Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslinda bizim burdada pek yogun degil oyle abartilacak bir durumda yok burda ama iste gel gorki esime anlat bunu bugun tartistim bu seferde adet gorursem doktora gidecem kendime bakitacam dedim bakariz dedi tabii beni susturmak icin dedigini biliyorum )))
O zaman ikna et bir şekilde sen 😊 Tam olarak ne zaman bitecek belli değil çünkü.

benim için dert olan bir şey var ama kk'ya göre dert değilmiş demek ki 😁 neyse, sende durumlar ne? kaçıncı gündesin adetin?

Son düzenleme:
O zaman ikna et bir şekilde sen 😊 Tam olarak ne zaman bitecek belli değil çünkü.
E diyorum anlamiyoki virus var diye yasamayalim olelimmi dedim hayat devam edecek bi sekilde virus bitene kadar boyle calisalim diyo e dedim belki bende sorun var belki sende bu sorun yuzunden olmuyo belki kontrol etmemiz lazim diyom yooo beklicekmisim amaan nasip ya hayirlisi 😄😄

Kızlar hiç takip edemedim listeyi :( listeden hamile kalan var mı ki

Kızlar reglden 3 gün önce 2 damlacık boyutunda peçetede açık pembe kan görmek normal mi 😅 ben bu süreçte yeni olduğum için böyle şeylere hiç dikkat etmezdim normalde oluyo mu olmuyo mu bilmyşorum yani olduysa da farketmemişimdir şimdi bel ve kasık ağrısına eşlik edince aynı regl gibi sormak istedim 😂

Kızlar hiç takip edemedim listeyi :KK43: listeden hamile kalan var mı ki
Canm aslında bikac kisi oldu ama listede bat tarihlerini göremedim sen eklememissin galiba onları yada onlar ekle talebinde bulunmamislar, yeni hamile olanlar söylesin bence

Kızlar reglden 3 gün önce 2 damlacık boyutunda peçetede açık pembe kan görmek normal mi 😅 ben bu süreçte yeni olduğum için böyle şeylere hiç dikkat etmezdim normalde oluyo mu olmuyo mu bilmyşorum yani olduysa da farketmemişimdir şimdi bel ve kasık ağrısına eşlik edince aynı regl gibi sormak istedim 😂
Yerleşme kanaması olabilir :)

Canm aslında bikac kisi oldu ama listede bat tarihlerini göremedim sen eklememissin galiba onları yada onlar ekle talebinde bulunmamislar, yeni hamile olanlar söylesin bence
Yeni hamileleri hiç tanımıyorum ben burda sohbette hiç olmadılar canım

Back
X