Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bir sorum daha olacak beni mazur gorun biraz heyecanliyim hemde stressli. Simdi ben 5-6 mayis yumurta akintisi gordum hemde ovu testim pikti dort gun degerlendirdik ama telefon uygulamalara bakarak ordada 10-11 mayis yumurtlama donemi yaziyor ben o zamani degerlendirmedim acikcasi belirtilerimde yok acaba yalnis mi yaptim gunlerde dunde degerlendirdik gun asiri denicez bata 10 var

Uygulamaya bakma canım sen ovulasyon testiyle piki yakaladıysan tamamdır. Uygulamalar bir matematiksel hesap yaparak genel bir tarih veriyorlar bazılarının uyabilir ama her kadında tutacak değil benim bazı dönem aynı günü gösterdi bazense daha erken yumurtlamam oldu takvime göre. ona çok takılma

Bence uygulamaşara takılma önemli olan senin yumurtlama belirtilerini ne zaman gördüğün.

Tsk ettik canim saolasin

inşallah burayaa hamileyiiim yazarsııın seninle şubattan beri tanışıyoruz o dönemleri beraber atlattık şimdi bu güzel haberi almak çok iyi gelcek
Senin de güzel haberlerini alacağız inşallah kuzum biz de senle aynı gün kürtaj olmuştuk

Kizlar burda ne var ne yokta kadın nasıl hamile kaldığını yazmış buradaki arkadaşın M Mom42 bin dediği gibi sıcak su torbası kullanmis ilişki oncesi bacak arasına ayaklarına vs. koymuş aslında şunu söyleyecektim 29 günde bir adet oluyormuş yumurtlamayı agriyla takip etmiş 12 15 arası gibi adeti geçtikten 2-3 gün sonra idrarda silik kanda 33 çıkmış yani biz heralde çok erken davranıyoruz yumurtlamadan 17 gün sonraya denk gelir kanda 33 çıkması zaten bir gebenin günlüğünde de yumurtlamadan 17 gün sonra test yapın diyor kesin çıkması icin

Kızlar merhaba bugün doktora gittim yumurta takibi için 14 milimlik folikül gördü çok şükür, ilişki planlaması olarak sadece Pazar gününü değerlendirmemizi söyledi pazartesi günü tekrar çağırdı demem o ki aynı hatayı bende yapıyormuşum yumurtlama öncesinde sonrasında yumurtlama günü ilk 5 günü değerlendiriyordum belki de onun için olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…