Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tarlusal sökülmeye yardımcı bir ilaç canım yumurta gelişimi ve çatlamasıyla ilgisi yok istersen doktorunla detaylı görüşüp ilacını değiştirebilirsin
eminsib canım ben cok araştırdım yumurtalıkları uyarıyormuş Muş cnım

Ahh bilemicem sen doktorda kontrollerini yaptirdinmi ben hic gitmedim doktora cocuk dusundugumuzden beri
Bende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah

Bende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah
Aynen virus isi benim isleride erteletti ben az once bir gebenin gunlugundeki kadinada yolladim degerlendirsin diye sende yolla bakalim o ne dicek hatta banada yolla testlerini merak ettim

inofolic kullandın mı peki?

Aynen virus isi benim isleride erteletti ben az once bir gebenin gunlugundeki kadinada yolladim degerlendirsin diye sende yolla bakalim o ne dicek hatta banada yolla testlerini merak ettim
Ben ona testlerimi gonderdim 4 5 gün hic oyle aman aman silikleşmedi..attığım da hemen gornedi sonra ben abla kafam cok karışık test siliklesmiyo bende gogus hassasiyeti bel agrisi kasik ağrısı basladi dedim..oda bana gebelik testi yapsana gebelik olabilir dedi yaptım o an bisey çıkmadı ertesi gun cok dikkat edilince belli olan bi cizgi çıktı. .tabi ertesi gun ben sevincten abla boyle boyle oldu dedim o da canim o gebelik degildir Lh hormonu yuksek ya ondan oyle çıkmıştır dedi..ben ona hormonlarim bozuk lh hep yuksek demistim...velhasil oyle kaldi konusma...tabi ben o gunden sonra 3 4 test daha yaptim tertemiz tek cizgi çıktı. .simdi adetin tum belirtileri var eli kulaginda onu bekliyorum...hormon bozuklugum icin clife macun aldim bol kuru incir ve su tüketimi yapicam kismetse..bakalım sonuc alabilecekmiyim....insallah doktora gitmeye hic gerek kalmaz

Ben de muhtemelen gebelikte kullanırım😑 Bir gelse o günler..
Testere disli aslan pencesini deneyeyim ben de kullanilisini sorarim alınca 😑 Bir de çakşır kökü suyu deneyenler var, ikisi birlikte olur mu acaba?
çakşır suyunu eşim denemişti sperm kalitesine iyi geliyor diye biliyorum

Evet 3 ay kullandim ama pek bi faydasini gormedim...zaten vajinismus tedavim biter bitmez basladim 3 aydir deniyoruz yani
hadi yaaa... ben de bu ay kendi kafama göre kullandım. pco ya da yumurta tembelliği yok bende ama yardımcı oluyormuş diye okudum burada çok fazla konuda. 5 paket filan kullandım galiba. sen kullanırken akıntı yaptı mı sende peki?

Ben ona testlerimi gonderdim 4 5 gün hic oyle aman aman silikleşmedi..attığım da hemen gornedi sonra ben abla kafam cok karışık test siliklesmiyo bende gogus hassasiyeti bel agrisi kasik ağrısı basladi dedim..oda bana gebelik testi yapsana gebelik olabilir dedi yaptım o an bisey çıkmadı ertesi gun cok dikkat edilince belli olan bi cizgi çıktı. .tabi ertesi gun ben sevincten abla boyle boyle oldu dedim o da canim o gebelik degildir Lh hormonu yuksek ya ondan oyle çıkmıştır dedi..ben ona hormonlarim bozuk lh hep yuksek demistim...velhasil oyle kaldi konusma...tabi ben o gunden sonra 3 4 test daha yaptim tertemiz tek cizgi çıktı. .simdi adetin tum belirtileri var eli kulaginda onu bekliyorum...hormon bozuklugum icin clife macun aldim bol kuru incir ve su tüketimi yapicam kismetse..bakalım sonuc alabilecekmiyim....insallah doktora gitmeye hic gerek kalmaz
Test yaptim derken ovu testimi yaptin? Evet gec cevap veriyor ben taa ne zaman atmistim cevabi dun yazmis yeni gordum simdide testlerimi yolladim banada havuc ye catlamaqi icin dediler hergun bitane havuc yiyom bide folbiol kullaniyorum belki benimde lh yuksek ondan boyle hic te baktirmadim doktora ne bilim soyleyen kimse olmadi ne ogrendiysem burdan ogrendim ama gec ogrendik iste

Arkadaşlar az önce devita hızlı gebelik testi yaptım çatlatma iğnesini olduğum günü de sayarsak 14. Günüm. Ancak sabah ilk idrarda yapmadım. Silik çizgi çıktı. Devita markasının yanılttığını okudum bir yerden de ama bakar mısınız
Canım benim de böyle çıkmıştı şu an hamileyim bence var gözün Aydın allah kucağına almayı nasip etsin🥰🥰

Kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallah🙏🏻😍 Ovülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?
Ertesi gün yine aynı saatte yaptım kuzum ben

Ju
hadi yaaa... ben de bu ay kendi kafama göre kullandım. pco ya da yumurta tembelliği yok bende ama yardımcı oluyormuş diye okudum burada çok fazla konuda. 5 paket filan kullandım galiba. sen kullanırken akıntı yaptı mı sende peki?
Canım bende hiçbir fark yapmadi...iyide gelmedi...ama senin sorunun yoksa iyi gelecektir muhtemelen

İyi akşamlar hanımlar 😌 bat 23 Mayıs ve yakın olanlar yumurtlama oldu mu değerlendirdiniz mi? Ben ilk defa ovulasyon kullandım onu da doğru mu yaptım bilmiyorum her seferinde silik çıktı bir tanesin de daha net cıkmıştı. Bugün de silik çıktı ama üst üste 4 gün ilişki oldu bugün olmasa bişe olur mu sizce ben yumurtladım mı🤔

Back
X