Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende senden duydum bu ay sıcak su torbasını denedim söyleyim dedim 😂😂 ama her gün denedik biz ovulasyon tam düzenli kullanamadığını düşünüyorum hani anlamadım pek ondan her gün ilişki oldu bi sakıncası mı var her gün olunca acaba
Yani hergün pek önermiyorlar kuzum ama nasip tabi denemekle iyi yapmışsın 🥰🥰

Yani hergün pek önermiyorlar kuzum ama nasip tabi denemekle iyi yapmışsın 🥰🥰
İlk defa hergün denedim bu sefer böyle oldu anlayacağın yumurtlama günlerine denk getirdim işte bakalım hayırlısı tedirgin oldum geri okuyunca beklesemiydim bir gün arayla 🥺

Merhaba kızlar. 1.5 yıldır deniyoruz olmuyor 😔 30 Nisan da adet olmam gerekiyordu fakat olmadım. 1 mayısta evde sadece ovulasyon testi vardı şeytan dürttü de onu yapayım bari dedim ve yumurtlama gördüm, adet gecikmesinde yumurtlama şok oldum ama değerlendirdik yine de. 7 mayısta doktora gittim yumurtaların büyümüş çatlamış kist yok, adet olman lazım dedi. (hormon testim zamanında yapıldı, eşime sperm testi yapıldı, rahim filmi çekildim hiçbir sorun yok çok şükür) Kan verdim değerim 2 çıktı yani negatif. Bugün tam 12 gün oldu adet gecikeli. Acaba 1 mayıdta gördüğüm yumurtlamanın tutma ihtimali var mı? Ayın 15 inde yumurtlama üzerinden 14 gün geçmiş olacak o zamana kadar adet olmazsam testte çıkar sanırım değil mi 🙏
Yanı yurtanin üstünden 13 gün sonra belli oluyor normalde de tabi geç döllenme olmazsa ayy inş güzel haberlerini alırız :halay:

Yanı yurtanin üstünden 13 gün sonra belli oluyor normalde de tabi geç döllenme olmazsa ayy inş güzel haberlerini alırız :halay:
İnşallahh yaa çokta ümitlenmek istemiyorum ama başıma hiç böyle bir şey gelmemişti en fazla 3 gün gecikirdi o da her zaman değil 🙈 dile kolay geçen 12 gün ve çatlamış 2 adet yumurta :p

İlk defa hergün denedim bu sefer böyle oldu anlayacağın yumurtlama günlerine denk getirdim işte bakalım hayırlısı tedirgin oldum geri okuyunca beklesemiydim bir gün arayla 🥺
Canım hiç stres yapma hergün yaparak riske atmamış olmuşsun ne zararı olabilir ki sadece sperm ileri yönlülüğü azalabilir vs diyolar ama o da herkeste olmuyodur boşver ferah tut içini stres daha çok etkiliyor emin ol😊

Kızlar. Sat 29 Nisan'dı.
Yumurtlamam uygulamaya göre bugün. Bu ay ovu yapmayacaktım ama bundan 4-5 gün önce yoğun akıntı ve kasık ağrısı hissettiğim için acaba uygulamada yazandan daha mı erken yumurtladim diye düşünüp ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı. Herhalde daha yükselecek diye düşündüm bu kez. 5 gündür yapıyorum ve git gide siliklesti. Sanırım hemen adet sonrası yumurtladim? Öyle olabiliyor mu?
Ve o günleri değerlendirmiştik🧐 ne düşünüyorsunuz?
Fotoda üstten alta doğru 4 günün testleri

Eklentiler

• IMG_20200512_024222.webp
    IMG_20200512_024222.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 33
Canım hiç stres yapma hergün yaparak riske atmamış olmuşsun ne zararı olabilir ki sadece sperm ileri yönlülüğü azalabilir vs diyolar ama o da herkeste olmuyodur boşver ferah tut içini stres daha çok etkiliyor emin ol😊
Sağol canım destek olduğun için doğru söylüyorsun olumlu düşünelim öyle olsun inşallah 🥰

Bir de hamilelerin ovu testleri hep pozitif mi çıkar?

Yok kz ona can mı dayanır hahaha güldürdün beni gece gece 😂😂😂 adetten sonra ki 4 gün yumurtlama günleri iste üst üste oldu
11-12-13-14-15 günleri 5 olmuş hatta 😂 not almıştım da. Korktum geri hata mı ettim diye de ilk defa üst üste denedim vala bilmiyorum bide böyle olsun dedim

Benim arkadaş anlattı oda 12-13-14 günleri üst üste yapmış düşünün 3 gecelik ilişki artık hangi gün tuttuysa ilk denemede de oldu yani anlattığına göre çok şaşırdım biz neler yapıyoruz 😂😂😂

Allah yardimciniz olsin ne diyelim)))) bende de bu ay olmazsa yine gun asiri denerim gecen ay gun asiri yaptik hatta ust uste gunler yaptigimizda oldu ama adet oldum belkide bizde sorun var bilemiyorum nasip bekleyip gorecez
Vala günlük hayatta neler duyuyoruz dediğin gibi nasip galiba beklemeye devam hayırlı zamanda gelsin bebişler inşallah böyle düşünerek rahatlamaya çalışıyoruz işte sürekli ama insan da gerisini düşünmeden duramıyor keşke dursak millet nasıl rahat vala

Vala günlük hayatta neler duyuyoruz dediğin gibi nasip galiba beklemeye devam hayırlı zamanda gelsin bebişler inşallah böyle düşünerek rahatlamaya çalışıyoruz işte sürekli ama insan da gerisini düşünmeden duramıyor keşke dursak millet nasıl rahat vala
Ben bu sayfaya girince dusunmeden edemiyorum okumadigim sayfa kalmamistir insanlara teztlerimi gonderdim saolsunlar yorumladilar baya bi rahatsiz ettim yani allah onlardan razi olsun yardimci oldular ben bi ara girmezsem aklima gelmez sanirim

Ben bu sayfaya girince dusunmeden edemiyorum okumadigim sayfa kalmamistir insanlara teztlerimi gonderdim saolsunlar yorumladilar baya bi rahatsiz ettim yani allah onlardan razi olsun yardimci oldular ben bi ara girmezsem aklima gelmez sanirim
Bende girmesem diyorum ama giriyorum dayanamıyorum burayla tanıştım tanışalı bi nebze rahatladım beni anlayan insanlar var herkes samimi derdimiz belli ne bilirim bazen de iyi geldiğini düşünüyorum destek oluyoruz hepimiz bi şekilde bişeyler katıyoruz birbirimize bence.. Allah razı olsun dediğin gibi dua da ederken aklıma burda ki arkadaşlar geliyor sizler. Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda verir inşallah durmak yok yola devam biz elimizden geleni yapalım bakalım

Back
X