Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bakin ne diyor Hamilelik bulaşıcıymış😂 Etrafinizdaki hamilelere yapışın🙈
Benim etrafimda hic yok😅

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-12-00-29-59.webp
    Screenshot_2020-05-12-00-29-59.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 25
Iyi geceler kızlar dün reglim bitti banyomu yaptım orucumuda tutum bütün gün bisi yoktu daha yarim saat önce gene geldi bu normal mi daha önce hiç olmamıştım şimdide biraz biraz geliyor

İnan ben de öyle düşünüyordum bu zamana kadar. Yumurta çatlayınca 1 ya da 2 defa daha yapıp adet olana kadar bir daha yapmıyordum. Bu ay doktor yumurtan çatlamış en az beş gün daha 1 gün durup 1 gün olacak şekilde devam et diyince çok şaşırdım. Bir arkadaşım da adetten 1 gün önceki tek ilişkiyle hamile kaldığını söyledi. O zaman ben yanlış yapıyorum herhalde dedim artık öyle deneyeceğim.
Ay canım bunu söylemen bana çok iyi oldu doktor öyle diyorsa demek ki yumurta daha fazla yaşıyor olabilir. Bende öyle yapayım🙈

Hahaha verdim bile 😂evren bana cevap vermiyor ya 2 yıldır, ögrenilmişlik çaresizlik oldu artık benimkisi
Ay canım bunu söylemen bana çok iyi oldu doktor öyle diyorsa demek ki yumurta daha fazla yaşıyor olabilir. Bende öyle yapayım🙈
Bende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün var 🤦‍♀️

Bende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün var 🤦‍♀️
Kuzum benm bu ay testlerim hep pik oldu çatladçyıp çatlamadıgını bılmıyorum da, bugun test yapamadım bittiği için 😔gecen ay iki testle kapatmıştım ayı

Benim bata kaldi son 3 ve hiç bi belirtim yok 2 gün önce test yapmıştım negatif ti ama sonradan bi cizgi belirdi işkence cektirdim teste resmen üstüne bi iki defa daha idrar damlattim kuruma çizgisiyse kaybolur diye kaybolmadı oylece duruyo cizgi yarinda test yapmicam elimde son bi test kaldi çarşamba yapicam 12.gün olacak yumurtlamadan sonraki ama hic umudum yok 🤨

kızlar, ben yarım saat kadar önce YASİN-İ ŞERİF okudum, burada tanıdığım tanımadığım herkes için dertlilere deva, hastalara şifa, gebelik isteyenlere bir an evvel bebek, gebelere de sağlıkla doğurmayı diledim Allah'tan. İnşallah kabul olur bu mübarek günlerin, tuttuğumuz oruçların hürmetine. 🌸🌸🌸 isimlerinizi, yüzlerinizi bilmiyorum ama kalpleriniz tertemiz belli ki... hepinizi içimden geçirdim.

Back
X