- 10 Mayıs 2020
- 517
- 302
- 53
- 34
Yumurtlama.tarihinden 3 gün önce ve o güne kadar birliktelik oldu bilmiyorum olabilir.miÖncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir. Yumurtlama tarihini biliyorsun o zaman hani geç döllenme falan olabilir mi yoksa beklenen tarihte mi gerçekleşti yumurtlaman
Varsa testin sabah tekrarla bence belki gec döllenmedir cnmTest yapalı 4 gün oldu
40 neden sayabılırım demişti rahım filmi cektirrken doktor, rahım filmi sadece bi tanesi demişti. Bakalım kuzum yaza kadar olmazsa tedaviye baslıcam.Her şey olabilir ne yazık ki bilemiyorumyumurtalar bölünmesni tamamlayamıyoe olabilir, tutunmada peoblem olabilir, genetik problemler olabilir demek ki bir zamanıı vaar yavrum olacak
Stres yapma kuzum akışına bırak rahat ol40 neden sayabılırım demişti rahım filmi cektirrken doktor, rahım filmi sadece bi tanesi demişti. Bakalım kuzum yaza kadar olmazsa tedaviye baslıcam.
Olabilir tabi testle devam etmediysen. Erken gebelik testinin normalle çok farkı yok canım pazartesi normal testle tekrarla inşallah hamileyim diye yazarsın burayaYumurtlama.tarihinden 3 gün önce ve o güne kadar birliktelik oldu bilmiyorum olabilir.mi
her kişide farklı oluyo ve her gebelikte ben mesela gebe kaldığım ay regl ağrısı çekmedim başım dönüyordu kimisinde farklı belirtiler oluyoYaa bir soru sorabilir miyimm acepppregl ağrısı ile gebelik ağrısı benzer ağrılar mı? Bilginiz var mı?
Aşılamaya karar veeıdgımden beri daha rahatımStres yapma kuzum akışına bırak rahat ol ❤ Biliyorum söylemesi kolay
Şuan benimde reğl gibi ağrılarım oluyor sabah kaç kere oldum diyerek lavobaya gittim. Sen test yapacaktın ne oldu.Yaa bir soru sorabilir miyimm acepppregl ağrısı ile gebelik ağrısı benzer ağrılar mı? Bilginiz var mı?
Sabah ilk idrarlaaaaa bekleyin beniiiŞuan benimde reğl gibi ağrılarım oluyor sabah kaç kere oldum diyerek lavobaya gittim. Sen test yapacaktın ne oldu.
kız kaçta yapcan söyle de alarm kurim fkdldsşSabah ilk idrarlaaaaa bekleyin beniii
Merakla bekliyor olacağızSabah ilk idrarlaaaaa bekleyin beniii
Güzel haberlerle gel inşallah canım benimmmSabah ilk idrarlaaaaa bekleyin beniii
Ahahajahhha ya benim arkamda böyle kadınlar varken sırtım aslaaa yere gelmezzzzzkız kaçta yapcan söyle de alarm kurim fkdldsş
Birimiz hepimiz hepimiz birimiz içinAhahajahhha ya benim arkamda böyle kadınlar varken sırtım aslaaa yere gelmezzzzz
Kesssssinnnnlikle. Kapatiyim kendimi diyorum cpcuk olduktan sonra eski halime zaten dönecen fazlasiyla ama. Cocuk olmayana kadar elimde olmadan böyle olacam artk..Anlayabiliyorum canım. Ama bu durum seni negatif yönde etkilemesin. İnsan çocuk düşününce oluncaya kadar kendini kapatıyo oldugu an bi rahatlama olcak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?