Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öncelikle hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir. Yumurtlama tarihini biliyorsun o zaman hani geç döllenme falan olabilir mi yoksa beklenen tarihte mi gerçekleşti yumurtlaman
Yumurtlama.tarihinden 3 gün önce ve o güne kadar birliktelik oldu bilmiyorum olabilir.mi

Bende normal gebelik testi var canım bende pazartesi günü ya da salı yaparım şimdiden hafif bel ağrısı ve kasık ağrısı başladı ya kesin regl olcam

Her şey olabilir ne yazık ki bilemiyorum:KK43: yumurtalar bölünmesni tamamlayamıyoe olabilir, tutunmada peoblem olabilir, genetik problemler olabilir :KK43: demek ki bir zamanıı vaar yavrum olacak
40 neden sayabılırım demişti rahım filmi cektirrken doktor, rahım filmi sadece bi tanesi demişti. Bakalım kuzum yaza kadar olmazsa tedaviye baslıcam.

Yumurtlama.tarihinden 3 gün önce ve o güne kadar birliktelik oldu bilmiyorum olabilir.mi
Olabilir tabi testle devam etmediysen. Erken gebelik testinin normalle çok farkı yok canım pazartesi normal testle tekrarla inşallah hamileyim diye yazarsın buraya :dua:

Yaa bir soru sorabilir miyimm aceppp 😁 regl ağrısı ile gebelik ağrısı benzer ağrılar mı? Bilginiz var mı?
her kişide farklı oluyo ve her gebelikte ben mesela gebe kaldığım ay regl ağrısı çekmedim başım dönüyordu kimisinde farklı belirtiler oluyo

Yaa bir soru sorabilir miyimm aceppp 😁 regl ağrısı ile gebelik ağrısı benzer ağrılar mı? Bilginiz var mı?
Şuan benimde reğl gibi ağrılarım oluyor sabah kaç kere oldum diyerek lavobaya gittim. Sen test yapacaktın ne oldu.

Anlayabiliyorum canım. Ama bu durum seni negatif yönde etkilemesin. İnsan çocuk düşününce oluncaya kadar kendini kapatıyo oldugu an bi rahatlama olcak gibi.
Kesssssinnnnlikle. Kapatiyim kendimi diyorum cpcuk olduktan sonra eski halime zaten dönecen fazlasiyla ama. Cocuk olmayana kadar elimde olmadan böyle olacam artk..

Back
X