- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.758
- 133
Uygulamaya bakma canım sen ovulasyon testiyle piki yakaladıysan tamamdır. Uygulamalar bir matematiksel hesap yaparak genel bir tarih veriyorlar bazılarının uyabilir ama her kadında tutacak değil benim bazı dönem aynı günü gösterdi bazense daha erken yumurtlamam oldu takvime göre. ona çok takılmaKizlar bir sorum daha olacak beni mazur gorun biraz heyecanliyim hemde stressli. Simdi ben 5-6 mayis yumurta akintisi gordum hemde ovu testim pikti dort gun degerlendirdik ama telefon uygulamalara bakarak ordada 10-11 mayis yumurtlama donemi yaziyor ben o zamani degerlendirmedim acikcasi belirtilerimde yok acaba yalnis mi yaptim gunlerde dunde degerlendirdik gun asiri denicez bata 10 var
Bence uygulamaşara takılma önemli olan senin yumurtlama belirtilerini ne zaman gördüğün.Kizlar bir sorum daha olacak beni mazur gorun biraz heyecanliyim hemde stressli. Simdi ben 5-6 mayis yumurta akintisi gordum hemde ovu testim pikti dort gun degerlendirdik ama telefon uygulamalara bakarak ordada 10-11 mayis yumurtlama donemi yaziyor ben o zamani degerlendirmedim acikcasi belirtilerimde yok acaba yalnis mi yaptim gunlerde dunde degerlendirdik gun asiri denicez bata 10 var
Tsk ettik canim saolasinUygulamaya bakma canım sen ovulasyon testiyle piki yakaladıysan tamamdır. Uygulamalar bir matematiksel hesap yaparak genel bir tarih veriyorlar bazılarının uyabilir ama her kadında tutacak değil benim bazı dönem aynı günü gösterdi bazense daha erken yumurtlamam oldu takvime göre. ona çok takılma
Cok tsk ederim saolasinBence uygulamaşara takılma önemli olan senin yumurtlama belirtilerini ne zaman gördüğün.
yaa melindaaamm o kadar mutlu olurum kiii
Kan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolurmelinda- ya inşallah inşallahhhh ama o kadar çok hissediyorum kiiii
İnşallah bebeğin seninledir.Kan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
Ben bi süredir girmiyordum
Ciddi misinKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
İnsallah canım hamilesindirKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
Yaa inşallah güzel sonuçlar al canımKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
inşallah burayaa hamileyiiim yazarsııınKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
Ölüyorum meraktan sen kadar heyecanlıyımmmmmKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum biz de senle aynı gün kürtaj olmuştukinşallah burayaa hamileyiiim yazarsııınseninle şubattan beri tanışıyoruz o dönemleri beraber atlattık şimdi bu güzel haberi almak çok iyi gelcek
Ah ah beraber regl bekliyodukSenin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum biz de senle aynı gün kürtaj olmuştuk
Heycanla bekliyoruz güzel haberlerle gelKan verdim 1 saate çıkıyor dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?