Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çin takvimine göre bu ay benimde kız oluyor, Çin takvimine bakan tek ben değilmişim demek ki

Bişey dicem meme ucunda yara varmış gibi yanma acı sızlama ara sıra kaşıntı hamilelik belirtisi dimi

Çin takvimine göre bu ay benimde kız oluyor, Çin takvimine bakan tek ben değilmişim demek ki
Bu sene kız senesi diyorlar cevremde doğum yapan hamile olanların çoğunun bebeklerinin cinsiyetleri kiz bende çok istiyorum kız olsun diye ama ikizde olabilir kiz erkek herşeyden önemlisi vatana millete hayırlı sağlıklı olsunda

Bişey dicem meme ucunda yara varmış gibi yanma acı sızlama ara sıra kaşıntı hamilelik belirtisi dimi
Yani geçen ay bende de meme de aşırı hassasiyet vardı yanma değilde bende çok sevinmiştim bu ay oldu diye ama olmadı adet oldum ama hamilelik belirtilerinin içinde de var hassasiyet

Insallah benimki erkek olur tabii Allah nasip ederse ))

Ya kız senesi mi hadi inşallah bende ikiz olsun cok isterim iki kız bir taşla iki kuş ama yok ailede zor bir secenek

Ya kız senesi mi hadi inşallah bende ikiz olsun cok isterim iki kız bir taşla iki kuş ama yok ailede zor bir secenek
Eşimin bi amcasının eşi ve amca oğlunun eşi ikiz doğurdu benimde ablamın ikizleri var inşallah rabbim nasip eder butun bebek isteyenlere amin

Ayy canım benim isteğin olur inşallah rabbim gönlüne göre versin mesajını görünce bi gülümsedim içten söylüyorum valla benim de hayalim hep ikiz ve kz ama erkek olacak gibi olursa da öyle değişik hayalim de bile tam net olamıyorum. Valla şu durum da ne olsa da razıyız sağlıkla inşallah

Hayaliyle Bile çok mutlu oluyoruz kızlar bu hayaller ayakta tutuyor bizi bir de gerçek olursa düşünemiyorum valla ne güzel bi duygu kim bilir.. isteyen herkese dua ediyorum dualarım da gerçekten

O kadar yoruldum ki 5 gün üst üste değerlendirdim hafta içi dinlencem bundan sonrası en zoru simdi beklemek... bat günüme kadar kafayı yiyorum genelde keşke takmasam diyorum ama elimde değil burda kendimi yanlız hissetmiyorum hepimizin duyguları ortak herkes çok samimi geliyor

Selam canım en başta Allah bilir ama derler ki erkeğin yorgun olduğun zamanlarda olan ilişkilerde kız olurmuş ne kadar doğru bilmiyorum eskilerin lafı çok istediğini yazmışsın ben de söylemek istedim.

Hadi hayırlısı olsun İnşallah tutmuştur canım

Ben dusunmemek icin film izliyorum zaten film izlemeyi cok seviyorum hem zaman geciyor

Aynen hayırlısıyla sağlıklı olsun Aynen ikizde olabilir tabi yok demeyiz

Yumurtlaman tam ne zamandı canımBat ı beraber beklicez heralde yakın olcak

Hadi hayırlısı olsun İnşallah tutmuştur canım
İnşallah emeklerimizin karşılığını görürüz canım
Ben dusunmemek icin film izliyorum zaten film izlemeyi cok seviyorum hem zaman geciyor
İnan film izlerken bile kafam buraya gidiyor bişeyler okuyorum filan aklımdan atamıyorum film izlerken en basit çocuk görsem bile ahshs valla zor yani çalışıyor olsak belki oyalancaz ama böyle daha zor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…