Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de anlattığın gibiyim normalde çok üşüyen bir yapım var ama 2 gündür ter basıyor eşim de şaşkın bu durumdan o kadar aşırı sıcaklıyorum. Şaşkınım canım 1 hafta önce hastalandım ilk kez 1 gün sürdü sonra koyu geldi kesildi (normalde 5 günden aşağa olmayan biriyim) testte yapmicam takıntı haline gelmemesi için 🙂 birdahaki reglyi bekliyorum
Ay inşallah hamilesindir. Nasıl dayanıyorsun test yapmadan.

Kızlar peki kasıkda değilde vajina tarafında ağrıyı duydunuzmu daha önce. Ara ara şiddetli bir ağrı girip kayboluyor. İlk defa yaşıyorum. Başka bir sıkıntı olmasın.

Aay inşallah hamileliktendir canım ya benim göğüslerim inanılmaz büyük ve gazım var var dünden berii sürwkki bunlar regl belirtiside sayılıyor o yüzden cok belirtiden saymıyorum bakalım günğm gelince anlıcaz ama inşallahh hamileyizdir ❤🤲🏼
Insallah hameliyizdir kuzum 🙏🙏 ama ne bilim benim adet belirtilerim boyle olmazki benim adet gelecegi gun yavastan gelir sonra agrisi tavan yapar hafif agri hissettigimde hemen arveles yutarim hic agri cekmem zaten hemende kirmizilar gelir ama simdi gebelik dusundugum icin agrida hap ta kullanamiyorum yerlerde surunuyorum sancidan yani demem o ki sicak basmasi ne bilim boyle halsizlik adetten once kasik agrilar adet belirtileri degil bende valla sastim bu ayda olmazsa biraz akisina birakacam zaten kilo Da aldim gorsen hamile dersin bana adet gelsin siki diyete baslicam

Insallah hameliyizdir kuzum 🙏🙏 ama ne bilim benim adet belirtilerim boyle olmazki benim adet gelecegi gun yavastan gelir sonra agrisi tavan yapar hafif agri hissettigimde hemen arveles yutarim hic agri cekmem zaten hemende kirmizilar gelir ama simdi gebelik dusundugum icin agrida hap ta kullanamiyorum yerlerde surunuyorum sancidan yani demem o ki sicak basmasi ne bilim boyle halsizlik adetten once kasik agrilar adet belirtileri degil bende valla sastim bu ayda olmazsa biraz akisina birakacam zaten kilo Da aldim gorsen hamile dersin bana adet gelsin siki diyete baslicam
Yaa olabilir aslında hamilelik bertileri bunlarda ama işte regldede görülüyor o yüzden anlayamıuorız maaleseff hayırlısı olsun canım bakalım az kaldı bir haftamız varr tam gününde olmazsam eğer test yapıcam cıkarsa cıkmazsa kırmızıyı beklicez🤔

Yaa olabilir aslında hamilelik bertileri bunlarda ama işte regldede görülüyor o yüzden anlayamıuorız maaleseff hayırlısı olsun canım bakalım az kaldı bir haftamız varr tam gününde olmazsam eğer test yapıcam cıkarsa cıkmazsa kırmızıyı beklicez🤔
Ben sanirim pazartesiden itibaren baslarim 😄😄

Bende herşey normal canım belirti konusunda soruyorsan yani. Onun dışında hiç tadım yok zaten sinirli gibiyim duygusal gibiyim bi tuhafım yani ağlayasım geliyor kendimle savaşıyorum resmen :KK43:
Kiz inanirmizin ne zamandir bende de var bu duygusallik herseye agliyorum tv de ufak dram
Sahnesi ciktimi ben hungur hungur agliyorum halbuki aglamam yani

Bende herşey normal canım belirti konusunda soruyorsan yani. Onun dışında hiç tadım yok zaten sinirli gibiyim duygusal gibiyim bi tuhafım yani ağlayasım geliyor kendimle savaşıyorum resmen :KK43:
Valla bebek sahibi olcaz diye psikolojimizden olcaz az kaldı 🤭 bende de bişey yok sadece göğüslerim çok büyüdü birde gaz var dünden beri ama bunlar reglede cıkabiliyor o yüDen bende de baskın bi belşrti yok ki zaten bir hafta bar bir haftada neler değişir. 😌

Back
X