- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet belirtilerimi 4 5 gündür yaşıyorum bu da demek oluyorki yumurtlamadan 4 gün sonra belirtiler başlamış. .mesela adet zamani başlayan sinirim var bu süreçteÖyle demeyin benim yumurtlamadan 2 gün sonra o kadar çok belim ağrıdı ki ve geçmedi hiç bir şekilde test yaptım negatif çıktı ilk sonra at kestanesi Jeli sürdum ama ağrımaya devam etti adete 3-4 gün kala test yaptım pozitif çıktı yani belirtin ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor
Aminn aminnn..yeterki siz haklı çıkın çok isterim ama işteBen yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim kanda 1 günlük olsa bile çıkar dediler negatif çıktı sonrasında tesadüfen öğrendim yumurtlamadan 12 gün sonra kanda pozitifi allahtan umit kesilmez inşallah olur arkadaşım en kısa zamanda![]()
Ben 19. Gün yumurtladimOvülasyon testinde hala çift çizgi yakalayamadım 18 gün oldu yumurtlama çatlama olur mu sizce
Mesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdiTestlerinizi atın isterseniz yorumlamaya çalışalım belkide geç yumurtluyosunuzdur
Yarın ya da öbür gün yumurtlarsin canım hatta 8 saate bir yapabilirsin test ben de bu marka kullanıyorumMesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
Bende çok araştırdım en iyisi laboquick olduğunu buldumTam bisey sorucakken mesaja cevap vermişim yazdığımda üstte alakasız kalmışkusura bakmayin kizlar...
Adet olunca ovulasyon testine yeniden baslamak istiyorum ama sizce laboquickle devam mi etsem kağıt tipi olandan mi sipariş versem...fark varmidir
Belki 1 2 gune olacaktir ondandir akıntı ve ağrı...akıntı olur olmaz hemen yumurtlama olmayabiliyormuşMesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
Günde bir kez kullanılması ve aymı saatlerde kullanılması gerektiğini öğrendimYarın ya da öbür gün yumurtlarsin canım hatta 8 saate bir yapabilirsin test ben de bu marka kullanıyorum
Benim bu ay 19. Gün koyu oldu devam et bence canımOvülasyon testinde hala çift çizgi yakalayamadım 18 gün oldu yumurtlama çatlama olur mu sizce
Instagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim yaBende çok araştırdım en iyisi laboquick olduğunu buldum
Telefondaki uygulamalarda tarihim geçti ancak tam o tarihlerde başladı sancılarım ve akıntılarımBelki 1 2 gune olacaktir ondandir akıntı ve ağrı...akıntı olur olmaz hemen yumurtlama olmayabiliyormuş
Ben bugun başka bir topikte gördüm iki farkli kağıt test bir laboquik yapmış kağıtların ikiside tam kırmızı göstermiyor laboquik tam kırmızı gösteriyorduTam bisey sorucakken mesaja cevap vermişim yazdığımda üstte alakasız kalmışkusura bakmayin kizlar...
Adet olunca ovulasyon testine yeniden baslamak istiyorum ama sizce laboquickle devam mi etsem kağıt tipi olandan mi sipariş versem...fark varmidir
İnşallah ama.asiri derecede hamilelik hissi var içimde nedense bide çok uykum ve halsizligim varOlabilir tabi testle devam etmediysen. Erken gebelik testinin normalle çok farkı yok canım pazartesi normal testle tekrarla inşallah hamileyim diye yazarsın buraya![]()
Herkesin kendi tercihi bilemedim toplu aldım bende netten bu testleriInstagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim ya
Ay bende sabah ilk idrarla yapicam 15 mayis adet günüm bakalim çıkacak mı hic umudum yok belirtim filan yok ama merak ediyorumSabah ilk idrarlaaaaa bekleyin beniii![]()
Acaba daha hassas mi olcuyo kaset test o yüzden mi siliklesmiyorInstagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim ya
Bence yumurtlama yakın devan edinMesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
Eeee o zaman 2 ye 1 kağıt testler mi iyidir ki...gerci laboquickle takip yapip hamile kalanda cokBen bugun başka bir topikte gördüm iki farkli kağıt test bir laboquik yapmış kağıtların ikiside tam kırmızı göstermiyor laboquik tam kırmızı gösteriyordu