Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Hastaneye gidip geliyorsunuz ortam nasıl kızlar doktorlar bu dönemde koronadan dolayı hamilelik uygun değil falan diyor mu?

Folik asit ilacını reçetesiz eczaneden alabiliyor muyuz arkadaşlar? Hamilelik düşünenlerin kullanması gerekiyormuş sanirim

Hamile arkadaşları tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Hastaneye gidip geliyorsunuz ortam nasıl kızlar doktorlar bu dönemde koronadan dolayı hamilelik uygun değil falan diyor mu?
Ben de çok çekinerek gitmiştim kızar bana şimdi çok mu acil bu dönemde geldin derse diye ilk gidip bi ton açıklama yapmaya çalışmıştım. Ama doktor belki bu felaket günlerinde bi mucize gelir demişti. O yüzden dert etmeyin hiç öyle bişey diyen yok.

Sigortanin tek kurali var gebe kalmadan yapilmis olmasi, kaldiktan sonra yapilmiyor. Sigortacim eşim olunca kolay oldu :)) Hala gebe kalamadigimdan :KK43:( police ile ilgili sıkıntı yok...
Ya a class hastanelerin mininmum 6 ay bekleme süreleri oluyor, diğerlerinin bekleme süresi yok ama risk tabii. Belki başka bir yolu vardır diye danışmak istedim 😊 eşinizin bilmesii ne güzell büyük kolaylıkk

Ya a class hastanelerin mininmum 6 ay bekleme süreleri oluyor, diğerlerinin bekleme süresi yok ama risk tabii. Belki başka bir yolu vardır diye danışmak istedim 😊 eşinizin bilmesii ne güzell büyük kolaylıkk
Anadolu sigorta, police aninda(ayinda) gebe olmamam kaydi ile A sinifi dahil tum hastanelere beklemesiz dahil etti.. Zaten bir acidan bakarsan gebeligin kendisi dogum icin bekleme, o surede de paketteki muayene haklarini kullaniyorsun

Anadolu sigorta, police aninda(ayinda) gebe olmamam kaydi ile A sinifi dahil tum hastanelere beklemesiz dahil etti.. Zaten bir acidan bakarsan gebeligin kendisi dogum icin bekleme, o surede de paketteki muayene haklarini kullaniyorsun

Canım anadolu sigorta acıbademi kapsamıyor burada :( kapsaması için inanılmaz fark çıkıyor garanti olmayan bir şeye de o fiyatı vermek çok saçma geldi. Sigortacım da beni Ona yönlendiirmediii

Regen_ Regen_ M Mom42 dua edin benim içiiiiin lütfen
Çok heyecanlıyım yarını nasıl beklerim bilmiyorum Birde yarın Bat günüm:halay:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 29
Canım anadolu sigorta acıbademi kapsamıyor burada :KK43: kapsaması için inanılmaz fark çıkıyor garanti olmayan bir şeye de o fiyatı vermek çok saçma geldi. Sigortacım da beni Ona yönlendiirmediii
Kızlar günaydın. Bizde eşimle hamile kalınca özel sigorta yaptırırız diye konuşmuştuk. Hamile kaldıktan sonra yapılmıyormuymuş

Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştik🧐 ne düşünüyorsunuz?
Fotoda üstten alta doğru 4 günün testleri
Canim benim de bu ay boyle oldu hatta panikledim erken mi oluyor diye testin varsa yapmaya devam et cunku bu siliklesmeden sonra tekrar koyulasmayı gordüm ve piki yakaladım her zamanki gunumde piki gördüm sanırim o ilk test yediklerimizle ictiklerimizle alakali belirgin cıkmış oldu ama degerlendirmekte iyi yapmışsınız simdi piki gormek icin devam et bence

Back
X