- 12 Mayıs 2020
- 476
- 1.004
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence 3-4 haftalıktırKızlar kan testi pozitif çıktı hcg değeri de 156 çıktı ne kadarlıktır acaba bebek şimdi?
2-3 kez yumurtlama duydum ama bilmiyorum tabi. Senin adetin baya geçti o yüzden beklemeden bir doktora gitmen lazım benceBnde anlamadimki kac kez yumurtlar bi kadin 4 kere olurmu mesela
Çokk teşekkür ederimm❤❤Bence 3-4 haftalıktır ☺ Hayırlı olsun şimdiden❤
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah bu ay mi adetimiz gecikmeden yaptığınız test negatif çıktı.Çok sağol canım allah razı olsun
Evet canım adet gecikmesinin 3. günü idrar testi yapmıştım ve adetle aynı belirtilerdi.darisi size insalllaaaaaahhhhh
Amannnn canımyani yumurtlama takibi ilk kez bu ay yaptım onuda nasıl yaptım valla bende anlamadim
aldığım testin içinden 5 tane çıkmıştı takvime göre yumurtlama zamanım 24 nisan pik yaptığı zamandı. Ben 20 sinde yaptım silik gibiydi 21 ı daha belirgindi o gunu degerlendirdim 24 ise yine silikti kısacası 2 günde 1 değerlendirdim daha önce adetim gecikmeden yaptığım oldu test ama onlar negatif çıkmıştı zaten
Yumurtlama döneminde eşime çakşır kökü suyu icirdim yemeklerden önce her akşam portakal havuç muz ceviz tükettik bu dönemde
Tesekkur ederimAdet belirtileri ile aynıydı canım ekstra bi belirtim yoktu.
Kızlar olabildiğince cevaplamaya çalıştım rabbim tez zamanda sizede nasip etsin kimseyi boş cevirmesin kurban olduğum![]()
Haftaya randevu aldim gidicem kuzum ayin 5 de pik die dusunerek bkledim zaten simdi tekrar koyulasinca gitmk daha mantikli.Canım senin regln cok gecti bence bi doktora git
Anladim 4 olmaz ama dimi ilk kez ovu testi kullaniom sansima bak basima neler gelio kesin gitcem kuzum haftaya2-3 kez yumurtlama duydum ama bilmiyorum tabi. Senin adetin baya geçti o yüzden beklemeden bir doktora gitmen lazım bence
Reglnde gelmiyo bide uzun zamandır. Bian önce bi sorun varsa çaresine bakıp yeniden bebiş için denemeler yaparsın kuzumHaftaya randevu aldim gidicem kuzum ayin 5 de pik die dusunerek bkledim zaten simdi tekrar koyulasinca gitmk daha mantikli.
Git tabi canım benim. Aklında soru işareti kalmaz hem. Hem de bebek için tekrar denemeler de başlarAnladim 4 olmaz ama dimi ilk kez ovu testi kullaniom sansima bak basima neler gelio kesin gitcem kuzum haftaya
Beta en son 2 kat katlanıyordu. Bakmaya gerek yok dedi dr. İlk gebeliğim boş keseydi. Ama onda yolk sac oluşmamıştı bunda herşey var ama bebek kalp atım yokYaaa canım benim çok üzüldüm. Bhcg 2 kat yükseliyo muydu? Daha önce de olmuşmuydu böyle bir şey? Bebek var da kalbi mi yok yoksa hiç mi bebek yok
6+5 haftaya gel dedi işte bakalım son kezCanım cok üzgünüm. Kacıncı haftandaydın?
Belki oluşur belli olmaz. Canını sıkma hiç6+5 haftaya gel dedi işte bakalım son kez
İnşAllahBelki oluşur belli olmaz. Canını sıkma hiç
O zaman pıhtılaşma olabilir kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahBeta en son 2 kat katlanıyordu. Bakmaya gerek yok dedi dr. İlk gebeliğim boş keseydi. Ama onda yolk sac oluşmamıştı bunda herşey var ama bebek kalp atım yok
Hep boyle mi oluyor sanaEvet bende de oyle oluyo sonrada cizgi cikiyo ama bence geçerli değil
Maşallah ne güzel ilerlemiş. Nasıl değerlendirdin ovu testi yapmışmıydınBen bugün kan verdim değerim 551.84 şükürler olsun![]()
Öyle yapcm Bi bakalım haftaya ne oluyor öyle. Teşekkür ederimO zaman pıhtılaşma olabilir kuzum. Allah gönlüne göre versin inşallahama testlerini yaptır mutlaka
inşallah canı,şifaolsun inşallah:)Evet kullanıyorum 2 aydır. Bu salgın yüzünden doktora gidemedim bu ay regl olursam gideceğim kontrole. İnş olmam![]()
Canım adet tarihine gore kacinci haftandasin? Ultrason olcumu mu 6+5 ? Yumurtlama gununu biliyor musun, gec dollenme olduysa bebek de gec olusuyor hemen uzulme insallah bebegin seninle olacakMerhaba kızlar çok kötüyüm.
Dr ultrason da kese göründü hatta vajinal bile baktı ama kalp atımı bebek yok. Yine boş gebelik olabilir Dedi.haftaya gel dedi.
Kaybettigim bebegimde oyle olmustu, gec dollenme olmuşKızlar şuan burda .. adeti gecikip negatif sonuç görüp gebe oldugunu öğrenenler varmı aramızda.
Cevaplarınızı bekliyorum çok mutlu olurum![]()
Olmuyor diye biliyorum, genelde 1 nadiren 2 kere oluyormuşBnde anlamadimki kac kez yumurtlar bi kadin 4 kere olurmu mesela