Çin takvimine göre bu ay benimde kız oluyor, Çin takvimine bakan tek ben değilmişim demek kiÇin takvimine göre bu ay olursa kızım oluyo yüzükle bakınca yine kız ayy hep hayalim bir kızımın olmasıydı keske olsa tabi sağlıklı olsun hepsine de sevinirim ama benim ana kız ikilisi hayalim vardı hep kendimi bildim bileli kızımla karsılıklı kahve içmek gibi. Oğlum olursa da çay demler içeriz napalım
Bu sene kız senesi diyorlar cevremde doğum yapan hamile olanların çoğunun bebeklerinin cinsiyetleri kiz bende çok istiyorum kız olsun diye ama ikizde olabilir kiz erkekÇin takvimine göre bu ay benimde kız oluyor, Çin takvimine bakan tek ben değilmişim demek ki
Yani geçen ay bende de meme de aşırı hassasiyet vardı yanma değilde bende çok sevinmiştim bu ay oldu diye ama olmadı adet oldum ama hamilelik belirtilerinin içinde de var hassasiyetBişey dicem meme ucunda yara varmış gibi yanma acı sızlama ara sıra kaşıntı hamilelik belirtisi dimi
Insallah benimki erkek olur tabii Allah nasip ederse ))Çin takvimine göre bu ay olursa kızım oluyo yüzükle bakınca yine kız ayy hep hayalim bir kızımın olmasıydı keske olsa tabi sağlıklı olsun hepsine de sevinirim ama benim ana kız ikilisi hayalim vardı hep kendimi bildim bileli kızımla karsılıklı kahve içmek gibi. Oğlum olursa da çay demler içeriz napalım
Yani doğruluğunu Allah bilir bizimki oylesine bakma işteÇin takvimine göre bu ay benimde kız oluyor, Çin takvimine bakan tek ben değilmişim demek ki
İnşAllah Rabbim herkesin gönlüne göre versin öncelikle hayırlı sağlıklı ahlaklı evlat olsunlar herkes tarafından sevilen sayılan inşallahInsallah benimki erkek olur tabii Allah nasip ederse ))
Ya kız senesi mi hadi inşallah bende ikiz olsun cok isterim iki kız bir taşla iki kuş ama yok ailede zor bir secenekBu sene kız senesi diyorlar cevremde doğum yapan hamile olanların çoğunun bebeklerinin cinsiyetleri kiz bende çok istiyorum kız olsun diye ama ikizde olabilir kiz erkekherşeyden önemlisi vatana millete hayırlı sağlıklı olsunda
Eşimin bi amcasının eşi ve amca oğlunun eşi ikiz doğurdu benimde ablamın ikizleri var inşallah rabbim nasip eder butun bebek isteyenlere aminYa kız senesi mi hadi inşallah bende ikiz olsun cok isterim iki kız bir taşla iki kuş ama yok ailede zor bir secenek
Ayy canım benim isteğin olur inşallah rabbim gönlüne göre versin mesajını görünce bi gülümsedim içten söylüyorum vallaÇin takvimine göre bu ay olursa kızım oluyo yüzükle bakınca yine kız ayy hep hayalim bir kızımın olmasıydı keske olsa tabi sağlıklı olsun hepsine de sevinirim ama benim ana kız ikilisi hayalim vardı hep kendimi bildim bileli kızımla karsılıklı kahve içmek gibi. Oğlum olursa da çay demler içeriz napalım
Insallah cumlemizinİnşAllah Rabbim herkesin gönlüne göre versin öncelikle hayırlı sağlıklı ahlaklı evlat olsunlar herkes tarafından sevilen sayılan inşallah
Selam canımÇin takvimine göre bu ay olursa kızım oluyo yüzükle bakınca yine kız ayy hep hayalim bir kızımın olmasıydı keske olsa tabi sağlıklı olsun hepsine de sevinirim ama benim ana kız ikilisi hayalim vardı hep kendimi bildim bileli kızımla karsılıklı kahve içmek gibi. Oğlum olursa da çay demler içeriz napalım
Hadi hayırlısı olsun İnşallah tutmuştur canımO kadar yoruldum ki 5 gün üst üste değerlendirdim hafta içi dinlencem bundan sonrası en zoru simdi beklemek... bat günüme kadar kafayı yiyorum genelde keşke takmasam diyorum ama elimde değilburda kendimi yanlız hissetmiyorum hepimizin duyguları ortak herkes çok samimi geliyor
Ben dusunmemek icin film izliyorum zaten film izlemeyi cok seviyorum hem zaman geciyorO kadar yoruldum ki 5 gün üst üste değerlendirdim hafta içi dinlencem bundan sonrası en zoru simdi beklemek... bat günüme kadar kafayı yiyorum genelde keşke takmasam diyorum ama elimde değilburda kendimi yanlız hissetmiyorum hepimizin duyguları ortak herkes çok samimi geliyor
Aynen hayırlısıyla sağlıklı olsunBu sene kız senesi diyorlar cevremde doğum yapan hamile olanların çoğunun bebeklerinin cinsiyetleri kiz bende çok istiyorum kız olsun diye ama ikizde olabilir kiz erkekherşeyden önemlisi vatana millete hayırlı sağlıklı olsunda
Yumurtlaman tam ne zamandı canımO kadar yoruldum ki 5 gün üst üste değerlendirdim hafta içi dinlencem bundan sonrası en zoru simdi beklemek... bat günüme kadar kafayı yiyorum genelde keşke takmasam diyorum ama elimde değilburda kendimi yanlız hissetmiyorum hepimizin duyguları ortak herkes çok samimi geliyor
İnşallah emeklerimizin karşılığını görürüz canımHadi hayırlısı olsun İnşallah tutmuştur canım
İnan film izlerken bile kafam buraya gidiyor bişeyler okuyorum filan aklımdan atamıyorum film izlerken en basit çocuk görsem bile ahshs valla zor yani çalışıyor olsak belki oyalancaz ama böyle daha zor geliyorBen dusunmemek icin film izliyorum zaten film izlemeyi cok seviyorum hem zaman geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?