Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Banada regl öncesi lekelenme gibi geldi ama yanlış yönlendirmek istemem hakkınızda hayırlısı olsun benimki pembemsi idi daha sonra gelen ise açık kahve .Bunyeden bunyeye farklilik gösteriyor olabilir en sagliklisi reglinin 2 3 gun gecmesini beklemek sonra test yapmak
Evet öyle teşekkür ederim canım

Aynenn canımm umarım herkesin gönlüne göre olurr. Evet 23ü bakalım ne görcez 23ünde bebek mi kırmızı mı🥴 birse geçen ay kimyasal olmuştum o yüzden insan tesirgin oluyor tekrarlanmaz inşallah
Kimyasaldan sonra cabuk gebe kalınıyor diye duymustum, degerlendirmelerini yaptıysan bebiş yoldadır inşallah ❤️🙏🏻

Kimyasaldan sonra cabuk gebe kalınıyor diye duymustum, degerlendirmelerini yaptıysan bebiş yoldadır inşallah ❤🙏🏻
İnşallah canımm regl bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor. İnşallah hepimize sağlıklı hamileler sağşıklı evlatlar nasip olsun🤲🏼❤️

İnşallah canımm regl bittiğinden beri gün aşırı ilişki oluyor. İnşallah hepimize sağlıklı hamileler sağşıklı evlatlar nasip olsun🤲🏼
Oohh senınkı en garanti yöntem 👌🏻

Benim pik uzun sürdü 5 gün üst üste ilişki oldu feleğim şaştı ya, gün aşırı yapcam gelecek ay bende ovulasyon testı de bıttı ıstemesem mı dıye dusunuyorum

Oohh senınkı en garanti yöntem 👌🏻

Benim pik uzun sürdü 5 gün üst üste ilişki oldu feleğim şaştı ya, gün aşırı yapcam gelecek ay bende ovulasyon testı de bıttı ıstemesem mı dıye dusunuyorum
Valla geçen ay bende 1 hafta boyunca değerlendirdim zor oluyor. Bu ay hiç takip yapmadım gün aşırı ilişki yaşadım inşallah olurr olmazsaa tekrar çatlatma iğnesi düşünüyorum bidahaki ay hayırlısı olsun

Kızlar şimdi duydum da, ben pazartesi doktora gidip genel Bi hormon testi istedicem ama reglimin 10. Günü olacak regl harici gidilince hormon testi yapılmaz mı :KK64:
Canım sen devlete mi özele mi gudeceksin özele gideceksen 3. Gün git tekrar muayene parası ödeme çünkü 3. Gün gel diyorlar devlete gideceksen şimdi gidersin eline bir kağıt veriyorlar diyorlar ki adetin 3. Günü gel kağıdı göster muayene olmadan randevuya gerek kalmadan kanını ver sonucu randevuyla göster diyorlar

Canım sen devlete mi özele mi gudeceksin özele gideceksen 3. Gün git tekrar muayene parası ödeme çünkü 3. Gün gel diyorlar devlete gideceksen şimdi gidersin eline bir kağıt veriyorlar diyorlar ki adetin 3. Günü gel kağıdı göster muayene olmadan randevuya gerek kalmadan kanını ver sonucu randevuyla göster diyorlar
Randevum yandı zaten canım :KK51: bu hafta pazartesi de sokağa çıkma yasağı var unuttum

Kızlar özür dileyerek paylaşıyorum bat 2 gün var normal de regl olmadan önce sancı ayak üşümesi 1 saat öncesinden leke gelirdi sonra regl olurdum ama şuan sancım hiç yok arada kasık ağrısı var ve böyle bir leke gördüm yerleşme olabilir mi
Benim yerleşme kanamam şeffaf akıntının içinde kırmızı ip gibi kırmıziydi ikinci de kahverengiydi yani aynı kişi de bile farklı oluyor gebelikler ilkinde felaket kabizdim ikincide ishaldim gibi yani tek yapacagimiz ümit edip beklemek inşallah vardır valla burdakilerin olunca insanı ümit sarıyor kendinin olmuş gibi oluyor olmayincada ümitsizlik sarıyor kendinin olmamış gibi

1 hafta kadar kullandim yumurtlama olunca birakin demisti satan kişi. .yarayip yaramadigini henüz bilmiyorum ama adet olursam bu ay daha uzun kullanmis olucam...bakalim fayda edicekmi...bu aradanaturalleni kendiminkini aldiktam sonra kesfettim..bundan fayda goremezsem esimle ikimize ondan alicam insallah
Teşekkür ederim cevap için ♥️

Kizlar ya bir de ben doğumdan sonra 5 yıldır hep kabizdim o geçti kurlerden mi geçen ayki hamileliğimden mi tekrar kabız olmadım ona çok seviniyorum çünkü ne doktor ne ilaç fayda ediyordu her şey geçici fayda ediyordu sonra baş sariyordum

Gebe kalmakta kimse için kolay değil hatta gebe kalamamak normal olmuş topikte 100 den fazla kişi var sadece 10 hamile var baştaki listeye baktım da

Valla geçen ay bende 1 hafta boyunca değerlendirdim zor oluyor. Bu ay hiç takip yapmadım gün aşırı ilişki yaşadım inşallah olurr olmazsaa tekrar çatlatma iğnesi düşünüyorum bidahaki ay hayırlısı olsun
Çatlatma iğnesi ben hıc kullanmadım, doktor vermedi hiç ilaç

Back
X