- 7 Ekim 2019
- 376
- 411
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umudunu kaybetme adet olana kadar umut var canımBenim bu ay yine boş galiba.. regl sivilcelerim çıktı ve kasıklarımda sancı başladıdört senedir bekliyorum
bu ay çörek otu bal tarçın yapacağım inş
![]()
canım regl kanı görene kadar umut var üzülme hemenBenim bu ay yine boş galiba.. regl sivilcelerim çıktı ve kasıklarımda sancı başladıdört senedir bekliyorum
bu ay çörek otu bal tarçın yapacağım inş
![]()
nerde satılıyo şu sıcak su torbasıKızlar ben şu socak su torbası olayına takmış durumdayım ya ☺ Bence gerçekten faydası büyük çünkü bilirsiniz yeni evlenene bile ayaklarını sıcak tut yumurtalıklarını üşütme falan derler aslında hep bildiğimiz şeyler ama göz ardı ediyoruz farkında olmadan![]()
güzel kalplim benim Allah büyüktür inşallah dediğin gibi olur. Rabbim sana hep bu güzel kalbin gibi bi ömür nasip etsinAzze içime doğuyor bence sende bu ay hamile kalacaksın bilmiyorum ama baştan beri hep öyle hissettim![]()
Kız heryerde illa torba olmasına da gerek yok doldur şişeye sar etrafına bi örtü giysi vs birşey koy ayaklarına karnına beline kuzumnerde satılıyo şu sıcak su torbasıdelirdim bak şimdii
Bekleye bilgigim kadar bekleyecegim cnm oruc vakti belki ondan da gecikme olabilir negatif hormek istemiyorum pazara kadar olmazsam yapariminşallah vardır canım ne zamam yapcaksıb
İnşallahcanım regl kanı görene kadar umut var üzülme hemen
ne zaman koymam gerekiyo peki :)Kız heryerde illa torba olmasına da gerek yok doldur şişeye sar etrafına bi örtü giysi vs birşey koy ayaklarına karnına beline kuzum![]()
yaaa ben olsam duramazdımBekleye bilgigim kadar bekleyecegim cnm oruc vakti belki ondan da gecikme olabilir negatif hormek istemiyorum pazara kadar olmazsam yaparim
Pik yaptığı gün birlikte olacaksınız ya o günden başla afedersin ilişki esnasında bile benim ayaklarımın altındaydı sonrasında karnıma vs değiştirerek yarım saat yattım duşa girdimne zaman koymam gerekiyo peki :)
Allah razı olsun canım bizleri yalnız bırakmadınValla kuzum şurda 1 ay öncesine kadar bende sizin gibiydim insan kafasındaki sorulara bi yanıt arıyor dertleşmek istiyor hamile kalıp çöküp gitmek gruptan da ne bileyim bana tuhaf geliyor çünkü kızlar ne sorduysam cevap verdiler destek oldular sağolsunlar birbirimizi görmeden tanımadan küçük de olsa sanki bi aile olduk gibi o yüzden istediğinizi sorabilirsiniz birbirimize bunun için burda varız bencekuzum belirti hiç aramayın ben direk hamileliğimi öğrendiğimde kızlara bunu söyledim bak 5. Haftanın içindeyim akıntım yeni başladı ben sanıyordum ki yok işte döllenmenin olduğu gün foşur doğur akıntım olacak kasıklarım ağrıyacak yok kuzum kasıklarım yeni yeni başladı toplasan günde 5 saniye o da okadar hafif ve derinden ki şöyle bi durup kendini dinlemen gerekir hissetmen için o derece yani
Amin kuzum inşallah sizleri de duyucaz en kısa zamanda inşallahAllah razı olsun canım bizleri yalnız bırakmadınverdigin bilgiler cok kiymetli hepimiz icin inan yazdıgın herseyi okuyorum cok saolasın. Allah sağlıkla bebisini kollarına almayı nasip etsin
bizlere de senin gibi hamile kalmayı nasip etsin insallah
![]()
Ama dikkat edinn çok tehlikeli yanmayın allah korusunKız heryerde illa torba olmasına da gerek yok doldur şişeye sar etrafına bi örtü giysi vs birşey koy ayaklarına karnına beline kuzum![]()
13 aydir ugrasinca artik durabiliyorum cnm :)yaaa ben olsam duramazdım![]()