Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ovulasyon testinde laboquick' e devam mi etsem yoksa kağıt tarzı olanlardan mibs
Öyle demeyin benim yumurtlamadan 2 gün sonra o kadar çok belim ağrıdı ki ve geçmedi hiç bir şekilde test yaptım negatif çıktı ilk sonra at kestanesi Jeli sürdum ama ağrımaya devam etti adete 3-4 gün kala test yaptım pozitif çıktı yani belirtin ne zaman nasıl olacağı hiç belli olmuyor
Adet belirtilerimi 4 5 gündür yaşıyorum bu da demek oluyorki yumurtlamadan 4 gün sonra belirtiler başlamış. .mesela adet zamani başlayan sinirim var bu süreçte 😁 göğüslerim adet donemindeki gibi şişti ve el değmiyo öyle ağrıyor. .karnimda adet sancisi gibi ara ara dönen sancımda mevcut...bide hissiyat olarak kendimi hiç hamile hissetmiyorum..ben kendimi yarin ki veya öbürgünki adete hazirladim kızlar gorursunuz yazicam zaten buraya

Ben yumurtlamadan 8 gün sonra kan verdim kanda 1 günlük olsa bile çıkar dediler negatif çıktı sonrasında tesadüfen öğrendim yumurtlamadan 12 gün sonra kanda pozitifi allahtan umit kesilmez inşallah olur arkadaşım en kısa zamanda 😊
Aminn aminnn..yeterki siz haklı çıkın çok isterim ama işte😕

Testlerinizi atın isterseniz yorumlamaya çalışalım belkide geç yumurtluyosunuzdur
Mesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi

Eklentiler

• 10D54E0A-9F98-4285-AD01-475817D3492C.webp
    10D54E0A-9F98-4285-AD01-475817D3492C.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 51
Tam bisey sorucakken mesaja cevap vermişim yazdığımda üstte alakasız kalmış😂 kusura bakmayin kizlar...
Adet olunca ovulasyon testine yeniden baslamak istiyorum ama sizce laboquickle devam mi etsem kağıt tipi olandan mi sipariş versem...fark varmidir

Tam bisey sorucakken mesaja cevap vermişim yazdığımda üstte alakasız kalmış😂 kusura bakmayin kizlar...
Adet olunca ovulasyon testine yeniden baslamak istiyorum ama sizce laboquickle devam mi etsem kağıt tipi olandan mi sipariş versem...fark varmidir
Bende çok araştırdım en iyisi laboquick olduğunu buldum

Mesela yumurtlamaya dair kasık ağrım ve akıntım var ama testte çizgiler öyle değil tekli olan resim dün öğlen testimdi
Belki 1 2 gune olacaktir ondandir akıntı ve ağrı...akıntı olur olmaz hemen yumurtlama olmayabiliyormuş

Bende çok araştırdım en iyisi laboquick olduğunu buldum
Instagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim ya

Ben bugun başka bir topikte gördüm iki farkli kağıt test bir laboquik yapmış kağıtların ikiside tam kırmızı göstermiyor laboquik tam kırmızı gösteriyordu

Olabilir tabi testle devam etmediysen. Erken gebelik testinin normalle çok farkı yok canım pazartesi normal testle tekrarla inşallah hamileyim diye yazarsın buraya :dua:
İnşallah ama.asiri derecede hamilelik hissi var içimde nedense bide çok uykum ve halsizligim var

Instagram da ovulasyon takibi yapan bayanlar laboquick hic önermiyo...kağıt tipi en iyi diyorlar arada kaldim...hatta bitanesine testlerimi yollamistim yumurtlama 4 gunde siliklesmemisti catlama olmus mu sizce demistim kaset testler iste ne beklersin demisti....arada kaldim ya
Herkesin kendi tercihi bilemedim toplu aldım bende netten bu testleri

Acaba daha hassas mi olcuyo kaset test o yüzden mi siliklesmiyor

Ben bugun başka bir topikte gördüm iki farkli kağıt test bir laboquik yapmış kağıtların ikiside tam kırmızı göstermiyor laboquik tam kırmızı gösteriyordu
Eeee o zaman 2 ye 1 kağıt testler mi iyidir ki...gerci laboquickle takip yapip hamile kalanda cok

Back
X