulara hep birbirimize soruyoruz bu işler nasıp kismet elimizde hiç bişey değil sende üzülme sende kucağına alicaksın inş mucizeni buna İnan ve o günü umutla bekle 🙏
İnşallah ❤️ Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun.

Öncesinde korona da bebek neyinize gibi bişey yazmıstı, arkadaş en basından konuya yanlıs girdi, üstüne bunlar da olunca hepten kötü bi yere gitti durum.

Neyse ben daha fazla bısey soylemek istemiyorum bu konu İle alakalı. Keşke benim de olsaydı ama nasip işte.

e diyorum ya bir üyeyeyse konuşurken ona cevaben verdim diye bence siz fazla alıngan siniz sahsen bu kelime bana kullanılsa benim cocugum olmasa ne güzel ınsallah banada en kısa zamanda nasip olur der geçerim .
Sormuş mu neye cevap verdin

Hemde nasıl koca koca boynum sırtım çok fena😕
Şimdi okurken dikkatimi çekti. Benim de gebelikte boynumda çıkmıştı. Sivilce değil de bütün boynumun derisi minik minik kabarıktı yakından bakınca anlaşılıyordu. Deri kabatmıl gibi. Eşim hiç farketmedi bile :) kafaya takma doğumdan sonra geçiyır 1 tane bike kalmıyor

İnşallah ❤ Allahım isteyen herkesin kucagını doldursun.

Öncesinde korona da bebek neyinize gibi bişey yazmıstı, arkadaş en basından konuya yanlıs girdi, üstüne bunlar da olunca hepten kötü bi yere gitti durum.

Neyse ben daha fazla bısey soylemek istemiyorum bu konu İle alakalı. Keşke benim de olsaydı ama nasip işte.
koronada bebek neyinize nerden çıktı oyle yazmadım ki acın bi okuyun

Back
X