Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Yumurtlama yarına olur mu sizce?

Eklentiler

• A34D4F3E-DCC9-4FB8-B81F-5A164309A5FA.webp
    A34D4F3E-DCC9-4FB8-B81F-5A164309A5FA.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 30
Kuzular biz son 2 aydır her gün karı koca keçiboynuzu özü yiyoruz, eşime ayrıca son 1 buçuk haftadır keçiboynuzu kaynatıp demliyorum, içiyor. Fındık, ceviz, faydalı ne bulursak yiyoruz. Çok şükür sigara, alkol filan da yok. Eşim de ben de pinpirikliyiz, öyle okumadan bakmadan bir şey yiyip içmeyiz 😂 ben inofolic de içiyorum bu ay, inşallah işe yarar. İkimizde de sıkıntı yok şükür ama ortalık yumuşasın, bir kez daha tahlile gideceğiz. 1 yıl oldu neredeyse testler yapılalı, bir kez daha bakılsın bakalım 🙈
Benim eşim keçiboynuzu özü yiyor hergün canım bir tatlı kaşığı siz ne miktarda alıyorsunuz yeterlimi acaba

günaydın kızlar 😊 M Mom42 canım ne yaptın gittin mi hastaneye ben şimdi geldim eve kan ve idrar verdim bakalim öğlene çıkar sonuc öğlen bir daha gidicem hastaneye ben ilçede oturuyorum burda özelde yok o yüzden bekliycem birazcik

Bu ay geçsin gene bebek olmazsa gelecek ay bende hiç boş geçmem heralde hatta 2 adet arasındaki tüm günleri boş geçmeyebilirim🤣
Zaten bir gün durup bir gün değerlendirmek gerekiyormuş ben bu ay öyle yapıyorum adet tarihine kadar öyle yapacağım.

Back
X