- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.743
- 133
Insallah dur bi teztlerimi onada yollim bakalim o ne dicekBen ondan almamıştım ama yardımcı olmuştu sağolsun ☺ İyi değerlendirmişsin bence umarım tutmuştur ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah dur bi teztlerimi onada yollim bakalim o ne dicekBen ondan almamıştım ama yardımcı olmuştu sağolsun ☺ İyi değerlendirmişsin bence umarım tutmuştur ☺
İnşalllah canımİnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum senden sonrada insallah ben bu haberi vermiş olurum![]()
![]()
eminsib canım ben cok araştırdım yumurtalıkları uyarıyormuş Muş cnımTarlusal sökülmeye yardımcı bir ilaç canım yumurta gelişimi ve çatlamasıyla ilgisi yok istersen doktorunla detaylı görüşüp ilacını değiştirebilirsin
Ah ah benim de öyleHaklisin neyse ya sabır en zorlandığım şey sabir olabilir![]()
Benimde testlerim hep böyle çıkmıştı. .vizde çatlama sorunumu var acaba yaKizlar bi goz atsaniz sanki catlamiyor gibi testlerim ((( son yaptigim bugundu
Ahh bilemicem sen doktorda kontrollerini yaptirdinmi ben hic gitmedim doktora cocuk dusundugumuzden beriBenimde testlerim hep böyle çıkmıştı. .vizde çatlama sorunumu var acaba ya![]()
Bende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallahAhh bilemicem sen doktorda kontrollerini yaptirdinmi ben hic gitmedim doktora cocuk dusundugumuzden beri
Aynen virus isi benim isleride erteletti ben az once bir gebenin gunlugundeki kadinada yolladim degerlendirsin diye sende yolla bakalim o ne dicek hatta banada yolla testlerini merak ettimBende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah
inofolic kullandın mı peki?Bende çocuk için hic gitmedim ama ben vajinismustum..tedavisini olurken doktor vajinal ultrasonla bakip yumurtalıklarin tembel dedi ilk olarak bi 3 ay inofolic şase kullan duruma gore baska ilac veririm dedi ama korona olunca hepsi kaldi...simdi eli kulaginda adet olucam yine olmazsa Ramazan dan sonra gidicem insallah
Ben ona testlerimi gonderdim 4 5 gün hic oyle aman aman silikleşmedi..attığım da hemen gornedi sonra ben abla kafam cok karışık test siliklesmiyo bende gogus hassasiyeti bel agrisi kasik ağrısı basladi dedim..oda bana gebelik testi yapsana gebelik olabilir dedi yaptım o an bisey çıkmadı ertesi gun cok dikkat edilince belli olan bi cizgi çıktı. .tabi ertesi gun ben sevincten abla boyle boyle oldu dedim o da canim o gebelik degildir Lh hormonu yuksek ya ondan oyle çıkmıştır dedi..ben ona hormonlarim bozuk lh hep yuksek demistim...velhasil oyle kaldi konusma...tabi ben o gunden sonra 3 4 test daha yaptim tertemiz tek cizgi çıktı. .simdi adetin tum belirtileri var eli kulaginda onu bekliyorum...hormon bozuklugum icin clife macun aldim bol kuru incir ve su tüketimi yapicam kismetse..bakalım sonuc alabilecekmiyim....insallah doktora gitmeye hic gerek kalmazAynen virus isi benim isleride erteletti ben az once bir gebenin gunlugundeki kadinada yolladim degerlendirsin diye sende yolla bakalim o ne dicek hatta banada yolla testlerini merak ettim
çakşır suyunu eşim denemişti sperm kalitesine iyi geliyor diye biliyorumBen de muhtemelen gebelikte kullanırımBir gelse o günler..
Testere disli aslan pencesini deneyeyim ben de kullanilisini sorarim alıncaBir de çakşır kökü suyu deneyenler var, ikisi birlikte olur mu acaba?
Evet 3 ay kullandim ama pek bi faydasini gormedim...zaten vajinismus tedavim biter bitmez basladim 3 aydir deniyoruz yaniinofolic kullandın mı peki?
hadi yaaa... ben de bu ay kendi kafama göre kullandım. pco ya da yumurta tembelliği yok bende ama yardımcı oluyormuş diye okudum burada çok fazla konuda. 5 paket filan kullandım galiba. sen kullanırken akıntı yaptı mı sende peki?Evet 3 ay kullandim ama pek bi faydasini gormedim...zaten vajinismus tedavim biter bitmez basladim 3 aydir deniyoruz yani
Test yaptim derken ovu testimi yaptin? Evet gec cevap veriyor ben taa ne zaman atmistim cevabi dun yazmis yeni gordum simdide testlerimi yolladim banada havuc ye catlamaqi icin dediler hergun bitane havuc yiyom bide folbiol kullaniyorum belki benimde lh yuksek ondan boyle hic te baktirmadim doktora ne bilim soyleyen kimse olmadi ne ogrendiysem burdan ogrendim ama gec ogrendik isteBen ona testlerimi gonderdim 4 5 gün hic oyle aman aman silikleşmedi..attığım da hemen gornedi sonra ben abla kafam cok karışık test siliklesmiyo bende gogus hassasiyeti bel agrisi kasik ağrısı basladi dedim..oda bana gebelik testi yapsana gebelik olabilir dedi yaptım o an bisey çıkmadı ertesi gun cok dikkat edilince belli olan bi cizgi çıktı. .tabi ertesi gun ben sevincten abla boyle boyle oldu dedim o da canim o gebelik degildir Lh hormonu yuksek ya ondan oyle çıkmıştır dedi..ben ona hormonlarim bozuk lh hep yuksek demistim...velhasil oyle kaldi konusma...tabi ben o gunden sonra 3 4 test daha yaptim tertemiz tek cizgi çıktı. .simdi adetin tum belirtileri var eli kulaginda onu bekliyorum...hormon bozuklugum icin clife macun aldim bol kuru incir ve su tüketimi yapicam kismetse..bakalım sonuc alabilecekmiyim....insallah doktora gitmeye hic gerek kalmaz
Canım benim de böyle çıkmıştı şu an hamileyim bence var gözün Aydın allah kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar az önce devita hızlı gebelik testi yaptım çatlatma iğnesini olduğum günü de sayarsak 14. Günüm. Ancak sabah ilk idrarda yapmadım. Silik çizgi çıktı. Devita markasının yanılttığını okudum bir yerden de ama bakar mısınız
Ertesi gün yine aynı saatte yaptım kuzum benKızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallahOvülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?
Cnm koku falan da yokmuş sende takma istersen devam ederse doktora sorarsın rahatsızlığın yoksa kaşıntı yanma vs. Bişey olmaz inşallahHepinize cevap vermeye çalıştım çok komik oldu![]()
sağ ol kuzumCnm koku falan da yokmuş sende takma istersen devam ederse doktora sorarsın rahatsızlığın yoksa kaşıntı yanma vs. Bişey olmaz inşallah
Canım bende hiçbir fark yapmadi...iyide gelmedi...ama senin sorunun yoksa iyi gelecektir muhtemelenhadi yaaa... ben de bu ay kendi kafama göre kullandım. pco ya da yumurta tembelliği yok bende ama yardımcı oluyormuş diye okudum burada çok fazla konuda. 5 paket filan kullandım galiba. sen kullanırken akıntı yaptı mı sende peki?