Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bak ben geçen ay o ağrıyı çektim bildiğin kanama gibi de oldu ama nolur test yapmadan sakın ilaç içme ben içtiğim için çok üzülüyorum hamileymisim sıcak su torbası ağrı kesici migren ilacı günlerce bildiğin ağır adet sancısı migren çektim adet olunca benim migrenin de tutuyor 3 migren ilacı iki normal ağrı kesici bir iki gün böyle devam etti bilmeden
Aaaaaa ee hamileliğin ne oldu kuzum kayıp mı ettin yoksaaa. Ya eğer öyle bir şey olduysa üzme kendini eminim ilaçla ilgili değildir 🙏🏻

Kızlar normalde bugun regl günümdü akşama doğru sancım vardı kesin regl olcam dedim sancım geçti ani bir vücut da ısı artışı oldu elimde bu gebelik testi var yarın sabah kalkar kalkmaz yapacağım daha önce bu tersten kullanan oldu mu

Eklentiler

• IMG_20200514_231545.webp
    IMG_20200514_231545.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200514_231540.webp
    IMG_20200514_231540.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 28
Evet kaan Aydos tan sonra oldu eşim ilk 3 aylık tedavi oldu klomen ve proxeed la işe yaramadı sonra 3 ay göbekten iğne ve emodex kullandı doktor iğneyi bırakın spermler düzelmiş dediği ay hamile kaldım tüp bebek için randevu almıştık adetimi bekliyordum ama gerek kalmadı çok şükür
Canım bisey sorcaktım 3 ay gobekten esime igne vurulsu yazmışsın ignenin adı ne acaba . Bir de harketlilikle ilgili bir sıkıntınız var mıydı

Sizin görüşleriniz beni çok değiştirdi benden çooook deneyimliler var buradaaa iyi ki sizinle tanıştım bir şekilde, sorsanız mesleğim gereği hepsini bilimsel olarak her şeyi biliyorum ahahahhaah. İnşallahhhhh tez vakitte hamiş olursun kuzum inşallahhh aminnm yarabbim hepinizzzz
Amin canım Allah sanada aratmadan versin inşallah

Kızlar normalde bugun regl günümdü akşama doğru sancım vardı kesin regl olcam dedim sancım geçti ani bir vücut da ısı artışı oldu elimde bu gebelik testi var yarın sabah kalkar kalkmaz yapacağım daha önce bu tersten kullanan oldu mu
Ben geçen ay kullanmıştım canım

Kuzum çok sağol 🙏 bat 13 Mayıstı ben 7 Mayıs öğrendim gebeliği aynen erken oldu nasipmiş bende kabızlık ve sivilcelerime dışında hiçbiryer yoktu öylesine yaptım testi acaba diyerek çoktu kuzum 5. Haftanın içindeyim yeni yeni başlıyor akıntım vs göğüslerimin ucu acımaya başladı hafif yani bunlarda bir kaç hafta sonra başlayacak sanırım gebelik belirtileri 😊
Masallah cnm benm bende de var sivilcelenme bu ay nedense cok ariyorum belirti

Canım bisey sorcaktım 3 ay gobekten esime igne vurulsu yazmışsın ignenin adı ne acaba . Bir de harketlilikle ilgili bir sıkıntınız var mıydı
Hızda da vardı sayıda da sıkıntı çok büyük değildi ama Dna hasari vardi spermlerde. merionaldi iğne tüp bebek için kadınlar yumurta geliştirmek için göbekten vurunuyormus eşim onu 3 ay kullandı erkeklere verildiğini hiç duymamıştım am acok şükür sebebimiz o oldu

Hızda da vardı sayıda da sıkıntı çok büyük değildi ama Dna hasari vardi spermlerde. merionaldi iğne tüp bebek için kadınlar yumurta geliştirmek için göbekten vurunuyormus eşim onu 3 ay kullandı erkeklere verildiğini hiç duymamıştım am acok şükür sebebimiz o oldu
Çok sagol canım bizim dna da sorun yok sayida da ama ileri hareketlilik sıkıntılı ondan yazını okuyunca merak ettim biz de uygulayabilir miyiz esimin doktoruna danışalım bi

Bir de Kaan Aydos bu yaptığımız keçi boynuzu havuç hatta nohut suyu roka falan bunların hepsini yapın faydası oluyor spermler üzerinde demişti

Ne kadar değişik değil miiii hiç tanımadığımız bir insan için heyecanlanıyoruz, üzüldü mü sevindi miii ahh böyle düşünmeyen gerçekte ne kadar tanıdığımız var oysa... ❤
Aynen ya suan onda aklım umarım pozitiftir de telefon trafiginden bize yazamamıştır :dua:

Back
X