Kız sendemi pozitifi gördün hayirli olsun bn pek giremiyom da soruyor kusura bakmayinKuzum ben daha şimdi gidiyorum yoldayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sendemi pozitifi gördün hayirli olsun bn pek giremiyom da soruyor kusura bakmayinKuzum ben daha şimdi gidiyorum yoldayım![]()
Daha var gibiKızlar günaydın. Yumurtlama yarına olur mu sizce?
Sağol canım evet ovulasyon kullandımYaa hayirli olsun ovulasyon mu kullandın
1 saat oldu şuan HCG çıkmış 255Saat kaçta verdin? Özelde 1.5 saattte çıkıyo sonuçlar
Hadi hayırlı haberler al inşaallahKuzum ben daha şimdi gidiyorum yoldayım![]()
6 yıldır istiyorum ama gebeliklerim hep kötü sonuç claniyor kaybediyorumKaç aydır istiyodun
Canım wbc rbc gebelikte yukseltiyormus hamileyken benim de yüksek çıkmıştıİ
İnşaallah canımbazı sonuçlar çıkmış wbc ve rbc yükselmiş enfeksiyon var
HCG daha çıkmamış
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu sefer1 saat oldu şuan HCG çıkmış 255
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah1 saat oldu şuan HCG çıkmış 255
Ayy evet canım tebrik ederim hamilesinBen dün akşamüstü yaptığım testi sabah ilk idrarda tekrarladım sanırım hamileyim![]()
Allah Allah be dedin ki öyle dediBen de kan vermek için doktora gittim daha erken 2 gün sonra gel kan vermek için dedi. Gayet net 2. Çizgim vardı aslında![]()
Acile gidip ilaç kullanmam lazım günüm geçti deseydin keşke o zaman mecbur yapıyorlar. Aaa ne saçma yaptıkları biz aylarca bu günü bekliyoruz onlar daha erken diyor.Ben de kan vermek için doktora gittim daha erken 2 gün sonra gel kan vermek için dedi. Gayet net 2. Çizgim vardı aslında![]()
Bendeki tehlikeli enfeksiyon oluşuyor ve kaybediyorum bebeğimi o yüzden endiseliyimCanım wbc rbc gebelikte yukseltiyormus hamileyken benim de yüksek çıkmıştı
Gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin insallah1 saat oldu şuan HCG çıkmış 255
Amin inşallahAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım bu sefer
Amin canım inşaallah darısı herkesin basinaGözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin insallah![]()
![]()
Bu defa umutlu ol. Stres bütün hastalıkları tetikliyor stres yapma. İyi olacağına inan iyi olur inşallah.Ben
Bendeki tehlikeli enfeksiyon oluşuyor ve kaybediyorum bebeğimi o yüzden endiseliyim
Çok mu yüksek çıktı degerin hemen panik yapma canım doktor onunla ilgili ilac vericektirBen
Bendeki tehlikeli enfeksiyon oluşuyor ve kaybediyorum bebeğimi o yüzden endiseliyim