Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallah🙏🏻😍 Ovülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?

Amin insallah canım 😍🤲🏻. Piki görmuşsün canim ben 24 saat sonra yapiyorum testi siliklesme başlıyor zaten çatlama olayı24 ile 36saat arasi süruyor erken yapmana gerek yok bugünü ve yarını muhakkak değerlendirin 🤗
Anladım canım tamamdır, teşekkür ederim😊

2 yillik evliyim bende hotmon yüksekliği var bu ay aslan pencesi cayi hayit tohumu kullaniyorum bakalim

Da
Kızlar öncelikle hepinizin anneler gününü kutlarım , seneye hepimiz kucağımızda bebişlerimizle gireriz inşallah🙏🏻😍 Ovülasyon testimi bugün yaptım pik oldu şu şekilde ama çatlaması için siz ne zaman yapıyorsunuz aynı günün farklı saatinde mi yoksa ertesi gün mü?
[/QUOT ertesi gün yapılır testler aynı gün yapmanın bir anlamı yoktur diye okudum

Bak bugünkü testimi de atayım ve bugün akıntım daha beyazımsı. Nedir acaba yaaa, meraktan çatlicam. İltihap bir şey olmasa bari 😩 ama manyak oldum koklamaktan, koku yok, kaşıntı yok, anormal bir durumum yok vücudumda. 🤔
Canım adet olucaksındır belki..benim öyle akıntım baslayinca adet oluyorum...illa her ay yumurtlama olmayabilirmis

sagliklihayat sagliklihayat sen yumurtlama takip ettin mi canım? Benim bu ay önceki 2aya göre erken oldu 9.10. Günler pik oldu, öncekş aylarda bal çörekotu tarçın kürü yapmıştım ondan mı geç yumurtladım bilmiyorum, bu ay hiç bişe yapmadım, pikleride değerlendiremedim sonraki günü değerlendirdim bakalım
Yok tatlım ya ben hiç daha takip etmedim 😅😅iyi inşallah kürler şifa olur

Kokulu değilse panikleme canım ben de boyle geldigi oldu enfeksyonum yoktu. Bugun ki teste gore 2 gunun var gibi ama testi yapmaya dev et tabi döngun kac günde bir
Canım döngüm 30 gün ama son 2 ay hep gecikti. Geçen ay 17 ve 18. Günler pik görüp 19. Gün çatlamıştı ve adetim 32. Günde gelmişti.
Tam da sorcaktım bazen burda okuyorum çaksır suyu falan kullanıyorlar o tür seylerde sebep olur tabi canım
Olabilir canım ama bayağı da yumurta akı gibi uzuyor, ben peçeteye aldırmak isteyince bulandı doğal olarak peçetede.
Cnm idrar yollarını üşütmüşte olabilirsin ben soğuk suyla yıkayınca hemen üşütürüm boyle akıntım olur
Kuzum 16 marttan beri evdeyim. Dışarı çıkarken kalın spor ayakkabı giyiyorum.Ayağımdan çorap, terlik eksik olmaz. İnşallah öyle bir şey yoktur.
Canım bazı kişilerde pik bu renk oluyormuş öle söylüyorlar, hatta ben pil değil deyince linç ettiler beni bikaç başlıkta, senin de pik böle mi oluyor yoksa?
Canım pik çok daha koyu gördüm. Fotoğrafını bulursam atarım geçen ayki pikin.
Bu şekilde silik çizgiden sonra mı regl oldunuz 😢
Merhaba, ben de iğnenin 14.günğne dek pozitif görüp 17. Günde adet olmuştum Aralık ayında. İnşallah sende gebelik vardır.
Canım adet olucaksındır belki..benim öyle akıntım baslayinca adet oluyorum...illa her ay yumurtlama olmayabilirmis
Canım bilmiyorum ki ya, hiç adet belirtim de yok. Daha 17. Gün bugün. Hiç böyle erken adet olmadım bu yaşıma kadar.

Kızlar dayanamadım test yaptım döngüme göre 14ü yumurtlamaya göre 16sı bat çok silik bir çizgi çıktı ama iki çizgi birbirine çok yakın bu test bozuk dimi 😔 ilk anda daha belirgindi 1 saat filan geçti bu şekilde gören var mı 😏

Eklentiler

• 5B655F88-4417-4D14-B9E5-5F210AE2C353.webp
    5B655F88-4417-4D14-B9E5-5F210AE2C353.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 84
Teşekkür ederim
Kızlar dayanamadım test yaptım döngüme göre 14ü yumurtlamaya göre 16sı bat çok silik bir çizgi çıktı ama iki çizgi birbirine çok yakın bu test bozuk dimi 😔 ilk anda daha belirgindi 1 saat filan geçti bu şekilde gören var mı 😏
gördüm canım çizgiler cok yakın doğru yerde değil bence onun için bozuk gibi test yeni bi testle tekrarla bence

gördüm canım çizgiler cok yakın doğru yerde değil bence onun için bozuk gibi test yeni bi testle tekrarla bence
[/QUOTE]
Elimde başka testim yok yarın alırım inşallah

Test bozuk gibi duruyor canım.ama insallah gebelik vardır 🤗

Degerlendirdik ah keske gelmese :110: Senin yumurtlama günleri geldi mi :110:

Ben de 1 mayısta yumurtladım ne kadar cabuk cıkmış testte 😯 İnsanın test yapası geliyor ama adet ağrım var :KK61:
Yumurtlamanın 8. 9. Günü öğrenenler olumca sabırsızlandım canım ama bu teste güvenemedim yanlış gibi yarın ya da ertesi gün tekrarlarım diye düşünüyorum umarım pozitifleri görürüz ☺

Degerlendirdik ah keske gelmese :110: Senin yumurtlama günleri geldi mi :110:

Ben de 1 mayısta yumurtladım ne kadar cabuk cıkmış testte 😯 İnsanın test yapası geliyor ama adet ağrım var :KK61:
Bu arada ben daha önce bir hamilelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı 😔 ordan edindiğim deneyime göre zaten gebeliğin ilk zamanlarında adet olacakmış gibi bir ağrı oluyor bunu bir çok kişi söylüyor zaten umutsuzluğa kapılma ☺️

Bu arada ben daha önce bir hamilelik geçirdim ama kimyasalla sonuçlandı 😔 ordan edindiğim deneyime göre zaten gebeliğin ilk zamanlarında adet olacakmış gibi bir ağrı oluyor bunu bir çok kişi söylüyor zaten umutsuzluğa kapılma ☺
Insallah oyledir canım :dua: :KK200: Benim de kaybettigim bir gebeligim oldu onda daha farkli bir his olmustu o yuzden niyeyse umutsuz hissediyorum umarım yanılıyorumdur ve pozitifi görürüz :dua:

Back
X