Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 yaşındayım canım 3 yıllık evliyim 4 aydır deniyorduk 🥰
Iki gun once ve bugun iliski oldu ve sicak su torbasini karnima yerlestirdim bir saat oyle bekledim ayaklarim dikili gerci ovu gunler gecti ama sansimizi deneyelim dedik dahada yapmam artik isteksiz oldu bati beklicem gayli 🙏

Olursa da söylemeyi düşünmüyorum kuzum hemen zaten bi 3 aylık olana kadar. Ne zaman vaktiyse o zaman grlsin bebegimmm
Evet o da aklımdan geçti bi süre söylememek gerek, ben ilk gebeliğimde hemen söylemek gibi bi hata yaptım bu sefer bende söylememeyi plalıyorum. Bu topük bence uğurlu bi topik maşallah bi sürü hamilede cıktı sen actın uğur getirdin herkes dertleşiyor. İnşallah sana da bebeğini getirir🙏🏻🤗

Evet o da aklımdan geçti bi süre söylememek gerek, ben ilk gebeliğimde hemen söylemek gibi bi hata yaptım bu sefer bende söylememeyi plalıyorum. Bu topük bence uğurlu bi topik maşallah bi sürü hamilede cıktı sen actın uğur getirdin herkes dertleşiyor. İnşallah sana da bebeğini getirir🙏🏻🤗
Allah razı olsun canım inşallah. Topikte herkes hamile kalsında banada cok dua etsinler :)

Dun sizle sabaha karsi konustuktan sonra bi kasik agri basladi Hatta demistim hic bi belirti yok diye ondan sonra basladi ve cok halsizim ya hic bi is gormek istemiyorum yani heryerim dokuluyo gibi arada bi sicaklik giriyo belkide havadandir bilemedim sende durumlar nasil canim
Aay inşallah hamileliktendir canım ya benim göğüslerim inanılmaz büyük ve gazım var var dünden berii sürwkki bunlar regl belirtiside sayılıyor o yüzden cok belirtiden saymıyorum bakalım günğm gelince anlıcaz ama inşallahh hamileyizdir ❤️🤲🏼

Back
X