Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 5C54C36B-90EC-4B11-970E-30C443B792A2.webp
    5C54C36B-90EC-4B11-970E-30C443B792A2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 29
Ya kimse yazmamış 100 ,06 kaç haftalık olabilir sizce çok merak ediyorum adetim 4 gün geçti düşükmü degerim 😥
Canım sonucunun yanında yazmıyor mu 10 100 arası şu bu diye o aralık çok geniş muhtemelen 3 haftalık falan bugün bir kadın adetin 2-3 geçti gittim 33 diyordu ben il gebeligimde adet günü gitmiştim 230 şu yani belli olmuyor o yüzden aralığı çok geniş tutuyorlar

Tabi. Bence de öyle. Kim ne zamandır uğraşıyor öyleyse yazalım mı tekrar. Ben 4 yıldır evliyim. 3 senedir uğraşıyorum. 1 başarısız tüp bebek. Eşimin sperm sayısı 4 milyon ileri hız 0. Sizin ne problemimiz var

Tabi. Bence de öyle. Kim ne zamandır uğraşıyor öyleyse yazalım mı tekrar. Ben 4 yıldır evliyim. 3 senedir uğraşıyorum. 1 başarısız tüp bebek. Eşimin sperm sayısı 4 milyon ileri hız 0. Sizin ne problemimiz var
Bende 4 yıllık evliyim 3 yaşında bir kızım var. Bu ay denemelere başladık. Eşimde de bende de bir sıkıntı yok diye bilmiyorum. Ama hiç sıkıntısı olmadığı halde yıllarca bekleyenler var bu sebeple tüm sonuçlara hazırım. Beklemek çok zor sadece. Sürekli aklımda olduğu için zaman geçmiyor. İnşallah hepimiz sağlıklı bebek sahibi oluruz.

Bir seneden fazla evliyim uc aydir cocuk dusunuyoruz hic bi test yapmadik zaten virus girdi araya deniyoruz bakalim 😄

ben de 3 yıllık evliyim. ağuston 2018'den beri istiyoruz. şükür ki hiçbir sıkıntımız yok ama Allah daha nasip etmedi ☺ aşılama ya da tüp bebek hiç yaptırmadım. 1 kez çatlatma iğnesi vuruldum onda da olmadı. stres kaynaklı olduğunu söylüyor tüm doktorlar 🌸

Uhhh ne kadar koyu çıkmışş❤❤ Ne zamandı bu ? Belki de öyledir kuzum dediğin gibi
İşte ilk test pazar 2. Pazartesi 3. Salı 4. De çarşambaya ait canım. Senin testte bi sorun var cünkü genelde belirgin cıkıyor direk yani buraya atan arkadaslarında pik günü direk koyulaşıyor. Adetin düzenli olmasa yani gec yumurtlayacaksın dicem ama bakalım teste devam et genede kaçırma geç olursada

3 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ve doktor hiç bir sorun olmadığını 6 ay daha denememi söyledi. Eşim doktora gideceği zaman korona çıktı Sperm test veremedi yasaklardan dolayı da kısmet olmadı bu ay da adet olursam 3 gün ilişki diyetine girip gidecek inşallah 😂 rabbim isteyen hepimize nasip eder inşallah 🥰

Ya ne garip. Adet oldum. Ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor. Göğüslerim hiç inmedi. Karnım da adetle inmedi. Kadın olmak ne kadar sancılı bir durum 🙁

3 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıldır deniyoruz ve doktor hiç bir sorun olmadığını 6 ay daha denememi söyledi. Eşim doktora gideceği zaman korona çıktı Sperm test veremedi yasaklardan dolayı da kısmet olmadı bu ay da adet olursam 3 gün ilişki diyetine girip gidecek inşallah 😂 rabbim isteyen hepimize nasip eder inşallah 🥰

Sperm meselesi çok önemli. İnşAllah temiz çıkar. Değilse çok uğraştırıyor. Erkeği tedavi etmek daha zor.

Back
X