28 yaşındayım canım 3 yıllık evliyim 4 aydır deniyordukTebrik ederim canım kaç yaşındasın ne zamandır deniyordun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 yaşındayım canım 3 yıllık evliyim 4 aydır deniyordukTebrik ederim canım kaç yaşındasın ne zamandır deniyordun![]()
Bu topik bitsin daha girmem zaten kuzum. İnan topiğim için giriyorum. Yok zaten saldım bu ay pek ilişkide olmuyoOvülasyonu denerken akışına bırak aynı zamanda. Ve biraz da olsa burdan uzak kal kendini dinleme
Düşünmüyorum demek soruları bi süre keser, ya da inşallah bu ay bebişin gelir sana ve mis gibi cevabın olurHaklısın canım stres de yapmıyorum ama gittikce bu soruların devamıda gelcek
Ben de 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 aydır istiyoruz28 yaşındayım canım 3 yıllık evliyim 4 aydır deniyorduk![]()
Alla bende öyle diyordum bu ay umudum yoktuInsallah valla hayirlisi. Gerci bu ay hic umursamadim. Yukurtlama dlnemimde yapmadim. Bu ay olacagini hiccc sanmiyorum. Artik yoruldum valla.
Olursa da söylemeyi düşünmüyorum kuzum hemen zaten bi 3 aylık olana kadar. Ne zaman vaktiyse o zaman grlsin bebegimmmDüşünmüyorum demek soruları bi süre keser, ya da inşallah bu ay bebişin gelir sana ve mis gibi cevabın olur![]()
Ediyorum canım inşallah dualarım sizinleBen de 25 yaşındayım 3 yıllık evliyim 2 aydır istiyoruzHamile duası kabul olurmuş bizlere dua et canım
![]()
Kafanın rahatlamaya ihtiyacı var sen mutlu huzurlu olursan her şey daha güzel ve kolay olur inşallahBu topik bitsin daha girmem zaten kuzum. İnan topiğim için giriyorum. Yok zaten saldım bu ay pek ilişkide olmuyo
Iki gun once ve bugun iliski oldu ve sicak su torbasini karnima yerlestirdim bir saat oyle bekledim ayaklarim dikili gerci ovu gunler gecti ama sansimizi deneyelim dedik dahada yapmam artik isteksiz oldu bati beklicem gayli28 yaşındayım canım 3 yıllık evliyim 4 aydır deniyorduk![]()
Aynenn canım boşu boşuna kendimi yıpratıyorum Rabbim bi kez hamile kalmayı nasip etti yine ederKafanın rahatlamaya ihtiyacı var sen mutlu huzurlu olursan her şey daha güzel ve kolay olur inşallah![]()
Evet o da aklımdan geçti bi süre söylememek gerek, ben ilk gebeliğimde hemen söylemek gibi bi hata yaptım bu sefer bende söylememeyi plalıyorum. Bu topük bence uğurlu bi topik maşallah bi sürü hamilede cıktı sen actın uğur getirdin herkes dertleşiyor. İnşallah sana da bebeğini getirirOlursa da söylemeyi düşünmüyorum kuzum hemen zaten bi 3 aylık olana kadar. Ne zaman vaktiyse o zaman grlsin bebegimmm
Allah razı olsun canım inşallah. Topikte herkes hamile kalsında banada cok dua etsinler :)Evet o da aklımdan geçti bi süre söylememek gerek, ben ilk gebeliğimde hemen söylemek gibi bi hata yaptım bu sefer bende söylememeyi plalıyorum. Bu topük bence uğurlu bi topik maşallah bi sürü hamilede cıktı sen actın uğur getirdin herkes dertleşiyor. İnşallah sana da bebeğini getirir![]()
Ya hamilemiym diye düsünmüyom aslada. Bu ay ilk defa sirf sari akintim var. Sende öylemi olduAlla bende öyle diyordum bu ay umudum yoktu![]()
Aay inşallah hamileliktendir canım ya benim göğüslerim inanılmaz büyük ve gazım var var dünden berii sürwkki bunlar regl belirtiside sayılıyor o yüzden cok belirtiden saymıyorum bakalım günğm gelince anlıcaz ama inşallahh hamileyizdirDun sizle sabaha karsi konustuktan sonra bi kasik agri basladi Hatta demistim hic bi belirti yok diye ondan sonra basladi ve cok halsizim ya hic bi is gormek istemiyorum yani heryerim dokuluyo gibi arada bi sicaklik giriyo belkide havadandir bilemedim sende durumlar nasil canim
Kesinlikle havalar ısındı bide virüsü atlatalm daha güzel planlarım var hayata dairAynen vallahi. Amaaan diyom. Olursa olur niye nendime cehennem edim hayati
İnşallah canım. Hepimiz bu ay güzel haberler alalımAllah razı olsun canım inşallah. Topikte herkes hamile kalsında banada cok dua etsinler :)
İnşallah canım benimmmİnşallah canım. Hepimiz bu ay güzel haberler alalımMayıs topiği ocakta bebek bekleyenler olsun
![]()
Hayırlısı olsun kuzum ne kadar var bat aIki gun once ve bugun iliski oldu ve sicak su torbasini karnima yerlestirdim bir saat oyle bekledim ayaklarim dikili gerci ovu gunler gecti ama sansimizi deneyelim dedik dahada yapmam artik isteksiz oldu bati beklicem gayli![]()
Ay ben hün içinde bile acayip fenayım. Bazen sırayla bazen ikisi birden ağrıyor.Bende de oluyor Ne hikmetse gece vakti basliyor yataga uzanmaya baslayinca