- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Tamamdır ben hazırımAhh keşke, keşke kalsam da dövsen gıkım çıkmaz❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır ben hazırımAhh keşke, keşke kalsam da dövsen gıkım çıkmaz❤
Rabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallahYaza aşılama olcam Allah izin verirse, o yuzden eskısı gibi takmıyorum, aşılamaya saklıyorum kendımı
Kızz dövecen mi ciddenTamamdır ben hazırım![]()
Amin cnm inşallahRabbim kucaklarimizi bos birakmasin insallah ♥
Tabiki de ama hamile olacağın için kıyamayabilirimKızz dövecen mi cidden❤korktum ha senden
Canim alıntı yapmayı unutmuşum yazdım kullandiklarimi 3 5 mesaj yukardaEvet canım önemliymiş gerçekten, ne kullanmalı sence??
Benimde 23 mayıss ama umarım geçmeyiz24 mayısta gelirim cnm ❤
Ay canım bunu söylemen bana çok iyi oldu doktor öyle diyorsa demek ki yumurta daha fazla yaşıyor olabilir. Bende öyle yapayımİnan ben de öyle düşünüyordum bu zamana kadar. Yumurta çatlayınca 1 ya da 2 defa daha yapıp adet olana kadar bir daha yapmıyordum. Bu ay doktor yumurtan çatlamış en az beş gün daha 1 gün durup 1 gün olacak şekilde devam et diyince çok şaşırdım. Bir arkadaşım da adetten 1 gün önceki tek ilişkiyle hamile kaldığını söyledi. O zaman ben yanlış yapıyorum herhalde dedim artık öyle deneyeceğim.
Hahaha verdim bileevren bana cevap vermiyor ya 2 yıldır, ögrenilmişlik çaresizlik oldu artık benimkisi
Bende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün varAy canım bunu söylemen bana çok iyi oldu doktor öyle diyorsa demek ki yumurta daha fazla yaşıyor olabilir. Bende öyle yapayım![]()
Ben geçtim bileKızlarr selamm benimde engelim kalktı sonunda. Biliyodum ban yiceğimi zTen ama içimi döktüm en azından
Benimde 23 mayıss ama umarım geçmeyiz![]()
Kuzum benm bu ay testlerim hep pik oldu çatladçyıp çatlamadıgını bılmıyorum da, bugun test yapamadım bittiği içinBende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün var![]()
İnşallah gebelik haberi alırızBende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün var![]()
14 günde benim varBende adetim bittiğinden berii bir gün dolu bir gün boş geçiyorum bakalımm sonu. Ne olcakk bata 11 gün var![]()
İnşallah canım hepimiz inşallahh. Sen ne zaman test yapıcaksınİnşallah gebelik haberi alırız ❤![]()
Ben bu ay stres yapmıcam dedim ama yaklaştıkca stres yapmamak elde değil ya olmazsa kaygısı napıcaz biz bilmiyorum14 günde benim varHaftaya test yapsam mı kaygısı başlar
![]()