Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çizgi olan ilk testim diğer negatif olan bugünki

Eklentiler

• 838B7875-D756-4BA1-AA31-04A75E94388B.webp
    838B7875-D756-4BA1-AA31-04A75E94388B.webp
    89,3 KB · Görüntüleme: 45
  • 52CF8990-AD5E-4A95-B12B-F1FD744D9769.webp
    52CF8990-AD5E-4A95-B12B-F1FD744D9769.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 47
  • F90F0817-91EE-49CE-9C49-E9DCF9DB1AB0.webp
    F90F0817-91EE-49CE-9C49-E9DCF9DB1AB0.webp
    77,4 KB · Görüntüleme: 53
Çok sağol canım allah razı olsun

Evet canım adet gecikmesinin 3. günü idrar testi yapmıştım ve adetle aynı belirtilerdi.darisi size insalllaaaaaahhhhh

Amannnn canım 😍yani yumurtlama takibi ilk kez bu ay yaptım onuda nasıl yaptım valla bende anlamadim😂 aldığım testin içinden 5 tane çıkmıştı takvime göre yumurtlama zamanım 24 nisan pik yaptığı zamandı. Ben 20 sinde yaptım silik gibiydi 21 ı daha belirgindi o gunu degerlendirdim 24 ise yine silikti kısacası 2 günde 1 değerlendirdim daha önce adetim gecikmeden yaptığım oldu test ama onlar negatif çıkmıştı zaten 😙

Yumurtlama döneminde eşime çakşır kökü suyu icirdim yemeklerden önce her akşam portakal havuç muz ceviz tükettik bu dönemde 😂

Tesekkur ederim 😍Adet belirtileri ile aynıydı canım ekstra bi belirtim yoktu.

Kızlar olabildiğince cevaplamaya çalıştım rabbim tez zamanda sizede nasip etsin kimseyi boş cevirmesin kurban olduğum 🙏
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu ay mi adetimiz gecikmeden yaptığınız test negatif çıktı.

Haftaya randevu aldim gidicem kuzum ayin 5 de pik die dusunerek bkledim zaten simdi tekrar koyulasinca gitmk daha mantikli.
Reglnde gelmiyo bide uzun zamandır. Bian önce bi sorun varsa çaresine bakıp yeniden bebiş için denemeler yaparsın kuzum

Yaaa canım benim çok üzüldüm. Bhcg 2 kat yükseliyo muydu? Daha önce de olmuşmuydu böyle bir şey? Bebek var da kalbi mi yok yoksa hiç mi bebek yok
Beta en son 2 kat katlanıyordu. Bakmaya gerek yok dedi dr. İlk gebeliğim boş keseydi. Ama onda yolk sac oluşmamıştı bunda herşey var ama bebek kalp atım yok

Merhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Canım adet tarihine gore kacinci haftandasin? Ultrason olcumu mu 6+5 ? Yumurtlama gununu biliyor musun, gec dollenme olduysa bebek de gec olusuyor hemen uzulme insallah bebegin seninle olacak :dua: stres de onemli
Kızlar şuan burda .. adeti gecikip negatif sonuç görüp gebe oldugunu öğrenenler varmı aramızda.
Cevaplarınızı bekliyorum çok mutlu olurum🌸🌺💓
Kaybettigim bebegimde oyle olmustu, gec dollenme olmuş
Bnde anlamadimki kac kez yumurtlar bi kadin 4 kere olurmu mesela
Olmuyor diye biliyorum, genelde 1 nadiren 2 kere oluyormuş

Back
X