Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben regl olmadım ama saatte bir tuvalete gidiyorum çamaşırda hiçbişi yok peçetede bi pembe bi kahverengi lekeler görüyorum yazmıştım daha regle 3 gün var 🤦🏻‍♀️

Ayy gördümn çok heyecanlıyım şu an öğrendi ve çokk mutlu inanıyorummm ❤ Bende çalışıyorumm işlerim çoğaldı bugünlerdeee. Karnımm ağrıyoor hafiftenn regl gelcek😁
Yok yok gelmesin hic cagırma sen onu 🤗 is yogunlu iyidir gebelikle kafani yormamissindir ne guzel 😁 senden de guzel haberleri bekliyorum yakın tarihlerimiz umut olun bizlere 😍🤲🏻

Yok yok gelmesin hic cagırma sen onu 🤗 is yogunlu iyidir gebelikle kafani yormamissindir ne guzel 😁 senden de guzel haberleri bekliyorum yakın tarihlerimiz umut olun bizlere 😍🤲🏻
Ayyy ne kadar içten diledinn yemin ederim gözlerşm doldu. Allahımmm inşallahhh hamile kalırsın ya o kadar hissettimm ❤️❤️❤️❤️

Kızlar ben regl olmadım ama saatte bir tuvalete gidiyorum çamaşırda hiçbişi yok peçetede bi pembe bi kahverengi lekeler görüyorum yazmıştım daha regle 3 gün var 🤦🏻‍♀️
Ben test yapmadım bu arada regl geçene kadar da yapmicam herkesi okudukça bu işte de yeni olunca günde 3 kere test yapanlar bile var sanırım o hırsa girmek istemiyorum 😂

Ben test yapmadım bu arada regl geçene kadar da yapmicam herkesi okudukça bu işte de yeni olunca günde 3 kere test yapanlar bile var sanırım o hırsa girmek istemiyorum 😂
ya gerek yok ama bence gec öğrenmek daha iyi reglden önce öğrenince çok stres oluyo insan acaba düznli artcak mı 2 günde bir kan vermesi gerekcek felan

Ya hissediyorum bu ay yok bendeee hiç belirtisiz yaşıyorum akışına :) ne bir kasık batması ne bir ağrı 22 sine çok az kaldı tık yok :) hayırlısı olsun

Back
X