Asla iyi niyet yok aslaa
O kadarlık gecıkmler normal cnm ben de de oluyorduKorunmayı bırakana kadar düzenliydi hep günü gününe olurdu. Korunmayı bıraktık ilk ay 1 gün gecikti 2. Ay 3 gün gecikti.
Canım çatlak beyaz ise pekk yapabilecek bir şey yokBen 10 kilo verdim heryerim catlak doldu yanerden baslıcam nasıl baslıcam hıc bılmıyorum
Bacım Bi git yahu ne yüzsüz çıktın kimse seni istemiyor hala yazıyorsun bunu kendine nasıl yakıştırıyosun istenmediğin yerde kalmayıkorumada bebek neyinize nerden çıktı oyle yazmadım ki acın bi okuyun
İlk ne yazdınız bu topıkte? İlk mesajınız neydikoronada bebek neyinize nerden çıktı oyle yazmadım ki acın bi okuyun
Bebek olursa şayet yeniden çatlak olur diye bekliyorum ben deCanım çatlak beyaz ise pekk yapabilecek bir şey yokama güzellik merkezlerinde bir uygulama var karnım çatlarsa lazerle yaptırmayı düşünüyorum
Anladım canım daha önce olmayıp şimdi olunca tedirgin oldum biraz.O kadarlık gecıkmler normal cnm ben de de oluyordu
kafaniza estiği gibi söylediğim kelimeleri değiştirip birbirinizi gazlamayın arkamdan konuşmayın o zman siz dedikoduyu kendinize yakistiriyormusunuzBacım Bi git yahu ne yüzsüz çıktın kimse seni istemiyor hala yazıyorsun bunu kendine nasıl yakıştırıyosun istenmediğin yerde kalmayı
O çok belli zaten.Asla iyi niyet yok aslaa
Yaa nasıl verdin acaba bende kilo vermek istiyorum ama bir türlü beceremiyorumBen 10 kilo verdim heryerim catlak doldu yanerden baslıcam nasıl baslıcam hıc bılmıyorum
Aynen bende merak ettim bulaşan ne yazdınızİlk ne yazdınız bu topıkte? İlk mesajınız neydi
Ben de aynı şeyi soracaktımYaa nasıl verdin acaba bende kilo vermek istiyorum ama bir türlü beceremiyorum
korona var korona nasil kontrole nasil gideceksiniz gibi bişeydiİlk ne yazdınız bu topıkte? İlk mesajınız neydi
Bazen 2 3 gün erken bazen 2 3 gün gec oluyor diye sormustum o duzensızlık sayılmaz demıstı doktor,Anladım canım daha önce olmayıp şimdi olunca tedirgin oldum biraz.
İnsülin direnci çıkınca seker ilacına basladım cnm ilaç sayesinde biraz daYaa nasıl verdin acaba bende kilo vermek istiyorum ama bir türlü beceremiyorum
Sananeeeeekorona var korona nasil kontrole nasil gideceksiniz gibi bişeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?