- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
Insallah canim benim Rabbim hayirlisini versin❤Iy
iyi ozaman yarin guzel haberlerini bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim benim Rabbim hayirlisini versin❤Iy
iyi ozaman yarin guzel haberlerini bekliyorum![]()
Ya ne diyeyim Rabbim güzelleştirip nasip eylesin hepimizeEvrene olumlu mesaj gönderelim her zamn, iyi düşünelim iyi olsun, kuzum benım test dün de pikti, bugün test yapamadım testim bittiği için. Çatlamis tır herhalde sancım azaldı epey
Amin canımYa ne diyeyim Rabbim güzelleştirip nasip eylesin hepimize![]()
Haziran topiği var mı ki cnm, sırayla gelcez gibi biz deKızçeler ben yavaştan haziran ayı topiğine geçiyorumarada uğrar gebelik haberi olan var mı bakarım. Büyük ihtimalle ordan da temmuz topiğine geçecek gibiyim ama
. Öpüyorum sizleri
![]()
Yalnız az önce evrene olumlu mesaj gönderiyorum, benim psikoloji uçmuşHaziran topiği var mı ki cnm, sırayla gelcez gibi biz de![]()
Gördün yerimi ayırın diye geldim bile
Ben açtım kuzumHaziran topiği var mı ki cnm, sırayla gelcez gibi biz de![]()
24 mayısta gelirim cnmBen açtım kuzum
Gebeliğe Hazırlık - Haziran Ayı Hamilelik Planlayanlar 🤰🏼🤱🏼
🌹♥🌹♥🌹♥🌹♥🌹BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM 🌹♥🌹♥🌹♥🌹♥🌹 Merhaba canlar Mayıs ayından ümidini kesenler buraya 🙋🏻♀️ Gelen arkadaşlar bat tarihlerini yazarsa listeye eklerim:anneadayı::anne::emir_bebek:♥♥ ** lütfen bat verince beni etiketleyin onca mesaj arasinda gözden kaçabilir. Bildirim gelmiyor...www.kadinlarkulubu.com
İnşallah gelmezsin de 2021 ANNELERİ topiğine geçersin24 mayısta gelirim cnm ❤
Kız dur hatta bi sonraki batı vereyimİnşallah gelmezsin de 2021 ANNELERİ topiğine geçersin![]()
İnşallah hamileyim diye gelirsin haber verirsin duamdasin24 mayısta gelirim cnm ❤
Dur dur verme hemen bat evrene mesaj yolluyorduk unutma canımmKız dur hatta bi sonraki batı vereyim ☺yerimi kapmasınlar, geliyorum![]()
Saol kuzum %4 ten az bi ihtimalle gebe kalabirim, o da zorİnşallah hamileyim diye gelirsin haber verirsin duamdasin![]()
Hahaha verdim bileDur dur verme hemen bat evrene mesaj yolluyorduk unutma canımm
Takmamaya calis kafani rahat birak stres yapma lutfenSaol kuzum %4 ten az bi ihtimalle gebe kalabirim, o da zor
Hahaha verdim bileevren bana cevap vermiyor ya 2 yıldır, ögrenilmişlik çaresizlik oldu artık benimkisi
Yaza aşılama olcam Allah izin verirse, o yuzden eskısı gibi takmıyorum, aşılamaya saklıyorum kendımıTakmamaya calis kafani rahat birak stres yapma lutfen
Ahh keşke, keşke kalsam da dövsen gıkım çıkmazgeri aldım ben o mesajı. Şimdi mayısa odaklanalım tamam mı inşallah hamileyim haberini alırımda sana bir güzel kızarım bak böyle konuşuyodun dye
![]()