Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzeniniz kaç haftalıktı peki. Ben şoka girdim hiç bişey sormadan çıktım odadan. Başka dr a gidebilirim bilmiyorum
6 haftalıktı galiba tam emin değilim doktor kesin olarak bebek yok kese var demişti. Baya üzüldüler sonra ona da başka doktora git demişler 1 gün sonra gitti var dediler.

🧿🧿🧿🧿merak ettim belirti var mıydu acaba??adet gününüz nezamandı hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻
Sağol canım darısı isteyenlere tez zamanda inşallah 🙏 son adet günüm 10 nisan her ay 2 gün öne atar. Normal regl belirtileri ile aynıydı esasen ha oldum ha olucam diye tuvalete gittim geldim kaçkere hatta pembe sonra kahve akintim gelmişti dedim başlıyor sanırım ama sonraki 2 günde tekrar olmayınca evde test alip yapmıştım canım anında çift çizgi oluşmuştu 😍

Sağol canım darısı isteyenlere tez zamanda inşallah 🙏 son adet günüm 10 nisan her ay 2 gün öne atar. Normal regl belirtileri ile aynıydı esasen ha oldum ha olucam diye tuvalete gittim geldim kaçkere hatta pembe sonra kahve akintim gelmişti dedim başlıyor sanırım ama sonraki 2 günde tekrar olmayınca evde test alip yapmıştım canım anında çift çizgi oluşmuştu 😍
Amin cnm inşallah hayırlısı ile sağlıkla gelsin ...Peki adet ağrısını andıran ağrın ne zaman başladı kaç gün öncesinden ?

Yaşdan dolayı korkuyorum bende 30 yasındayım 2 yıldır ugrasıyoruz, kendı çabalarımız la, artık mudahele için basvurcam doktora
Yaşın gençç cnm olur inşallah önünde seneler var 2.yide doğurursun bu süreçte ben inanıyorum

İnşallah canımm. Mayıs da hem tam bahat havası yaşar hemde gebelik haberleri alırız inşallah :anneadayı: benim için şuan mayıs da önemli bi durum yok ama olsun inşallah doğum gününe hamile olarak girersin kuzum
Merhaba benim adetim 3 gün geçiyor bugün kan verdim ama anlamadım sizde bakıp yorum yapabilirmisiniz nolur bu sonucu alıpta hamile olan varmı acaba

20200513_193628.jpg
20200513_193628.jpg
20200513_193628.jpg
20200513_193628.jpg

Okadar aynıyız ki ama benim birde psikolojik sıkıntım vardı hap içiyordum oyüzden de hep erteledim korkardım olmasından keşke diyorum ozmnlar deneseydim belki şimdi 1yaşında bebeğim vardı bnmle aynı zmnda evlenen arkdşlarım ilk yıldan yaptılar olsun napalım nasip belkide o günden bugüne kadar deneyip çocuk sahibi olamayacaktım bilinmez tabi belki hiç bebek sahibi olamayacağım Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin inş hepimizin sağlıklı evladı olur 9ay mükemmel geçer bana bebiş sağlık getirir mucize gibi gelsin hep böyle dua ediyorum Allah büyük birçok insanın hemen olmuyor ben stres demiyorum bilmiyorum ben ilk denediğimde iş stresim hattt safhadaydı çok yoğunduk ama olmuştu düştü o ayrı ama olsun sorun yok şükür bilmiyorum nasip bence yaa gerçekten nasip Allah’ın takdiri🥺
Kesinlikle nasipten öteye yol yok derler ya cok dogru. Vakti var demek ki daha. Belki de dediğiniz gibi ilk deneiğimde de olmıcaktı, bu sefer de 4 yıldır bekliyorum dicektim. Çok şükür görünür de bi sorun yok, Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. ❤️🙏🏻Şükredip beklemekten Baska elimizden bişey gelmez

Yaşın gençç cnm olur inşallah önünde seneler var 2.yide doğurursun bu süreçte ben inanıyorum
1.olsun bi hiç korunmıcam diyorum 2.ye🙂peşpese olsun 2 yas farkı ideal diyor doktorlar, senin yasında da bişey yok ya sanki aramızda 10 yas var gibi 😂 menapoza kadar doğuralım doğurabıldkgımız kadar 😂

Kesinlikle nasipten öteye yol yok derler ya cok dogru. Vakti var demek ki daha. Belki de dediğiniz gibi ilk deneiğimde de olmıcaktı, bu sefer de 4 yıldır bekliyorum dicektim. Çok şükür görünür de bi sorun yok, Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur. ❤️🙏🏻Şükredip beklemekten Baska elimizden bişey gelmez
Aynen cnm inş hepimizin hayırlısı ile olacak Allah büyük ondan ümit kesilmez ol der oluverir herşey böyle birşeyi içten istediğimizde ona kalpten dua ettiğimi hissediyorum hadi bklm güzel mutlu haberler vereceğimiz bi ay olsun cnm inş bu süreçte birde sabır versin çünkü beklemek çok zor😄

1.olsun bi hiç korunmıcam diyorum 2.ye🙂peşpese olsun 2 yas farkı ideal diyor doktorlar, senin yasında da bişey yok ya sanki aramızda 10 yas var gibi 😂 menapoza kadar doğuralım doğurabıldkgımız kadar 😂

Bende öyle diyorum 2yıl sonra 2.olsun arkdşlarım biri doğurduktan sonrA 2.yi isteyecek misin diyorlar ama ben istiyorum 🙏🏻

Back
X