İnşallah haziranda olur canımKan verdim negatif çıktıhazirana doğru geçiyorum ben
Bu ay regl olursam gelecek ay bakarım cnm o siteye degittigidiyora da baktn mı canım
Kuzum sanırım benim testler bozuk ya baksana ben yapamıyprum ya da.Canım yoruma kapattılar okudum ama cevap veremedim şimdi açtılar sen bana testleri at kuzum yumurtlamayı gördün mü
Kuzum hangi marka bu birde sıvıyı 2 saat önceden kesip en fazla 3 damla damlatıyorsun değil miKuzum sanırım benim testler bozuk ya baksana ben yapamıyprum ya da.
Labaquick marka. Kuzu ilk idrardan sonra saat 10 a doğru yapıyorum valla 4-5 damla damlatıyorumKuzum hangi marka bu birde sıvıyı 2 saat önceden kesip en fazla 3 damla damlatıyorsun değil mi
Yok kız ne 4-5 i en fazla 3 damla olacak birde öyle dene ben demo markayı kullandım memnun kaldım damlalarında sorun olabilir canımLabaquick marka. Kuzu ilk idrardan sonra saat 10 a doğru yapıyorum valla 4-5 damla damlatıyorum
Neyse döndüm sahalaraDaha sık gel buna gelmek mi diyorsunn
neyi yanlış mı yaptın canımKizlar iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekledikten sonra dusa giriyodum yanlismi yaptim ya???
Yani bir saat iliskiden sonra bekledim sonra kalkip dusa giriyorsum yada bir saaten fazla beklememmi gerekiyordu dusa girmek icin canimneyi yanlış mı yaptın canım
Zaten aramızda bir sorun varsa o bendendiYok kız ne 4-5 i en fazla 3 damla olacak birde öyle dene ben demo markayı kullandım memnun kaldım damlalarında sorun olabilir canım☺
Ben ertesi gün duşa girmeye başladım bu seferYani bir saat iliskiden sonra bekledim sonra kalkip dusa giriyorsum yada bir saaten fazla beklememmi gerekiyordu dusa girmek icin canim
İnşallah geçerde gerek kalmaz canım geçmiş olsunSormakla iyi yapmışsın cnm benim midem kötü normal şartlarda mide ilacı var ama gebelik olunca gavıscon fln veriyorlar biliyorum o yuzden gecmezse yarın alırım
Ay inşallah canımmZaten aramızda bir sorun varsa o bendendigeçti yumurtlama zamanım zaten bence ben tüm günleri değerlendirmeye çalışıyorum bakalım inşallah güzel haberler yazarım buraya ☺ 9.-11-12 ve 14. Bugünü değerlendiricem inşallah
Niyetli olmasak bende oyle yapardimBen ertesi gün duşa girmeye başladım bu sefer
Canım bence bi saat bile cok fazla. İnan ben hamile olduğum ay sadece eşim duşa gidiyodu benden önce 5 dk yatıyodum öyle. Bu sefer de yatamıyorum eşim gece işten geliyo sonra sahur vakti geliyo hemen koşa koşa duşa gidiyom vallaYani bir saat iliskiden sonra bekledim sonra kalkip dusa giriyorsum yada bir saaten fazla beklememmi gerekiyordu dusa girmek icin canim
Ah kuzum benim Allahim kolayliklar versin Allahim gonlune gore versin hayirlisi olsun ya oyle yada boyle olsunda degilmiCanım bence bi saat bile cok fazla. İnan ben hamile olduğum ay sadece eşim duşa gidiyodu benden önce 5 dk yatıyodum öyle. Bu sefer de yatamıyorum eşim gece işten geliyo sonra sahur vakti geliyo hemen koşa koşa duşa gidiyom vallarabbim nasip ederse öyle eder çünkü bekleme şansım asa yok
Öyle tabi canımm. Zaten kendimi germiyorum artık. Bu ay olmazsa bidaha ki ay olur nasipAh kuzum benim Allahim kolayliklar versin Allahim gonlune gore versin hayirlisi olsun ya oyle yada boyle olsunda degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?