Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yoruma kapattılar okudum ama cevap veremedim şimdi açtılar sen bana testleri at kuzum yumurtlamayı gördün mü
Kuzum sanırım benim testler bozuk ya baksana ben yapamıyprum ya da.

Eklentiler

• 6B81AFB4-680F-4C8C-8FDE-47DA7086C716.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 26
Labaquick marka. Kuzu ilk idrardan sonra saat 10 a doğru yapıyorum valla 4-5 damla damlatıyorum
Yok kız ne 4-5 i en fazla 3 damla olacak birde öyle dene ben demo markayı kullandım memnun kaldım damlalarında sorun olabilir canım

Kizlar iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekledikten sonra dusa giriyodum yanlismi yaptim ya???

Yok kız ne 4-5 i en fazla 3 damla olacak birde öyle dene ben demo markayı kullandım memnun kaldım damlalarında sorun olabilir canım☺
Zaten aramızda bir sorun varsa o bendendi geçti yumurtlama zamanım zaten bence ben tüm günleri değerlendirmeye çalışıyorum bakalım inşallah güzel haberler yazarım buraya 9.-11-12 ve 14. Bugünü değerlendiricem inşallah

Ay inşallah canımm

Yani bir saat iliskiden sonra bekledim sonra kalkip dusa giriyorsum yada bir saaten fazla beklememmi gerekiyordu dusa girmek icin canim
Canım bence bi saat bile cok fazla. İnan ben hamile olduğum ay sadece eşim duşa gidiyodu benden önce 5 dk yatıyodum öyle. Bu sefer de yatamıyorum eşim gece işten geliyo sonra sahur vakti geliyo hemen koşa koşa duşa gidiyom valla rabbim nasip ederse öyle eder çünkü bekleme şansım asa yok

Ah kuzum benim Allahim kolayliklar versin Allahim gonlune gore versin hayirlisi olsun ya oyle yada boyle olsunda degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…