- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
Kuzum uğrarım arada tabi ki hepiniz çok iyisinizYaa gel arada bi, özleriz seni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum uğrarım arada tabi ki hepiniz çok iyisinizYaa gel arada bi, özleriz seni
Yumurta gelişmesi için zeytınyagında ıncır bekletip yiyebilirsinBen geçen ay kullandım canım zaten yumurtalarom gelişmemişti benim o yüzden o ay doktor önerdi bu ay kendim deniyorum bakalım![]()
Canım onu prolaktin sorunu olanlar kullanmasın diye okumuştum saraçoğlunun yazısında. Prolaktini yükseltiyormuş benim zaten prolaktinden dolayı yumurtam gelişmiyordu önce prolaktini düşürdü ilaçla öyle çatlatma iğnesi oldum. İnşallah bu ay yükselmezde yinee uğraşlarım sonuc verirH
Yumurta gelişmesi için zeytınyagında ıncır bekletip yiyebilirsin
Ama prolaktın her ay yukselecek diye bişey yok ki, benim de mesela 2 yıl once 13 gunluk adet gecıkme sı ile gitmiştim doktora prolaktın yuzunden adet olamıyormusum ilacla hemen düştü, bidaha da hıc oyle bısey yasamadım.ve o donemde bebek fikrinden cok uzaktım gebelıge ıhtımal bile vermıyordum. Senin sürekli mi yüksek çıkıyor. Adet bıtımınden yumurtlamaya kadar kullanıyorsunCanım onu prolaktin sorunu olanlar kullanmasın diye okumuştum saraçoğlunun yazısında. Prolaktini yükseltiyormuş benim zaten prolaktinden dolayı yumurtam gelişmiyordu önce prolaktini düşürdü ilaçla öyle çatlatma iğnesi oldum. İnşallah bu ay yükselmezde yinee uğraşlarım sonuc verir![]()
Bende geliyorumCanlarım kimler geçecek bilmiyorum ama haziran topiğine geçmeyen olursa hakkınızı helal edin hep destek oldunuz buradaki takibi bırakıp haziran a geçiyorum. Öpüyorum sizi kendinize iyi bakın![]()
Geçen sene yükseldi doktora gittim ilaçla düştü bu sene tekrarladı yine düşürüldü ilaçla ama baya tavan yapıyo 295e cıkmıştı o yüzden korkuyorum tekrar yükselicek diyeAma prolaktın her ay yukselecek diye bişey yok ki, benim de mesela 2 yıl once 13 gunluk adet gecıkme sı ile gitmiştim doktora prolaktın yuzunden adet olamıyormusum ilacla hemen düştü, bidaha da hıc oyle bısey yasamadım.ve o donemde bebek fikrinden cok uzaktım gebelıge ıhtımal bile vermıyordum. Senin sürekli mi yüksek çıkıyor. Adet bıtımınden yumurtlamaya kadar kullanıyorsun
Geçen sene yükseldi doktora gittim ilaçla düştü bu sene tekrarladı yine düşürüldü ilaçla ama baya tavan yapıyo 295e cıkmıştı o yüzden korkuyorum tekrar yükselicek diye
Aynen benimm sıkıntılıı birazz denerim canımm. Bu ay böyle geçti bakalım önümüzdeki ay olmazsa denicem bişeylerO kadar yuksek oldugunu tahmın etmemıstım, ama cok oynak Bı hormon dıye duymustum sen Yapma onu kuzum testere dişli aslan pencesi iç dengeleyıcı o
İnşallah gerek kalmaz cnmAynen benimm sıkıntılıı birazz denerim canımm. Bu ay böyle geçti bakalım önümüzdeki ay olmazsa denicem bişeyler
İnşallah gerek kalmaz cnm
Elinden geleni yaptın artık gerisi batı beklemeye kalıyorZor bela değerlendirdik bakalım bugünü de
Bu sefer sıcak su torbasını aonradan belime ve ayaklarıma da koydum bakalım ama yarın dinlenirim valla![]()
Hayırlısı olsun canım, gelecek aya inşallah bebiş haberi alırsınGerek kalmadıadet oldum
Cok uygun ama yaptırmış olsam boşa gitmişti bile 4 ay oldu mesela para tuzağıÇünkü 3 ay içinde hamile kalmanız gerekiyorkalıp kalamayacağımızı bilmediğim için öyle dedim
![]()
Cnm testin markası ne acaba 2 aydır bende de bu şekilde silik çok silik cıktı hep regl oldum markalar albi ve onestep ti.Kizlar selam, gebelik testinde sonradan çıkan çizginin bir anlamı yok kesin demi adete 6 gün var olsada çıkmaz diye düşünüp öylesine yapdim test çok diye.
Var bence canım inşallah gözün aydın olsun güzel haberler bekliyoruzEki Görüntüle 2634216
Testime bakar mısınız lütfen?geçen ay bu çizgiden birazdaha silikti ama gebelik olmadı bu ay adetim 1 gün geçti var mı acaba
Markası frely canim, ama benim daha 6 gün var adete erken yapdim bayağı.kuruma falanda olabilir yani.Cnm testin markası ne acaba 2 aydır bende de bu şekilde silik çok silik cıktı hep regl oldum markalar albi ve onestep ti.