Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa evet, satın alıyoruz resmen 😔 rabbim şifa versin cnm clife macun denedın mı, cıkolaga kıstıne ıyı gelıyor diye paylasım yapıyorlardı sayfalarında
Evet kullanıyorum 2 aydır. Bu salgın yüzünden doktora gidemedim bu ay regl olursam gideceğim kontrole. İnş olmam 🤲🏻

Yarım saat 1 saat sonra çıkan çizgiler dikkate alınmamalı diye kullanım kılavuzunda da yazar zaten canım ben laboquik kullandım erken gebelik testiyle aynı koyulukta çıkardı
Evet zaten takmiyorum onlari çünkü gecen ay da aynisi oldu şubatta da oldu kimyasal gebelik oldu

Hyr ovu testi siliklesince zaten adet olurum dedim bugun bi deyim dedim tekrar koyulasio sasirdim haftaya kesin doktora gidicem uzadi döngum .
Bence geciktirme canım benim zaten senin adetin geçti. Sürekli de ovulasyon testinde pozitif çıkıyor. Bu işte bir gariplik var sanki 🤔

Kızlar 1 gibi test yapmıştım hiçbisey yoktu bembeyazdi...simdi t çizgisine kadar sarılık olmuş orda çooook hafif bi çizgi var gibi yok gibi....kuruma çizgisi dediginiz sey bu mu oluyo tam olarak

Hayırlı olsn canımmmm
Çok sağol canım allah razı olsun
Maşallah yaaa :nazar: Darısı başımıza :dua: Idrar ve kan testlerini adet kaç gün gecince yaptin canım, adetle aynı belirtilerin olmuştu senin değil mi
Evet canım adet gecikmesinin 3. günü idrar testi yapmıştım ve adetle aynı belirtilerdi.darisi size insalllaaaaaahhhhh
Maşallah bayağı da yüksek bir değer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 isteyen herkes görsün böyle sonuçları 🙏🏻 Müsadenle soru yağmuruna tutabilir miyim acaba yumurtlama takibi yaptın mı, yaptıysan kaçıncı yün gördün yumurtlama ve çatlamayı, üstünden kaç gün geçti, idrar testi yaptın mı daha önce gibi gibi 😂😂
Amannnn canım 😍yani yumurtlama takibi ilk kez bu ay yaptım onuda nasıl yaptım valla bende anlamadim😂 aldığım testin içinden 5 tane çıkmıştı takvime göre yumurtlama zamanım 24 nisan pik yaptığı zamandı. Ben 20 sinde yaptım silik gibiydi 21 ı daha belirgindi o gunu degerlendirdim 24 ise yine silikti kısacası 2 günde 1 değerlendirdim daha önce adetim gecikmeden yaptığım oldu test ama onlar negatif çıkmıştı zaten 😙
Hayırlı olsun canım🙏🏻 Bize de dua et ve uyguladığın farklı bişeyler varsa bize de söylersen cok seviniriz🙈😊
Yumurtlama döneminde eşime çakşır kökü suyu icirdim yemeklerden önce her akşam portakal havuç muz ceviz tükettik bu dönemde 😂
Yaa Tebrikler. Darısı başımıza. Belirtin var mıydı.
Tesekkur ederim 😍Adet belirtileri ile aynıydı canım ekstra bi belirtim yoktu.

Kızlar olabildiğince cevaplamaya çalıştım rabbim tez zamanda sizede nasip etsin kimseyi boş cevirmesin kurban olduğum 🙏

Kızlar şuan burda .. adeti gecikip negatif sonuç görüp gebe oldugunu öğrenenler varmı aramızda.
Cevaplarınızı bekliyorum çok mutlu olurum🌸🌺💓

Kızlar 1 gibi test yapmıştım hiçbisey yoktu bembeyazdi...simdi t çizgisine kadar sarılık olmuş orda çooook hafif bi çizgi var gibi yok gibi....kuruma çizgisi dediginiz sey bu mu oluyo tam olarak
Evet bende de oyle oluyo sonrada cizgi cikiyo ama bence geçerli değil

Hosgeldin canım, en iyisi troll icin yazanları görmezden gelmek hicbir sey yazmamak, olan size oluyor, bir de senin uzun sürdü tekrarlaninca herhalde :110:
Evet canım yakın zamanlarda oldugu icin daha uzun.

Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Yaaa canım benim çok üzüldüm. Bhcg 2 kat yükseliyo muydu? Daha önce de olmuşmuydu böyle bir şey? Bebek var da kalbi mi yok yoksa hiç mi bebek yok

Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Canım cok üzgünüm. Kacıncı haftandaydın?

Back
X