Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ne zaman bat tarihinAcabaa
Şimdi test yapsam çıkar mıı peki sizce?illa sabah mı olmalıııı
Ay belki yerlesme kanamasidirKızlar ben regl olmadım ama saatte bir tuvalete gidiyorum çamaşırda hiçbişi yok peçetede bi pembe bi kahverengi lekeler görüyorum yazmıştım daha regle 3 gün var![]()
Yok yok gelmesin hic cagırma sen onuAyy gördümn çok heyecanlıyım şu an öğrendi ve çokk mutlu inanıyorummm ❤ Bende çalışıyorumm işlerim çoğaldı bugünlerdeee. Karnımm ağrıyoor hafiftenn regl gelcek![]()
YarınnnCnm ne zaman bat tarihin
İletildi mi mesaj interneti açık mı yaniWhatsaptan da yazdım ama cevap vermedi![]()
Ayyy ne kadar içten diledinn yemin ederim gözlerşm doldu. Allahımmm inşallahhh hamile kalırsın ya o kadar hissettimmYok yok gelmesin hic cagırma sen onuis yogunlu iyidir gebelikle kafani yormamissindir ne guzel
senden de guzel haberleri bekliyorum yakın tarihlerimiz umut olun bizlere
![]()
Ay benimde bugun du geldi mi akintin beyaz vsYarınnn
Ben test yapmadım bu arada regl geçene kadar da yapmicam herkesi okudukça bu işte de yeni olunca günde 3 kere test yapanlar bile var sanırım o hırsa girmek istemiyorumKızlar ben regl olmadım ama saatte bir tuvalete gidiyorum çamaşırda hiçbişi yok peçetede bi pembe bi kahverengi lekeler görüyorum yazmıştım daha regle 3 gün var![]()
Oo süper o zamanBembeyaz kiz kar gibi![]()
ya gerek yok ama bence gec öğrenmek daha iyi reglden önce öğrenince çok stres oluyo insan acaba düznli artcak mı 2 günde bir kan vermesi gerekcek felanBen test yapmadım bu arada regl geçene kadar da yapmicam herkesi okudukça bu işte de yeni olunca günde 3 kere test yapanlar bile var sanırım o hırsa girmek istemiyorum![]()
yaa 1 saat oldu demi. İnşallah güzel haberler getirirAçık kuzum hatta ilk yazdığımı Okudu ama cevap gelmedi meraktayım yaaaa
İyi ki varsınn.. hamile oldun ama gitmedin hep burda desteğin varSonrasında koyarsın sende kuzum![]()
Kesinlikle çok haklısınızya gerek yok ama bence gec öğrenmek daha iyi reglden önce öğrenince çok stres oluyo insan acaba düznli artcak mı 2 günde bir kan vermesi gerekcek felan
Oo süper o zaman. Simdi regli gecikmeni bekleyelim ve guzel haberi alalım inşallah
![]()
[/QUO
Insallah cnm aminnn![]()