Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlar diyorum ki bu ay girmeyim buraya hiç. Olabildiğince kaçayım gebelik fikrinden. Ovulasyon zamanı yine değerlendireyim ama ayaklarımı falan dikmeyim akışına bırakayım yani siz ne dersiniz?
Canım bence nasıl rahat edeceksen öyle yap bı dediklerinin seni rahatlatacagina inanıyorsan öyle yap zaten biz buradayız olmazsa yazarsın içine nasıl siniyorsa bu benim düşüncem tabi

Canlar diyorum ki bu ay girmeyim buraya hiç. Olabildiğince kaçayım gebelik fikrinden. Ovulasyon zamanı yine değerlendireyim ama ayaklarımı falan dikmeyim akışına bırakayım yani siz ne dersiniz?
Benim hocam 11 ay denemiş ki kendisi tüp bebek hocası sonra demiş ki ya lanet olsun 1 şişe şarap içmiş amaaan olmaz zaten, öbür ay tüp bebek yapıcam demiş ve hamile kalmış o ay 😁 bana hep stres yapma yeter diyor

e diyorum ya bir üyeyeyse konuşurken ona cevaben verdim diye bence siz fazla alıngan siniz sahsen bu kelime bana kullanılsa benim cocugum olmasa ne güzel ınsallah banada en kısa zamanda nasip olur der geçerim .
Senem dolmadan kucagıma aldım allah kimsenin kucagını boş bırakmasın bu biraz nispet içeriyor sankii 😉

Benim hocam 11 ay denemiş ki kendisi tüp bebek hocası sonra demiş ki ya lanet olsun 1 şişe şarap içmiş amaaan olmaz zaten, öbür ay tüp bebek yapıcam demiş ve hamile kalmış o ay 😁 bana hep stres yapma yeter diyor
Aynen benim tanidik bir bayandada öylenolmsu😂 ongün cok güzeldi ictim ictim diyor bi bakmis sonraki günlerde hamileymis allahtan bisey olmamis 😂😂

Bende böyle çıkan günleri değerlendirmiştim ama şuan 4 5 gündür adet belirtilerim başladı hatta resmen ucunda duruyor geldi gelecek gibi. .önümüzdeki maçlara hazırladım kendimi☺
Belkide gelmez dedim ya öğrendiğim gün sabah eşime bugün adet olurum ben demiştim öğleden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ki sonraki iki gün de devam etti adet ağrım sonra geçti inşallah gebelik belirtisidir adet değil dualarla 🤲

Belkide gelmez dedim ya öğrendiğim gün sabah eşime bugün adet olurum ben demiştim öğleden sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ki sonraki iki gün de devam etti adet ağrım sonra geçti inşallah gebelik belirtisidir adet değil dualarla 🤲
İnşaallah

Insan az cok kendi vücudunu tanır ben biliyorum bu adet..bide yumurtlama olali 10 gün oldu o kadar kısa surede boyle yoğun belirti vereceğini sanmiyorum...mesela yarin ve pazartesi adet gunlerim sayılır bugun meraktan oylesine test yaptim pürüpak tek cizgi😅:63:

Insan az cok kendi vücudunu tanır ben biliyorum bu adet..bide yumurtlama olali 10 gün oldu o kadar kısa surede boyle yoğun belirti vereceğini sanmiyorum...mesela yarin ve pazartesi adet gunlerim sayılır bugun meraktan oylesine test yaptim pürüpak tek cizgi😅:63:
Öyle demeyin benim yumurtlamadan 2 gün sonra o kadar çok belim ağrıdı ki ve geçmedi hiç bir şekilde test yaptım negatif çıktı ilk sonra at kestanesi Jeli sürdum ama ağrımaya devam etti adete 3-4 gün kala test yaptım pozitif çıktı yani belirtin ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor

Ben yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim kanda 1 günlük olsa bile çıkar dediler negatif çıktı sonrasında tesadüfen öğrendim yumurtlamadan 12 gün sonra kanda pozitifi allahtan umit kesilmez inşallah olur arkadaşım en kısa zamanda 😊

Back
X