Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet o yazdığını gördüm canım ama malesef sıcak su torbam yok Bu ay hamile olmazsam alcam gelecek ay onuda denerim artık

Aynen öyle kuzum sen rahat ol ve folik asitini ihmal etme ben 4 aydır kullanıyorum
Folik asit bende kullanıyorum , bide hafif düzeyde pıhtılaşmam var daha önceki düşüğümden sonra testte çıkmıştı doktor coraspinde vermişti ama onu kullanmayı bıraktım çünkü her ay bi umut içiyorum artık sıkıldım onu içmekten

İnşallah geçmiştir canım hayırlı haberlerini alırız inşallah bu ay

Canım ben 20 gündür kullandım bugun kutu bitti eğer hamilelik olmazsa tekrar alıp devam edeceğim arkadaşlçım tavsiyesi üzerine kullanıyorum doktora gitmedim
ben de buralarda okudum da kafama göre aldım canım ☺ adetin 5. gününde 1 kez içtim, sonra ara verdim, korktum yumurtam çabuk büyümesin diye. şimdi de son 4 gündür içiyorum işte. yumurtlama olana dek kullanayım diyorum. sen nasıl içtin be canım? adetle mi başladın?

Evet canım regl im 3 günü başladım bugune kadar içtim dediğim gibi kutum bitti hamilelik olmazsa tekrar alır devam ederim

Evet canım regl im 3 günü başladım bugune kadar içtim dediğim gibi kutum bitti hamilelik olmazsa tekrar alır devam ederim
çok soru sordum ama kullanan birini yakalamışken aklımdakileri sormak istedim kuzum ☺☺☺

Kızlar yumurta gelişimi ve çatlaması için incir havuç falan yazmıstınız dikkat edin prolaktini yüksek olanlar ve pkos olanlar için bu yiyecekler hiç uygun değil hatta zararlı. İncir ve havuç şekeri fırlatan yiyecekler malesef

peki yumurtlamada piki kaçıncı gördün, ya da yumurtan ne zaman çatladı?
Canım ben 2 aylık evliyim korunuyorduk bu ilk deneme olacak uygulama indirdim orada ki takvime göre yumurtlama gününü değerlendirdim eğer hamilelik durumu olmazsa bu ay ovulasyon testi alcam ona göre tekrar bilgi veririm

Canım ben 2 aylık evliyim korunuyorduk bu ilk deneme olacak uygulama indirdim orada ki takvime göre yumurtlama gününü değerlendirdim eğer hamilelik durumu olmazsa bu ay ovulasyon testi alcam ona göre tekrar bilgi veririm
Aaaaa maşallah canım, çok yeniymiş evliliğin. Allah sağlıkla uzun ömür versin ikinize de benim sol yumurtalığımda hafif bir ağrı söz konusu oldu da ve sonsuza dek uzayan bir akıntı mevcut acaba dedim inofolic etkisi mi ondan sorup durdum. Neyse, haberleşelim bakalım. Ama tavsiyem eğer hiçbir problemin yoksa ki inşallah yoktur ve yaşın büyük değilse evlilikte daha çok yenisin, Henüz bir takviye kullanma. Zaten ilk 1 yıl deneyin diyorlar. Vücudun şimdiden ek bir şeye alışmasın. Allah korusun bizler gibi uğraşmak zorunda kalırsan çooooookkkk takviye kullanacaksın

Ayy inşallah inşallah canım çok emek gerçekten
Çin takvimine göre bu ay olursa kızım oluyo yüzükle bakınca yine kız ayy hep hayalim bir kızımın olmasıydı keske olsa tabi sağlıklı olsun hepsine de sevinirim ama benim ana kız ikilisi hayalim vardı hep kendimi bildim bileli kızımla karsılıklı kahve içmek gibi. Oğlum olursa da çay demler içeriz napalım

İlk kez duydum cok ilginç ya neler var peki sıcak yıkanmayın diyorlar ya canım spermler ölmesin diye çelişiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…